Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by 3in1

Multumesc pt. felicitari.
Baietelul se numeste Tamas (Toma in romaneste), iar fetita Abigel.
Deoarece nu prea avem ajutoare as dori sa va intreb voi cum v-ati descurcat cu timpul liber, treburile casei etc. Dar cu depresia post natala? Eu cateodata simt ca nu mai pot. Sotul ma ajuta enorm de mult, dar totusi as avea nevoie si de putin timp liber ca sa-mi incarc bateriile. Voi ce ati facut?

Ms pt raspunsuri.

iti spun din "cum e la noi". Ma descurc singura, dar usor nu este, fizic nu e o problema, dar psihic cad de mlte ori, plang, sunt depresiva... si iar imi revin! M-ar ajuta macar daca as avea cu cine sa le las 2-3 ore/zi ca sa ma rup sau sa ies undeva. Sau poate ar fi bine ca atunci cand dorm sa-mi fac timp pt. mine: sa stau intinsa, mani, citit, pensat.. zic si eu, dar abia atunci reusesc sa fac putina ordine, sa spal...Sunt zile cat e ora 23 si-mi dau seama ca n-am mancat nimic, sau nu apuc sa fac un dus... de cele mai multe ori il fac cu ele in baie in scaunelele de masinaCaut bona, dar unde? eventual daca vine ea la mine sa ma intrebe ca eu n-am timp s-o gasesc...Eu sincer, ti-as recomanda daca poti sa-ti gasesti pe cineva macar 4 ore/zi, macar sa-ti faca curat, calcat ... asta in primul rand pt. tine. In al doilea rand ar trebui sa ii obisnuiesti si cu altcineva in afara de voi doi. Sotul meu a avut un accident in urma cu 3 sapt. si a trebuit sa stau cu el in spital, le-am lasat cu o verisoara care oricum venea de 2-3 ori/sapt. la noi, erau obisnuite cu ea, dar seara n-au mancat, au adormit in plans rupte de oboseala! Asta e parerea mea!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ophadina spune:

Multumesc pentru incurajari, voi sunteti deja mamici cu experienta si am vazut ca toate ati trecut cu bine de perioada de inceput.Eu deocamdata mi-am facut bagajul de spital, am pregatit plicurile cu bani pentru medic si anestezist, plus micile atentii la asistente( suna jenant, stiu, dar asta e prima etapa a nasterii), am fost la magazinul de bebei si am facut lista cu toate cele necesare pentru inceput, ca sotul meu sa nu umble de bezmetic prin oras dupa patut, carut , cadita si altea alea.
Offff, incerc sa ma documentez cat mai mult despre cum e cu nou-nascutii, cum sa-i alaptez, cum se face baita, dar ma dau batuta, am ajuns la concluzia ca toata lectura si teoria mi-au facut o varza mare in cap, deja nu mai stiu nimic, asa ca mai bine astept sa trec direct la practica si sper ca instinctul de mamica isi va spune cuvantul.
In orasele mai mari se fac cursuri pentru mamici, la noi n-au astfel de intentii, daca vreau sa fiu scolita trebuie sa rog o asistenta din spital sa vina acasa primele saptamani, contra cost normal, si sa ma invete si pe mine una alta.
Eeee, sa fim sanatosi ca o sa ne facem noi mari si acusica o sa ma auziti ca va povestesc de gradinita si cantecele de copii.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Muulti aaniiiii traiascaaaa, muuulttiii aaaaaaniiiii traiascaaaa, Laaaaaaaa muuuuuuultiii aaaniiii!!! La multi ani, pui scumpi sarbatoriti azi!

In primul rand, dragii mei cei mai dragi: Ingrid, Rares si Andrei! Sa va dea Domnul tot ce va doresc eu acum! E lunga lista, dar Doamne-Doamne o stie! Oana, felicitari ca esti MAMA de 2 ani! Sa-ti traiasca minunile, sa te bucuri de ei si tu si tati sa aveti multa, multa putere si sanatate sa-i cresteti asa cum va doriti!
Apoi un La multi ani prietenilor nostri dragi, Stefan si Tudor. Chiar daca Isabella nu a mai intrat pe aici de foarte mult timp, eu vorbesc f. des cu ea, iar copii nostri sunt prieteni.

Nu in ultimul rand, La multi ani la aniversarea primului anisor, Roxanei si lui Tudor! Sa cresteti mari, pui mici!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuulti ani!

Stefan Gabriel & Tudor Mihai

Rares & Andrei & Ingrid

Tudor & Roxana Sanziana

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani Rares Andrei si Ingrid!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

La muuuulti ani sanatosi si fericiti pentru Ingrid Rares si Andrei!

Oana draga, sa va traiasca RAIul din viata voastra, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lunga si frumoasa alaturi de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

venim si noi cu urarile:

LA MULTI ANI FERICITI INGRID, ANDREI, RARES!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

RARESANDREIINGRID !!!

Si nu in ultimul rand, Oanna, primeste din partea noastra
SA-ti traiasca minunile, sa va bucurati de ei si sa va dea Dumnezeu sanatate, rabdare si putere sa-i cresteti mari, sa fie sanatosi si norocosi, ca frumosi sunt, dragii de ei!...

LA MULTI ANI!si pentru Stefan Gabriel & Tudor Mihai
si
Tudor & Roxana Sanziana

Sa va fie viata soare tuturor!!

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Multumessc tuturor pt urari si imi cer scuze ca am raspuns asa de tarziu (Laura am vazut si apelul tau si vroiam sa te sun - am si RDS acum-) dar au fost niste zile destul de incarcate

pe 20.06 au primit la gradi un tort in forma de masinuta galbena cu fructe si frisca. Noi nu am participat ca sa nu planga ceilalti copii dupa parintii lor, dar am primit poze facute de educatoare - sper sa am timp in curand sa le postez.
dupa amiza am dus baietii la tuns la o frizerie specializata pt copii mici dar Rares (pe el l-a tuns primul) s-a cam zmiorcait si pana la urma l-a tuns cu masina. Andrei a stat f f f cuminte si i-am fi putut face orice freza fantezista dar am vrut sa fie la fel... deci tot cu masina...

a doua zi am fost cu ei la shoping si le-am luat incaltari si jucarii (pistoale cu balonase, piscina pt iarba verde, baloane...)
le-am si "reamenajat " camera adica am pus stikere cu Winnie de pool (sau cum se scrie)

tot sambata au venit nasii in vizita cu multe cadourii (fetele lor le-am nasit eu si draga de ea se uita ce mari sunt ai mei....la 2 anisori...)

dar dupa somnul de la amiaza au inceput sa faca febra... mare de tot mai ales duminica

azi a fost prima mea zi de lucru si sotl a mers la doctori cu ei si clasic si homeopat... sper sa fie ok si sa scapam cu bine ( mai ales Andrei are afte in gurita si abia papa)

sa ne tineti pumnii in continuuare (avem si bona noua) sa fim sanatosi si mami sa se reacomodeze repede la lucru

pupicei

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Oana, sanatate multa la pitici! Nu-i nici o problema ca nu ai raspuns, m-am gandit eu ca daca ai fi putut, am fi stat de vorba. Iti urez multa bafta la servici, sa te reacomodezi repede (ai grija ce conditii iti pun, nu te lasa calcata in picioare doar pt ca ai copii acasa). Copiii sa fie sanatosi si sa le placa de bona noua.

Eliana ia treci la povestit cum a fost la nunta! Cu poze multe, multe!

Miercuri (dupa ce ne trezim dupa drumul de 7 ore spre casa), pun poze si va povestesc cum a fost la mare. Am reusit sa ne intalnim cu Alina, Tatiana si famiile lor frumoase. Avem poze cu multi gemeni la un loc.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput