Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (288)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragele mele!
Imi pare tare rau ca Razvanel e bolnavior, il pup de mii de ori si simpatizez cu mamicuta lui (pot doar sa-mi imaginez ce-i in sufletul ei)si le tin pumnii sa treaca si peste incercarea asta! Cristinuca, si noua ni s-a spus ca din cauza polipilor sforaie Razvaniciul ca un tractor si face infectii respiratorii repetate si mi s-a recomandat operatia........eu nu am curajul, nu inca cel putin. Ma gandesc mult la voi si sper sa ajute gandurile pozitive.
Mirelush, tot 2 in 1? Cum mai sunteti? Am vazut ca ma intrebai de Razvan cum doarme: mai bine! In sensul ca nu mai evadeaza noaptea dar este infiorator pana adoarme ca tot sare din patut si numai cu cearta si scandal accepta sa faca nani (si la pranz si seara). Mama sugera sa nu-l mai culc la pranz si sa doarma noaptea 12-13 ore, dar mi se pare prea mic sa renuntam la somnul de pranz, mai ales ca nu e dorinta lui expresa
Bee, am vazut pozele voastre, sunteti frumosi, tineri, aveti niste copilasi exceptionali, pozele sunt de revista, Razvanelul tau seamana in anumite poze cu al meu cand era de aceeasi varsta, Ana este o papusica, tu arati foarte bine si imi sunteti tare dragi!
Aseara m-am uitat aproape 2 ore la poze cu spiridusii, impreuna cu Razvan (am tot citit ca va uitati cu puii mici la poze). A fost fascinat, nici nu a miscat din bratele mele, i-a placut catelul lui Jasy, a latrat vreo 10 minute, lui Razvanel de Astery i-a facut draga-draga pe monitor si lui Andrei de Acina i-a dat pupic. Am vazut multe multe poze, cu multi copilasi frumosi si parinti fericiti si imi pare rau ca nu am lasat comentarii in drop dar nu era vreme de asa ceva.
Maraki, imi pare rau pentru laptop! Poate face Giorgios uun compromis si luati ala la 600 de euro, mi se pare super bun pretul.
Silvia, am ras copios la faza cu umbrela si cum umblai tu dupa micul "ambasador".
Giova, baga reteta de pui cu smantana (gen papricas/ciulama)?
Cosmi, asa primar sa tot votezi. Distractie faina sa aveti!
Dana, am citit ca Oana are ochelari si e necajita ca i-ai taiat pletele de domnisoara. Pupici sa-i treaca supararea. Felicitari Roxanei pentru progresele cu olita
Bianca, felicitari si pentru Dani, vad ca sunteti pe drumul cel bun si cat de curand scapati total de pampers. Noi in continuare ne kkm pe noi, ca bebelusii.........bey, deci e vorba doar de Razvan, da?!!! Cu racelile astea cu scaune diareice nici nu stiu cum am putea invata operatiunea olita. Mai vedem la vara.....pampersi sa fie....de fapt bani pt cumparat pampersi.
Miha, m-am gandit la voi cand eram in Cluj dar nu era ok sa ne intalnim eu cu prichindel bolnav iar tu cu prichindel sensibil....sub nici o forma nu riscam sa va imbolnavim si pe voi!
Irinoooo, mai pupa-ne cand ai timp

Noi suntem mai bine, Razvan inca tuseste dar e muuult mai bine iar eu tot cu senzatia de gripa (colac peste pupaza ieri m-a prins ploaia in oras si eram in pantofi si am ajuns murata acasa)
Mi se arata de o delegatie la Munchen dar cred ca zic pas, ca la zgarcenia astora cazarea se face intr-un hotel vai mama lui, cu buda la capatul culoarului, as merge eu si 3 barbati plus ca nu au vrut cu avionul ci doar cu masina si fara cazare pe drum, deci Bistrita -Munchen si retur facute fara oprire peste noapte. In concluzie, desi suna minunat o excursie peste hotare, mai bine merg cu sotul in concediu la vara pana la unguri, sa nu zic si eu ca n-am iesit din Romanica.
Ieri am "interogat-o" pe Ancuta despre patutul lui Andrei de la IKEA pt ca musai trebuie sa cumpar patut pentru Razvanici-Pogonici. Dar Cristi a zis ca decat sa mergem pana la IKEA Bucuresti mai bine mergem la IKEA in Ungaria

Merg sa mai lucrez si eu ceva ca parca mi-am scris memoriile asa m-am lungit!
Pup toate mamicile si spiridusii si va citesc din umbra!

Edit: Am uitat sa ma laud si eu , am slabit 4 kg, la inceputul postului aveam 67 kg si azi dimineata aveam 63. Dar am slabit pt ca nu prea mananc. Nu mai pot manca nimik de post, mi-e greata de orice mancare si mananc doar atat cat sa nu mor de foame. Nu poftesc la nimik "de dulce" si numai gandul la mancare (de orice fel, de post sau "de dulce") imi face rau. Sper sa ma tina ca in general sunt o gurmanda si as manca orice, cat mai multa carnita, fripturici, grasimi si alte prostii.
Pusi!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Cristina imi pare rau ca Razvanelul are iar laringita.Of treceti voi si peste asta.
Giova abia astept s avad costumasul de capsunica, sunt sigura ca e super.
Irinatunza, Sabinuta sa se faca bine.
Ana parca stiam ca testele de alergie se fac pe la 3 ani nu?
Mire mai poti?
Ma intorc la ale mele dragelor, revin.

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ioana ar mai fi varianta sa-ti trimit eu din Bucuresti prin curier rapid...Dar varianta cumparaturi Ungaria e super, poate luati si alte chestii dragute...asa ca pt fete.

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Am prins un pic de timp la servici si am intrat repede sa va salut.
Eram curioasa sa vad daca a pus Giova costumul de capsunica
Bee, am vazut pozele; tare frumusei sunteti toti.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fetelor eu sunt foarte suparata, tocmai am aflat ca nepotul meu (baiatul surorii mele de 5 ani) are varicela . Azi e prima zi. DAR duminica noi am fost pe la ei si copii s-au jucat impreuna. Sandra a avut dar Dani nu.
E posibil sa faca si Dani varicela? Ma deruteaza ce am citit pe net ca doar cand erupe boala e contagioasa.
Duminica viitoare plecam in Bulgaria...si nepotul meu vine..(sper ca ii trece pana atunci) Dar daca e cum scrie pe net ca perioada de incubatie e de 14 zile...Dani face varicela in Bulgaria.
Oare e posibil sa o faca?
Nu am citit nimic din ce ati scris. Ma scuzati..o sa citesc acasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca am fost exact in situatia ta. Acum 3 luni a facut nepotul varicela, duminica s-a jucat cu Tud iar miercuri a erupt la nepotel, de fapt de marti au aparut 2 bubite. E contagioasa cu 2 zile inainte si pe toata perioada in care exista bubitele pe el. Tudor nu a facut, daca azi a erupt la nepotel e f. posibil sa nu faca nici Dani. Plus ca poti citi acum de vaccin am inteles ca e eficient in sit. deastea. Se poate face acum, sun-o pe dr. sa-ti spuna.
Am mancat supa de castraveti..., la un curs in Bulgaria, dupa n ore de mers cu autocarul, ei ne asteptau cu supa rece de castraveti... Groaznica.
Ioana, eu stau in prima localitate de langa Cluj, la 10 km, inspre Bistrita, l-am facut taran pe sotul, dar ajung rapid in oras.Ne vedem noi sigur ca mai veniti voi si cu alte ocazii. Apropo ne spui si noua cum e "poiana Zanelor" daca sti? E tare laudata zona si ne-ar tenta un week acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sunt very happy am rezervat la bran Moeciu din 29 aprilie pana in 2 mai.
Maine merg sa si platesc, vai ca de abia asteptam sa ne relaxam la munte cateva zile. Imi era frica ca nu mai gasim camere, caci tot tarziu ma trezesc.
Oricum de Paste vom fi in Alba si de acolo la brasov e o aruncatura de bat.

In rest ok, vremea asta ma dispera, sper sa vina si soarele ca m-am saturat de ploi.
aproape am terminat cu cumparaturile de Iepurila, la marco tot nu stiu ce sa-i luam.

Bianca eu asa stiam...cand ii apar bubitele nu mai e contagios. perioada contagioasa e cu 7 zile inainte sa-i apara prima bubitza. daca duminica v-ati vazut, s-ar putea sa ia si dani. Ar fi naspa, ca nu poate face baie, oricum foarte cald nu va fii....
Ioana are dreptate Cristi, sunt mai ieftine la unguri si mai dati o tura si prin magazinele din Budapesta, care iar au preturi mai mii decat la noi.
Puiul l-am facut ca un fel de ostropel, doar ca am bagat si smantana dintr-aia lichida/dulce/Dorna.
Bee m-am delectat cu pozele voastre. ai 2 copii minunati, se vede pe voi ca sunteti fericiti si impliniti.
Mama dar ati umblat cu Loganul nu gluma.
Cosmi scuze, credeam ca mergeti voi cu fam., de-aia am intrebat, parca tu mi-ai recomandat vila asta. sau Alina? nu mai stiu.
Toanca nu a venit inca curierul cu costumul. Probabil diseara ajunge sau maine. si eu tare curioasa sunt, mai ales ca trebuie sa vad si verdele ala din fes si guler, ca sa-i caut o bluzita asemanatoare.
Acina , cum mai esti? nu prea ne-ai pus poze cu burtica, rusinica....
Irinatunza imi pare rau ca a fost bolnavioara Sabina.bine ca i-a trecut si sper sa pape cat mai multe si cat mai bine.
Maraki imi pare rau de laptop, stiu si eu cum e sa ti se strice si mai ales cand a costat o carutza de bani. sunt comode, e clar, dar se strica mult mai repede decat unul fix.

fug si eu la ale mele, vreau sa fac curat prin dulapuri si sa sterg mobila de bucatarie. de geamuri nu ma apuc, pana nu se termina cu ploile.
.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, dar smantana cand ai pus-o cand a fost puiul gata?
Uau...ce pofta mi-ai facut....
Tocmai mi-a luat o colega unn cozonacel de la o cofetarie foarte pretentiaoasa si cand am taiat cozonacelul am gasit mucegai
A plecat acum la cofetarie sa le faca tam-tam...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Am vb cu asistenta. Cica e f posibil sa ia si Dani depinde de imunitatea lui. Degeaba ii fac vaccinul acum ca daca a luat-o va face eruptia.
Noah...frumos nu?. Acuma ce sa fac eu? Daca il iau in Bulgaria exact acolo va face si nu o sa pot sa il tin doar in camera. Daca il las acasa si nu face boala nu imi dau cu pumnii in cap ca nu l-am dus putin la aerosol? .
Inca nici nu l-am sunat pe Nelu sa ii spun.
Miha..ati avut noroc, Tudor a stat bine la capitolul imunitate. Dani s-a intalnit cu nepotul meu si sapt trecuta..joi, vineri nu mai retin.
Giova ma bucur ca ai gasit loc. Sa va distrati bine
Ioana mai bine Ikeea Ungaria ca e mai aproape. Germania...mai bine cu sotul decat cu colegii. Felicitari pt kg pierdute. la Pogonici.
Bee foarte faine pozele. Sunteti frumosi si tu nu esti deloc grasa.
Mirela, cand sa incepem cu galeria?
Maraki..poate il convingi pe giorgos sa schimbati laptopul. Sper sa il repari pe asta cat de curand.
Restul

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Sambata e ziua finului meu care face 2 ani. Si face mare chef cu picii. Si el vine in Bulgaria si duminica s-a intalnit cu Dani dar mai mult s-au vazut ca eram in centru la Milka si el a stat la taica-so in carca.
Sa inteleg ca nu ar trebui sa merg la ziua de nastere a finului cu Dani?

Mergi la inceput