Gravidute & Mamici de IASI (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La cat mai multe lunite Alessiei!

La multi ani Horia! Sa cresti mare puiule!

Foarte frumoase pozele din Copou.Asa-i ca avem un oras frumos?

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Intru scurtut sa-mi fac mea culpa...nu am mai ajuns la Spital sa intreb...Saptamana asta sunt singura, sotul e plecat acasa de urgenta...tatal lui nu e prea bine...am o stare nasoala si nu mai fac fata "cerintelor".

Sper sa-mi revin si mai vorbim

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La mai multe lunite pentru: Alessia Stefana de Kriss
La multi ani, Horia de Loredana

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

M-a prins si pe mine "raceala" sau ce naiba o fi. Aseara abia ma miscam prin casa, parca bausem.... de mama mama. Acum ma indop cu Ospen, Decasept, Paracetamol, ceaiuri, etc. Si Stefy nu are stare de loc si eu sunt rupta si ea ma calareste si ma zapaceste. Ma trage de par sa ma joc cu nu stiu ce vrea ea. Asta e metoda ei de a ma ridica de pe perna. Sotul e la servici si ea are un chef nebun de joaca si vrea si afara si eu abia stau.
Ea e mai bine acum, dar de tusit tot asa rau tuseste, nasul parca s-a mai ameliorat putin. La mancare e mofturoasa, dar pina la urma o convingem sa manance. Energie are cat pentru zece strumfi. Ca tot zicea Nonna. A inceput sa se catere pe scaune, sa deschida usile intre camere... pina acum nu ajungea, dar acum e calare pe tot ce vrei.
Fetele, multumim pentru urarile de sanatate si uram si noi sanatate la bolnaviori.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cred ca maine prestez si eu Negresa. Iar. ca de un timp m-am profilat pe salam de biscuiti. Plus ca ieri mi-am luat de la mercury din Podu' Rosh o Amandina, ca-mi facuse Gabi pofta.

Simo, sa fie totul bine.

Nonna, ma bucur pentru sora ta ca e bine acum. Eu am retinut sfaturile pentru mine.

Fetele, oare ce o avea Victor al meu, ma suge de ma ...Culmea, ca si de mancat mananca foarte bne (ptiu, sa nu-l deochi ) O fi tot vreun puseu de crestere? Toti cresc? Ca are si Stefan niste aere in cap! Mai nou...imi raspunde. Sigur, ii explic de fiecare data ca nu-i frumos, bla-bla, dar tot mai are iesiri. Si uneori uit ca el abia acum invata, testeaza. Si-mi ies din pepeni.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumim frumos pt urarile voastre!
maine mergem la vaccin si la pediatra sa discutam despre alimentatia ei..speram sa ajungem si pe la targ..
In seara asta tre sa mergem sa o duc pe mama acasa si trecem si prin carref sa iau niste poze si mama sa cumpere miel de paste..ca cica au adus si e "bataie" pe elmie nu imi place mielul..doar puiul(sorry diana..)

Simo, imi pare rau ca vestile nu sunt prea bune..dorim multa sanatate tatalui!

Da, asta e reteta de negresa care am facut-o si eu..e super de usoara!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Fetele, oare ce o avea Victor al meu, ma suge de ma ...Culmea, ca si de mancat mananca foarte bne (ptiu, sa nu-l deochi ) O fi tot vreun puseu de crestere? Toti cresc? Ca are si Stefan niste aere in cap! Mai nou...imi raspunde. Sigur, ii explic de fiecare data ca nu-i frumos, bla-bla, dar tot mai are iesiri. Si uneori uit ca el abia acum invata, testeaza. Si-mi ies din pepeni.

Oare Robert al meu cand o avea si el un puseu de crestere? Nu mai stiu ce sa fac cu el cu mancarea...am ajuns la capatul rabdarii. Tin minte ca mama ne indopa ca pe gascani...asa imi vine sa-i fac si eu...
De dimineata nu a mancat nimic,dar absolut nimic. Nu vrea... O singura masa pe zi...

Una peste alta,pe mine au inceput sa ma doare toate oscioarele. Cred ca ma ia o raceala...Taman ce-mi lipsea...

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

LA MULTI ANISORI, HORIA-GEORGE!

La multe lunite, ALESSIA!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by gabiarama
Diana ,eu ma ofer sa stau o zi cu zgitiile tale daca imi calci toate perdelele si draperiile .

adica stai cu fetele cat calc eu perdelele??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by kriss79
DIANA, rest e plopii fara sot unde am facut ziua sotului..am vrut undeva unde nu e aglomerat, fara fum..si am nimerit bine..

of batranetile astea (ma apropii cu viteza de 27).... acolo a facut sora mea nunta si noi am fost nasii!!!!

Mergi la inceput