Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery...of...iar laringita Cum naiba e posibil? Oare nu s-a tratat de la anterioara? Of, of...cat despre operatie..daca va indica medicul atunci mergeti sa o faceti. Succes maxim sa va vindecati repede. Pofta buna la salata de ton, mi-am facut si eu o data si nu mi-a placut. Am pus ton, putin cartof, rosii, castraveti, ceapa, sare, piper, gogosar, castravete murat. Sandrei i-a placut.
Dana lasa ca nu esti tu cea mai rea mama din lume. Pune poze sa o vedem pe printesa tunsa. Poate scapati mult mai repede de pampers, Dani de 2 sapt bune face la olita, si-a dat drumul dintr-o data.
Giova, fa poze cu costumul sa il vedem. Ce chestie...serbare la varsta asta...cred ca e emotionant dar educatoarele pot lucra cu asha mici? Sta fiecare la locul lui pe scaunel si iasa in fatza la poezie? Eu asha imi imaginez o serbare...eu numai de serbari dinastea am avut parte de la Sandra. Cu Dani mai astept serbarile sa mergem la gradi. Cu concediul...nu cobii ca eu sper sa fac plaja noah. Se zvoneste ca va fi vreme faina de 1 mai. Sa vedem daca se adevereste. Daca nu...stam si ne odihnim...mare branza.Si mancam
Bee, succes la cura de slabire. Ce ciorba de castraveti mananca alea ?. Unde mergeti la bulgari? In ce statiune? Noi in Albena la Gergana.
Andiaroro, la noi nu se fac teste la copii asha de mici...tocmai pt ca nu iasa nimic. Eu i-am facut Sandrei testele pe la 10 ani pt ca ii iesea niste bubite pe ea ..am observat ca prin luna mai, iunie.. Si are o mica alergie la laptele de vaca ( facea alergia cand mergea la bunica la tzara si bea lapte de la vacutza).
Maraki, ne bagam la slabit dupa ce vin de la bulgari? Acum imi fac incalzirea doar
Eu mi-am facut un ceai...500 ml cu plic pt digestie si plic pt silueta perfecta.
A..Dani a facut azi pipi pe el la cresa cand s-a trezit .Dar nu e problema, haine are, cearceafuri sunt... mai incercam ca vreme avem.
Eu am niste amigdale.........pline de puroi de abia inghit. of..sper sa nu ii imbolnavesc pe copii. In ultimii ani fac cam des puroi in gat si asta nu e bine. Trebuia sa incep un tratament injectabil de penicilina dar prefer medicamentele. Nu am chef de branula si minuni.
Maine iar la lucru. Vreau concediuuuuuuuuu.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi...distractie faina la Bran . La ce cabana mergeti?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,imi vine mie sacand aud iar de laringita la razvanelul scump.bine macar ca nu l-au chinuit cu branula.bine ar fi ca operatia de polipi sa fie solutia la toate problemele astea.sanatate multa si pupicei la rasfatzel.
pupicei la toate si la spiridusi

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la spartul targului.
Dana esti tare draguta, dar uite ca tocmai eu ca si pedagog, imi ies rapid din fire. incerc eu de cateva ori, dar cand vad ca nu reusesc, imi vine sa dau cu el...noroc ca suntem afara, si iar ma abtin.
Cred ca tare draguta e Oana tunsa scurt.
Cosmi unde mergeti la Bran? la vila aia misto la Moeciu?
si eu am facut pui cu smantana, a mancat copilul meu de zici ca nu-i adevarat si asta la ora 21.
Bianca insanatosire grabnica, baga ceaiuri, medicamente sa te refaci pana plecati la bulgari.
Serbare au facut de anul trecut de Iepuras, doar ca atunci numai au dansat. de Craciun au cantat si acum spun si poezii. Nu stau pe scaunele, ci in semicerc in picioare. se face o serbare pt. toata gradinita, primii fiind cei de la cresa, pe urma vin in public si se intorc pe scena cand va veni Iepurasul. cel putin asa a dost de Craciun, cred ca tot asa va fi si acum.
Silvia nasol, dar trebuie sa se invete si ei sa mearga frumos pe langa noi. Eu sincer, pana zilele astea nu am avut probleme cu el, mergea pe langa mine, ca un om mare, ma tinea de mana, super cuminte...de joi-vineri l-au apucat nebuniile.
Cristina lasa ca meriti un asemenea rasfat. hai fruntea sus, bine te-a caracterizat Dana. o fi facut si Razvan crizele astea din cauza ca e bolnavior.
Mirela vad ca tot pe baricade esti....

