Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
La multi ani! pentru toate floricelele si pentru Diana sa aveti o zi frumoasa si sa fiti fericite. 

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Si ca era sa uit. Eu am ajuns asa devreme pe aici fiindca Stefy s-a trezit pe la 6 fara ceva, mi-a dat un pupic, a mai umblat putin prin pat si apoi s-a ghemuit langa mine si a adormit la loc. Probabil a vrut sa fie prima care ma felicita.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
Ralnied, iaca c-am trait-o si pe asta, sa te jignesc pe tine cu un simplu pm in care ceream sa fiu scoasa din lista.
De ce ti l-am trimis tocmai tie? Pentru ca am vazut ca te-ai ocupat de lista in ultimul timp...cum te ocupi tu de toate.
De unde reactia asta a ta care m-a incremenit?
Tu te gandesti la faptul ca sunt si alte probleme, in afara de concurs? Sau totul graviteaza in jurul lui? de ce ma acuzi? Ca am venit pe subiectul vostru sa-mi iau voturi?
Cate am primit? te las sa le numeri tu....
Sincer, la o asa comportare din partea ta nu ma asteptam, urat! ft. urat!!!
as putea continua dar nu trebuie sa-ti dau tie explicatii!
si o sa rog pe cineva care stie parola (deh, n-o stiu toate mamicile de Iasi, ca altfel modificam io lista, fir'ar sa fie!, n-o deranjam pe Ralnied) sa ma scoata de pe lista.
hit me with stars!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
ella10 spune:
la multi ani diana,multa sanatate,fericire si numai bucurii
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
kriss79 spune:
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY DEAR DIANA
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUU!
LA MULTI ANI LACRAMIOARA!!
Carmen, imi pare rau ca ne parasesti listuta..dar daca asta ti-e dorinta, eu ti-o respect..te mai asteptam pe la noi, totusi.
Raluca, o
sa iti treaca supararea!
Azi sarbatorim cele 6 lunite. Vin bunicii si matusica. cum e dezlegare la peste vom face peste cu mamaliguta.avem si tort.cumparat insa..![]()
O duminica placuta!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mephala30 spune:
Kriss, multumesc,
.
La multi ani fetitei tale si petrecere frumoasa!
La multi ani, Diana!
La multi ani de Florii si de Sf. Gheorghe!
hit me with stars!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
danyelle005 spune:
KRISS cum iti dai seama ca e deshidratata? Aceeasi problema o am si eu cu Amalia, nu vrea deloc sa bea ceai, apa nu mai zic ca o refuza categoric. Mie mi se pare ca arata foarte bine Alessia, nu pare sa aiba probleme cu greutatea.
Noi mergem luni la vaccin si am emotii ca am auzit ca multi copii fac febrA LA VACCINUL ASTA; Alessia nu a facut?
quote:
Originally posted by kriss79
multumesc de rasp priv pe mogaldeata..pana una alta am fost la targ si am luat bavetele, castronas de papa,o rochita cu caciulita de prim-vara, un body cu maneca scurta.preturi cam piperate..pe principiul ca dai oricat pt. copilul tau probabil..
Era spectacol cu copii..Alessiei i-a placut f mult, era f incantata, dar era cam obosita..
Azi am facut vaccinul de 6 luni..a plans multisor..dar dupa ce a iesit din cabinet i-a trecut
legat de greutate..stam cam rau..
E cam deshidratata, tre sa insist cu ceai, apa..sa bea..
dr ne-a recomandat sa mergem pe metoda mai veche..gris/orez/si alte asemenea..nu am hartia langa mine acum.. cu lapte de vaca din comert..Laptele fiert, se ia posghita de deasupra si se fierbe din nou 10 min..incepem cu 20ml..samd pana ajungem la 170-200 ml..
Asta la pranz..si o masa dupa amiaza de branza calcica..
San ca si completare in continuare..
Daca nici asa nu merge..dupa 2 sapt ii face analize de sange, urina, scaun...
asa ca maine ne punem pe mancare..borcanasele de piureuri de fructe pot ramane..dar doar ca un desert eventual..
Miha, nasol tare cu mastita..din ce am auzit..multa sanatate!
Diana, sa iti fie de bine iesirea si tunsoarea!vreau si euuuuu!
gata si artificiile..vad ca nu s-a trezit..ca se auzeau de ziceai ca e in curte la noi..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
addiana spune:
ziua buna!
va multumesc mult pentru urari! va
si va servesc macar virtual cu 

si bineinteles cine are chef de 

si pentru oana -mamica de doi baietei(doar virtual pt ca alapteaza) 
miha multa sanatate si
sa treaca bubuta de la san, sa-l redai cat mai repede proprietarei de drept- Amira!
ralu
si tie sa treaca supararea si nervii!
gata fug
.... sper sa intru si mai pe seara!
danyelle005 spune:
LA MULTE LUNITE Alessia

LA MULTI ANI DIANA si LACRAMIOARA[s si petrecere frumoasa azi.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007