Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 14
Darria spune:
Ral: ti-am trimis mesaj pe mess. L-ai primit? stii tu...vechea problema cu mess
nu ajung mesajele, uneori.
quote:
Originally posted by danyelle005
Cand sunt artificiile?
diseara
un sfarsit de saptamana placut tuturor.
iulia-stefy spune:
Miha,multa santate, sper sa nu fie ce spui tu. Si eu m-am speriat, dar la control si la ecograf nu mi-a iesit nimic. Cel mai bine mergi la un control. Multa sanatate.
Ralu, si eu am avut probleme cu net-ul, la mine nu mergea nimic. A fost de la RDS, dar daca la tine restul merg si mess nu?. Eu am scos din priza modem-ul si l-am lasat vreo 5 min si apoi si-a revenit. Sper sa se rezolve. Dar un lucru nu inteleg. De ce nu mai scrii. Ma binedispuneau mesajele tale. Mare pacat ca te-ai suparat.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
La mai multe lunite
Alexia de Vela
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
i-am povestit lui Iustin ca duminica aceasta crestinii ortodocsi sarbatoresc Floriile, in amintirea Domnului Iisus Hristos, care-a intrat triumfator in Ierusalim. Poporul l-a intampinat cu urale: "Osana, Fiul lui David!"....la care Iustin ma intrerupe si intreaba: " de care sana, mama?" 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim, 
Danelutza spune:
Fetelor, stie careva ceva de cuscra mea ? 
N-am zarit-o deloc pe mess si nu mai stiu numarul de telefon 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
dar de cuscra mea stie careva ceva?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
danyelle005 spune:
Multumim pt aprecieri.
quote:
Originally posted by mephala30
Daniela, frumoasa negresa ai pregatit,.
Mi-a atras atentia si poza cu Amalia, cum sta cu piciorusele ridicate, si icoanele ordonate frumos in colt,.
Addiana, sa ai o zi frumoasa, asa se anunta,.
multumim,
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
MIHA ai fost cumva azi prin parcul din Nicolina? Mi s-a parut ca te-am vazut, eu stateam pe o banca si mi s-a parut ca ai trecut prin fata mea; am vrut sa te strig dar pareai ca te grabesti.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
ella10 spune:
SALUTARE!
Kriss si eu am fost la Mogildeata,sunt multe lucrusoare frumoase pt copii si preturile...piperate,se merita o vizita ![]()
Noi am fost azi pe la ora 14 in copou,speram sa ma intilnesc cu multe mamici de pe aici,dar se pare ca sunteti ocupate cu pregatirile si curatenia pt paste.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by Danelutza
dar de cuscra mea stie careva ceva?
iote ca aparu cuscra mea, o vad pe mess, a ta o fi in tura de noapte, la scris
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

.
.