ma duc si eu in pat, in seara asta am umblat brambura si Clau a ramas cu piticul. L-am gasit imbaiat si aproape adormit.
, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

la deschiderea targului,

Fetelor nu mai imi merge laptopul!!!!!! Nu stiu ce o sa fac!>Deodata mi-a aparut ecranul albastru si nu am avut timp sa citesc ce scria, imediat s-a stins....are curent dar nu mai arata nimic....eh...cat sa tina ca doar mergea aproape non-stop!Comp.mare nu l-am facut,habar nu am cum o sa reyolv problema.Eu as vrea un laptop nou dar nu stiu daca pot sa il conving pe Giorgos sa ne bagam iar la rate...vazusem o oferta la 600 euro cu dvd brenner si 250 GB, pe asta vechi l-am luat cu 1800 si doar 60 GB( acum 4 ani )
Si Angelo a fost aseara marait, nu-i convenea nimic dar l-am lasat in pace pana s.a potolit. A inceput cand i-am scos ghetutele din picioare, erau pline de noroi si ar fi vrut sa umble prin casa incaltat. Ieri a plecat si Maria definitiv din >Germania, dupa 40 de ani O asteapta o viata mai buna, are copiii in Salonic, este la pensie ...si totusi a plans la aeroport Intru pe la active si revin cand am pauza....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata

eu fac o ciorba de perisoare ca sa aiba printesa cand o venii de la scoala si curat pe la bai

MARAKI te am intrebat daca vrei sa slabesti ...eu am slabit intr o luna ,asta cu cativa ani in urma cu apa...adica beam cam 6 litri apa pe zi dar mancam oricat si orice ...dezavantaj???????ca mergi la wc din 20 in 20 minutecat despre pc poate aduce iepurasul altul
SILVI,GIOVA habar n am unde ne duce ontanu ....cica facem 2 popasuri ca sa luam micul dejun si pranzul ...ne duce la castel, la cheile gradistei dar mai multe nu stim...ce stim e ca plecarea e la 6 dimineata

BIANCA nasol ca faci puroi in gat , trateaza te
ASTERY hai ca trece si asta , ai sa vezi ce baiat puternic va fii ingerasul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi pai eu nu beau nici 2 litri pe zi! <nu pot sa tin dieta ta O sa incerc azi sa bag cd-ul cu <windows, poate merge sa fac reinstal...cine stie....
>Silvi, nu pot sa pun poza ca nu am unde Marca este Mancini si scrie pe sticla <natives olivenoil extra...sticla este de 1 litru si are culoarea verde inchis, e mai grasana si patrata...
as duce eu tratative cu <giorgos dar sant slabe sperante...tot spunea ca ce as face eu cu <robert fara laptop....am fi terminati....uite ca a cobit

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
MAraki, condoleante pentru laptop. Poate totusi se poate repara.
Cosmi distractie faina.
Astery, sa ne mai dai vesti despre voi. Plizzz. Si tu rasfata-te, ca meriti (dar cu masura, sa nu-ti para rau).
Giova, masina e la noi de o luna si e bine alergata. 2000 km pana acum. E maaaare si incapatoare, dar nu tocmai comoda pt cei din spate. SI aveam nevoie clar de 7 locuri. Eu sunt mamica ei (de fapt s-o spunem pe aia dreapta, cred ca suntem surori, ca ma ajut cu ea tare mult). CA barbatul se lafaie intr-un VW Passat de la firma (circula cu el numai ocazional, cand mai are drumuri, ca altfel drumul munca-acasa se parcurge de 2 ori mai repede cu metroul-45 minute)
Hai sa pun si eu poze cu piticii, ca abia am reusit sa le uploadez (Si PC-ul meu are mari hibe si-mi trebuie muulta rabdare la operatiuni nu tocmai delicate).
http://picasaweb.google.ro/brindusa.ohreac/CopiiiFebMartieAprilie

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele !!

In primul rind multa, multa sanatate tuturor copilasilor si mamicilor bolnavioare.
Si Sabina a facut o enteroviroza vinerea trecuta. Vai de capul meu ca eram singura acasa; Sorin a fost plecat in Slovacia. Trei zile n-a mincat mai nimik varsa , cerea intr-una lapte , plingea si noaptea prin somn de foame. N-am dormit vreo 3 nopti, ststeam si o pazeam si incercam sa-i dau apa sa nu se dezhidrateze. Nu voia nik de regim, asa ca a flaminzit vreo 3 zile. De luni a inceput sa pape orez fiert , Humana HN si cam atit. Faza e ca de ieri i s-a normalizat kk, dar nu stiu daca sa reincep sa-i dau sa pape cit de cit normal. Ma tem ca daca o mai tin asa o sa dea intr-o constipatie de n-o sa stiu ce sa-i fac. Dr mi-a zis sa-i dau asa de regim o saptamina, si sa-i reintroduc laptele obisnuit treptat.
Cred ca dupa faza asta o sa manince orice. Ca daca a ajuns mofturoasa mea sa manince orez cu sare si laptele ala Humana HN care are un gust destul de nasol... cred ca o sa aprecieze mincarea buna de-acu incolo.
Si eu imi luasem 2 zile de concediu sa stau acasa cu Sabi si sa ne "destrabalam", planuisem cu Any programul pe alea 2 zile si uite de cea-m avut parte. Mi-am luat si concediu medical saptamina asta si cred ca o sa-mi iau si saptamina viitoare sa fiu eu sigura ca e treaba ok cu Sabi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Cosmi, nu te supara ca nu zic cu rautate , 6 litri de apa pe zi este crima curata pentru rinichi, pentru ca nu mai reusesc sa se odihneasca; lucreaza non-stop. Se beau 2 litri pe zi, iar in perioadele f calduroase cind se transpira f mult se pot bea si 4 litri, dar asta pt. ca se piede f multa apa prin transpiratie.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput