Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 8
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Alessia Stefana de Kriss
La multi ani, Horia de Loredana
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
salutare
LA MULTI ANI HORIA!!!! 
DIANA, rest e plopii fara sot unde am facut ziua sotului..am vrut undeva unde nu e aglomerat, fara fum..si am nimerit bine..
ALINA, multa sanatate lui David!
Noi nu vor sarbatori astazi, ci duminica..
sambata si luni vine cineva si la mine pt curatenia de Paste..sper sa apara..ca pana acum au mai zis 3 tanti ca vin..si au disparut in ceata
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
gabiarama spune:
Lavinia ,am notat reteta .Multumesc .
Nonna , ai copii nu jucarii de plus ,ai uitat ? Cum sa stea intr-un loc ? Daca te consoleaza cu ceva ,Bogdan nu mai sta nici in scaunul de masa ,cu centurile puse .Iese si de acolo
Se ridica in picioare si se sprijina de spatar .Sau o ia la plimbare in 4 labe pe masa de linga scaunul lui . Mai nou a invatat sa se dea jos din pat singur .![]()
Diana , mai e valabila oferta ?
Uite ,plusez :stau 2 zile cu fetele tale si iti dau si un catel ![]()
kriss79 spune:
avem poze de luni din parc incepand de aici
http://good-times.webshots.com/photo/2182522810077540859LZxAKc
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Multumesc Darria, nu ma supar! Nu mai are febra! La ora 9 dimineata avea 36.8. Si nu a mai facut! Am ramas la nurofen cu paracetamol!
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by alynta27
Buna!
Aseara i-am facut o frectie cu spirt si otet preventiv!
La 5 dimineata avea febra 39.1.
I-am pus repede supuzitor de paracetamol si novocalmin. Intr-o ora a scazut la 38.1 si la 9 era in regula! Mucusorii au scazut in intensitate, dar s-au ingalbenit!
Am inceput de ieri sa-i dau Calpol pe langa nurofen.
Am sa merg sa-i cumpar un Sterimar pentru ai da voie sa respire mai bine!Este nevoie sa-l cuplez cu Cold Rub?
Daca mesajul meu deranjeaza: spune si pe viitor stau in banca mea
1. frectia cu spirt si otet: il consider leac babesc si depasit(nu-i vad nici eficienta). Otetul poate irita pielea. Spirtul fiind alcool patrunde prin piele in sange iar la un copilas nu este tocmai indicat.
2. uite dupa ce varianta administrez antitermicele(aprobata de pediatra si med. de fam.): pana la 38 nimic sau supozitor paracetamol(paracetamol sau eferalgan) - f-tie de situatie. La temp. mai mare de 39 exista posib. ca supozitorul sa nu-si faca efectul.
> 38 panadol;
> 39 nurofen
la febra > 39 care nu cedeaza cu impachetari si antitermicul administrat anterior: supozitor novocalmin(doza f-tie de varsta). Atentie la novocalmin(este algocalmin) - preferabil a se evita.
Ai nevoie de un anticonvulsiv: desitin - se elib. doar pe baza de reteta si C.I. Se adm. la febra > 39.
3. nu am folosit Cold Rub dar stiu ca este un decongestionat. Sterimarul se pulverizeaza in nasuc iar celalalt se aplica pe piele(desfunda nasucul). Noaptea folosesc karvol(continutul unei capsule pe o batistuta la 1 m de patut).
4. febra e mare. Ar fi bine sa faceti o vizita la un medic(pediatru sau de fam) sau macar un telefon. Eu nu respect regula: "daca dupa 3 zile nu cedeaza febra mergi la medic". Merg din prima zi.
Multa sanatate copilasului.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Multumesc Kriss! Se face pe zi ce trece mai frumoasa, Alessia!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Fetelor vad ca toate va specializati pe negresa, da-ti-mi si mie va rog reteta, ca trebuie s-o fac si eu sa fiu in rand cu lumea![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Foarte frumoasa Alessia.
si din partea noastra
quote:
Originally posted by kriss79
avem poze de luni din parc incepand de aici
http://good-times.webshots.com/photo/2182522810077540859LZxAKc
Avem 5 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Nonna76 spune:
Uite reteta
Negrese
1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura)
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)
3 linguri cacao
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri