Gravidute & Mamici de IASI (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

eu una sunt obsedata de culoarea rosie......daca ar fi dupa mine mi-as lua numai lucruri de culoare rosie....ca Scufita rosie

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Apropo de ceea ce se poarta...Se mai poarta pantofii rosii? Am rams eu cu o fixatie dar nu stiu daca mai sunt in trend Nu sunt eu in mare pas cu moda sau pe val cu ultimele colectii dar nici sa apar ca Mitza biciclista...

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

foarte frumoase artificiile, as fi vrut sa merg si eu cu Amalia sa le vedem (sunt tare curioasa cum ar reactiona daca le-ar vedea) dar sotul a venit tarziu acasa asa ca ramane pe data viitoare....sper.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI FETELOR SI BAIETILOR CU NUME DE FLOARE!!!SA VA FIE VIATA LUMINOASA CA VREMEA DE AFARA!!!
MAMICILOR SA VA CRESTETI PUII MAAAARI SI SA VA BUCURATI LINGA EI!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Diana !

La multi ani, pentru toate floricelele !

Kriss petrecere frumoasa.

Raluca sper ca nu dispari ?! Eu dau cam rarut pe aici, cu scrisul, ca de citit citesc tot ce scrieti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI DIANA! Sa fii sanatoasa,fericita si toate dorintele sa devina realitate cat mai curand!

LA MULTI ANI LACRAMIOARA! Sa ai o zi mununata!

LA CAT MAI MULTE LUNITE pentru Alexia Ilinca! Sa cresti mare si frumoasa!

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Andrei e bolnavior de vineri febra 38-38.7 si atat. nu racit nu mucisori nu nimic doar febra...cica are rosu in gat...ii dam panadol ca febra revine mereu + ospexin 125mg la 8 ore. sper sa-i treaca. cica tre sa-i dau 5 zile...uffff! tare-i apatic mititelul!

emma

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: nu-i asa ca n-am voie sa-l scot afara pana nu-i trece starea asta?

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aeperju

Andrei e bolnavior de vineri febra 38-38.7 si atat. nu racit nu mucisori nu nimic doar febra...cica are rosu in gat...ii dam panadol ca febra revine mereu + ospexin 125mg la 8 ore. sper sa-i treaca. cica tre sa-i dau 5 zile...uffff! tare-i apatic mititelul!

emma

Sanatate multa
Cind avea Isabella rosu in git, o scoteam afara, bineinteles sa nu fi fost frig si sa nu bata vintul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Pai acum e soare si frumos si vad copii la manecutza scurta si tare l-as fi scos afara. dar el e apatic de la febra asta, abia dupa ce-i dau panadolul (apropos pot sa-i dau panadolul asta mai mult timp? ca vad ca doar cu el scade febra dar pe perioada determinata) se mai inveseleste...dar asa...putintel.Ufff! Sper sa trecem si peste asta!

emma

Mergi la inceput

De ce nu incerci, bineinteles trebuie sa fie cald in casa, o frectie cu otet, sau macar sa-i pui sosetele cu otet. La noi functioneaza, ma rog, aici in afara de sirop de tuse, pentru durere de git si urechi, nu dau nici un fel de medicament.
Uitam, supozitoare pe baza de paracetamol, tot pentru febra, ii puneam unul la patru ore, mai ales noapte.

Mergi la inceput