Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

acum am aterizat...asa cum ma asteptam, n-a iesit nimic la teste. de fapt, nici unui copil testat azi nu i-a iesit nimic si era o mamica cu fetita de 4 ani, pe care o testa a doua oara, dezamagita rau ...Doctorita mi-a zis ca la 1 copil din 4 de varste asa fragede "nu iese" la teste, chiar daca ei sunt in realitate alergici(din motivul asta cea mai mare parte a dr nici macar nu le recomanda) si ca, oricum, astea cutanate sunt considerate mult mai fiabile decat alea de sange si ca alte metode nu mai exisa-clar si concis. In concluzie, ne vedem in continuare de cortizoane si antihistaminice in functie de necesitati si ne mai testam pêste 2 ani, daca mai avem si atunci probleme...ca desensibilizare se face doar de la 6 ani.
In principiu, a fost cumintel si a intins manutele....la cat circ a facut prin sala de asteptare eram pregatita la ragete, dar cred ca marait cel mai putin dintre toti doar cand la intepat si era cel mai mic...
Cristina-imi pare atat de rau de Razvan, dar trebuie eliminata orice sursa potentiala.

Cred ac adormit ma duc repede sa calc ceva ca nu mai prind liber...
sper sa mai pot intra mai pe seara.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Astery, sanatate lui Razvan. Chiar ca e de groaza cu atatea laringite. O sa fie greu cu operatia, dar trece si vine vara, mergeti si voi la mare si-l imunizezi pt la anul.
Ioana, sa inteleg ca la voi doctorul si antibioticul. Fiecare cu antibioticul lui preferat. Sanatate si piticului tau.
Andiaroro, sa inteleg ca te asteptai la rezultate neconcludente. Nasol. Deci chinuiala cu spray-uri si diverse continua pe periaoada nedeterminata.
Gata, s-a trezit si racneste.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bianca, Bulgaria. SI noi in iunie. Pentru asta ma infometez eu! Ca am fost acolo gravida fiind (si nu eram o gravida tocmai grasa) si femei mai slabe decat bulgaroaicele tinere, cu sau fara copii mici sau gravide, eu n-am vazut! Era un cosmar: eu numai intre femei slaaaabe pe plaja. Nici nu-i de mirare. M-am uitat sa vad ce mananca: supa de castraveti si inghetata.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cristina imi paretare rau ca sunteti iar bolnaviori; noi tinem pumnii sa fie bine.
Giova sa ne arati si nou costumasul; trebuie sa fie tare haios...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha spunei lui Tudorel ca-i cedez catelul. Mie imi sta efectiv in cap, m-am saturat de atatea prin toata casa. vreau sa scap de el, dar mi-e de cumnata, caci ea i l-a dat.
Maraki costul e rosu, ca un fel de pelerina, iar jos e pe elastic, sau nu stiu. Chestia e ca sus, la umeri e mai umflat si catre piciaore vine mai pe corp, cum e si capsuna. la gat are o chestie verde si in cap un fes verde cu codita. sa vedem acum cum a iesit si cum ii vine.
Bee a sosit masina? cum e?
spor la slabit, te lansezi si tu pe piata, ca si Cristina? tocmai la bulgari?
Ana imi pare rau ca nu a iesit nimic la teste. ma bucur ca a stat Alex cuminte cand i le-a facut.

azi stam in casa, e frig si ud pe-afara. asa ca...merg sa-mi intretin piticul, ma cheama sa ansamblam sinele, pe Thomas si Percy.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cris, nu-mi vine sa cred. Iarasi??????? Doamne, mititelul!
Sunt convinsa ca ai emotii pentru operatie, dar tu esti o fata puternica asa ca o sa gasesti resurse sa treci peste asta, mai ales ca - vei vedea - va fi totul bine. Polipii astia sunt periculosi, din cauza lor apar multe complicatii, asa ca mai bine sa scapati de ei.
Un pupic mare-mare pentru Razvanel si sa stii ca ne vom gandi la voi.

Si eu am ajuns astazi cu Oana la madam Enus, din cauza unei tuse pe care o ducem de nu mai tin minte cata vreme. Are gatul incarcat cu secretii. Din fericire nu ne-a dat mare lucru sa luam, o tin doar pe naturiste si pe Ketof seara.
Mi-a facut azi Oana o crizaaaaa fiindca am dus-o la frizerie si am tuns-o scurt-scurt. Eram exasperata din cauza latzelor care-i intrau ba in ochi, ba in gura si am cam pacalit-o sa merg cu ea la frizerie. Cand si-a dat seama ca-i tunsa scurt a inceput un circ, de m-a stiut toata lumea de pe strada ca "SUNT CEA MAI REA MAMA DIN LUME", iar ea "E O CIUDATENIE, UN MONSTRU". Of, viata mea! Si e asa de dulce cu parul scurt... Acum e suparata foc pe mine.

