Gravidute & Mamici de IASI (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neata.
Multumim de cafea

Azi am o zi super busy, dar am intrat sa va salut. Si pe langa cate le am, gagalicea mea iar stranuta de numa si are muci aposi, de aia de-i curg "la vale". Of! Nu mai stiu care e cauza: fie Carrfour, ca a trebuit sa mergem iar si nu am cu cine sa-l las, fie masina si aerul conditionat, ca mereu suntem urca-coboara, fie vantoasa de la Plopi, ca ne-a palit ieri iar plimbarea... Si mi-e groaza ca iar o sa le aud pe ele (mama, soacra) facandu-mi morala.

toate fetele. Hai, moralul sus! ca vine Pastele peste noi si ne gaseste asa...in butoi!!! Gata!!! "Ajunge zilei rautatea ei" - asta e un citat, da' nu mai stiu de pe unde, deci nu-i din intelepciunea personala.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
"Ajunge zilei rautatea ei" - asta e un citat, da' nu mai stiu de pe unde, deci nu-i din intelepciunea personala.

, e din Noul Testament, Evanghelia dupa Matei, cap.6, versetul 34:
34. Nu va îngrijiti de ziua de maine, caci ziua de maine se va îngriji de ale sale. Ajunge zilei rautatea ei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna dimineata,
Mamici de 2008 va rog daca sunt ceva schimbari cu depunearea actelor pentru indemnizatie , alocatie?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
La Mai Multe Lunite Alexia!!
deci sa inteleg ca la targ nu e cine stie ce..oricum nici anul trecut nu mi s-a parut f fain..putini expozanti..?
A fost careva la magazinul Mogaldeata de langa SElgros?am vazut ca e mare si luminat..au ceva fain acolo?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Da, am fost eu; au lucrusoare dragute, dar cam scumpicele dupa parerea mea.

quote:
Originally posted by kriss79

salut
deci sa inteleg ca la targ nu e cine stie ce..oricum nici anul trecut nu mi s-a parut f fain..putini expozanti..?
A fost careva la magazinul Mogaldeata de langa SElgros?am vazut ca e mare si luminat..au ceva fain acolo?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Cand sunt artificiile?

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by Darria

Ral: multumesc frumos
unde? la palat? vii? poate ne intalnim(daca reusesc sa ajung). stabilim un locusor?

am auzit si la Stirile de Iasi ca la 20.30 vor fi artificii.
Teoretic, sper sa ajung si eu la ora aia. Doar ca am de facut niste cumparaturi urgente inainte, sa le expediez sambata la maica-mea. Sa vad cum ma descurc. Spune tu cam in ce zona aveti de gand sa va pozitionati si va gasesc. Scrie-mi pe mess mai bine. Poate de la munca reusesc sa intru maine, ca acolo nu-mi face figuri.

edit: da, cica la Palat vor fi.

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza! vin si eu la cafea, multumim ella!

pana acum am avut o zi plina si cred ca si restul zilei o sa fie la fel. de dimineata am fost la Biserica cu gradinita...educatoarea a mers sa impartaseasca copii si m-am dus si eu cu raisa... am mers pe jos cu toata gasca lu' papuc.... abia am ajuns la 10 la epilat... la 16 ma duc sa ma tund, adica sa-l mai indrept si sa-i dea o forma... ma pregatesc!!! si cine stie daca soacra nu are prea multa treaba si pot sa las fetele pana deseara, poate fac si o plimbare printr-un magazin ceva!!!

va ma duc sa-mi iau zgatia cea mare de la gradinita!!!

Mergi la inceput

Fetelor am facut si eu negresa, aveti dreptate e foarte buna. Va poftesc si pe voi http://good-times.webshots.com/photo/2739734150103159727gEfvfV?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daniela, frumoasa negresa ai pregatit, .
Mi-a atras atentia si poza cu Amalia, cum sta cu piciorusele ridicate, si icoanele ordonate frumos in colt, .

Addiana, sa ai o zi frumoasa, asa se anunta, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput