Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:

Inca-s vie! ![]()
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Inca-s vie!
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Stiu si eu...Faptul ca dai dintr-o mana nu dovedeste nimic.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Stiu si eu...Faptul ca dai dintr-o mana nu dovedeste nimic.
Mey...as vrea sa
dar ma doare...Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Da' gata, m-am linistit, asa ca nu mai vorbesc cu tine, sic!
Bine...bine...nu mai vorbi...Dar pantofi ti-ai luat?
Here It Goes Again
ralnied1 spune:
era sa plec la somn fara sa vad asta ![]()
nu am luat, ca n-am gasit
cred ca pana la urma iau ce gasesc, nu ce voiam... Cred ca nu se mai poarta de aia de care cautam eu...
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Apropo de ceea ce se poarta...Se mai poarta pantofii rosii? Am rams eu cu o fixatie
dar nu stiu daca mai sunt in trend
Nu sunt eu in mare pas cu moda sau pe val cu ultimele colectii dar nici sa apar ca Mitza biciclista...
Here It Goes Again
ralnied1 spune:
Am uitat, asa ca m-am intors:
LA MULTI, MULTI, MULTI ANI FERICITI, SANATOSI, CU IMPLINIRI SI NUMAI BUCURII, DIANA!

La multi ani tuturor FLORILOR!!!!!

ralnied1 spune:
nu stiu daca se mai poarta pantofii rosii, da' in magazine chiar am vazut... si inca multe feluri... Si am vazut inclusiv persoane care cumparau.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
am stat mult si m-am gandit pana acum...
nu stiam cum sa procedez...
deci... am primit un mesaj de la Mephala30 (pana acum am avut bunul simt si am zis pe nume, da' m-am saturat eu sa fiu doar Ralnied si altii doar... altfel. In semn de respect - credeam eu... M-am inselat. Nu se merita. In fine, nu mai conteaza.)
revenind... am primit un mesaj in care imi cerea - n-am inteles de ce tocmai mie?? - sa o sterg de pe listuta noastra (adica a voastra, ca eu nici nu-s pe-acolo macar!) de pe prima pagina.
Bun. Pana aici nimic iesit din comun.
Totusi, sa fac unele precizari, ca sa dorm eu linistita.
1. Acest subiect nu a fost initiat de mine. Nu-mi apartine. Eu am venit aici ulterior, dupa ce fetele deja se stiau. Asta nu conteaza, am fost bine primita si multumesc inca o data, acum. Ideea era ca subiectul nu e al meu.
2. Listuta de pe prima pagina si tot ce e acolo nu-mi apartine. E munca altora - sper ca nu ma insel, dar cred ca a Cristinei - Kriss. Daca gresesc, scuze. Oricum, ideea este ca nu-i munca mea.
3. Userul comun a fost creat tot de altcineva - aici e Cristina - Kriss din cate stiu. Deci tot ea s-a obosit.
Altfel spus, eu folosesc acel user cand se nimereste si este nevoie pentru un nou capitol. Nimic mai mult. E munca altora, e subiectul fetelor, respect acest lucru. Nu am contribuit cu nimic, nu vreau sa-mi atribui drepturi pe aici. Scriu, "vorbesc" cu fetele, rad, plang si... cam atat.
Prin urmare, mi se pare total aiurea sa intervin eu in lista - altfel spus in munca altora - pentru a face modificari la cerere. NU VREAU SA FAC ACEST LUCRU. Asa cum nici nu am vrut sa fac modificari cand Mephala30 mi-a cerut sa o scriu pe lista. Altcineva a facut acest lucru, nu ma intereseaza cine. Nici nu am intervenit in lista cand alte fete mai noi au aparut pe aici. Cristina stie sa-si faca treaba de minune si o apreciez.
Cel mai corect mi s-ar fi parut ca Mephala, asa cum a cerut sa fie in lista, la fel sa ceara, direct la acest subiect, sa-i fie sters numele de acolo. Asta asa, in semn de respect, totusi, pentru celelalte fete, care scriu aici. Nu sa-mi scrie mie. Ca eu nu-s Dumnezeu pe forum si nici nu e proprietatea mea.
De cand cu acest "concurs" de pe forum - Clipe de viata 2007 - am observat multe chestii. Am preferat sa le tin pentru mine si asa voi face in continuare.
Dar nu-mi place acest gen de persoane. Eu una, m-am simtit jignita in mai multe randuri, de anumite chestii. Fie, au trecut!
Insa, un anumit fel de comportament chiar mi-a lasat o urma de tristete. Nu vreau sa comentez mai mult.
E ceva vreme de cand tot as vrea sa zic, dar am incercat si inca incerc sa ma abtin. Am decis, acum catva timp, sa-mi elimin din "preajma" oamenii cu doua fete. M-am saturat pana peste cap.
Nu stiu daca am fost coerenta, ca deja e 2 ceasul si-s obosita. Nu stiu daca cineva a inteles ceva din ce am scris eu aici. Nu stiu cate bile negre sau albe voi primi. In fond, eu am vrut doar sa zic ce am pe suflet acum, la miez de noapte. Poate cineva se va gasi, totusi, sa priceapa ceva-ceva din palavrageala mea.
Concluzia e urmatoarea: Mephala30 - mesajul tau chiar m-a deranjat si chiar m-a enervat. Nu prin cuvintele tale, ca pana la urma, era dreptul tau sa nu mai vrei sa faci parte din acest grup. Ci prin felul in care ai procedat. Si ma intreb, asa, poate retoric: de ce a venit el chiar acum???
Prin urmare, EU NU VOI FACE NICI O MODIFICARE IN LISTA. Imi pare rau.
Cristina - Kriss, sper ca nu te vei supara pe mine, da' nu mi s-a parut corect sa intervin: - peste munca ta si - la cereri primite in particular.
Acum m-am linistit si plec la nani. Noapte buna!
ps - eu pot si sa ma retrag, la nevoie, nu-i nici o problema. Important e ca grupul sa ramana unit in continuare. Indiferent daca-s eu sau nu pe-aici.
iulia-stefy spune:
Ralu, te rog sa nu te mai enervezi. Poate are si ea o problema, o sa se rezolve toate. Tu mie mi-ai fost draga de cand am intrat la subiectul vostru si ma doare sufletul sa te vad necajitaaaaa. Capul sus. Nici nu vreau sa ma gandesca ca ai putea sa dispari de pe aici. Nici tu nici mephala. Ce-i cu voi fetelor? Un concurs a reusit sa va dezbine? Haideti, linistiti-va. Va rog frumos, de tot.
si
pentru voi ca sa treaca supararea.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)