Roxana face si ea progrese cu olitza, iar eu sunt foarte incantata. Poate pana trece vara reusim sa scapam de pampersi, macar pe timpul zilei.

Giova, abia astept sa vad si eu costumasul. Tare dulce trebuie sa fie.
Apropo de fazele lui Marco de pe strada, adevarul e ca varsta isi spune cuvantul. Oricum, trebuie sa fii foarte ferma, dar sa nu tipi la el, caci mai rau va face. Dar nici nu-l poti lasa sa faca ce si cum vrea el. Iti doresc nervi de otel, doamna, si rabdare cu carul. Tu esti pedagog, deci sunt convinsa ca vei gasi tonul potrivit sa-l faci sa te asculte: ferm si fara a accepta contrariul. Priveste-l in ochi. Oricum, chestia asta dureaza. Nu cred ca exista o regula perfect valabila pentru toti copiii.

Florina, sper din suflet sa ti se implineasca sperantele.

Bee, ce faci puii tai? Mai povesteste despre ei.

Un pupic mare pentru voi toate, dragele mele.

P.S. Pe site am mai adaugat poze la Andrei de Tanti (11 februarie) si foarte putine la Alain. Silvi, poate imi trimiti tu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sal fetele

eu am fost tare harnicuta , acum astept sa vina fata de la dansuri cu sotul..am facut un ostropel de pui sper sa le placa

papan??un mareeeee nazdravan dar un scump

CRISTINA....ce sa ?capul sus va fi ok sunt sigura
SILVI pupicei
DANA sa tunzi tu fata????
GIOVA faci papa bun??????la capsunica?
MARAKI vrei sa slabesti??????

duminica plecam la bran....cu ontanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi da, vreau!!! De ce?

Dana eu ce poze trebuie sa trimit? doar pt. 2 ani si 3 luni?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

gagici, va multumesc mult. O sa va spun (a mia oara??) cat de mult va iubesc pe toate.
sunt fleasca de suparare. asa ca, mi-am permis un rasfat: o salata de ton cu maioneza, ceapa, rosii, ceapa, boabe de porumb. cam atat am gasit prin frigi. si desert duuulce, evident, un cake cu cioco. uite cum simt eu ca mi se ineaca toate corabiile... azi dupa masa mi-a facut flacaul cele mai oribile crize de isterie de cand il am... nici vorba de terapie, saraca fata noastra a venit degeaba, doar sa-mi asculte mie oful... ca normal ca am o stare de kko... eeeii, dar trece, vorba danei, sunt o luptatoare. Partea proasta este ca atunci cand vine terapeuta, el stie deja ce-l asteapta .
Apropos, Dana, eu pe Razvanel nu-l tratez la Enus cu laringitele astea blestemate, ci la Rosu (dr. in spital, face si urgente pediatrice, este cea care mi l-a salvat in 2006, cand cu colapsul ).
Rasfatul va continua si mai tarziu, fiindca am hotarat ca, atunci cand nu-i tat-su acasa, sa dorm cu el in sufra. Abia astept. Acum doarme in patutul lui, iar eu mai stau sa-i fac tratamentul la 12.
Ce sa mai spun, Doamne ajuta, si o trecem si pe asta.
Inca o data, va pup pe toate.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari de la noi.
Giova am intrat special sa iti povestesc aventura noastra de azi am ieist fara carucior si am negociat sa il als singur dar sa mearga frumos pe langa mine a tinut o vreme negocierea dupa acre fugea pe unde vroia el si eu dupa el, faza cea mai atre a fost cand a venit ploaia si eu umblam cu umbrela ca dupa ambasadori, mi-am promis ca nu il mai duc asa never dar dupa ce m-ma calmat o sa il mai duc Merçi de informatia cu dvd-ul, aici e 15 euro de pe net mai ia jean cateodata cu ceva mai ieftin pe la 12 sau 13 euro deci cam tot pe acolo e pretul.
Cristina tinem pumnii sa fie toate bune, copil isteric am si eu cateodata sunt cu toane si ei. Sa iti fie de bine cina.
Ana de France imi pare rau ca nu ati avut rezultatele dorite, pupici si mai vb pe mess.
Cosmi distractie frumoasa la Bran.
Marakie ok, imi pui poza cand ai timp.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput