Gravidute & Mamici de IASI (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

MIHA, imi pare rau ca esti intr-o stare proasta....sa treaca.
Cu sanul stiu cum e ca si eu am patit asa; eu ma masam tot timpul, ma mulgeam, imi puneam comprese rece intre mese....iar cu Robert poate e intr-o faza in care nu prea are pofta de mancare, ma gandesc ca daca analizele au iesit bine inseamna ca e totul in ordine. Sper sa treci repede peste faza asta nasoala.pt tine

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pagina a doua

Cuscra cum te mai simti ? Nu fi speriata, e posibil sa nu fie nimic si-ti faci griji degeaba. Stii cum eram si eu speriata, m-am dus la doctor si nu mi-a gasit nimic. Hai fruntea sus ca totul e bine.
Cit despre Robert, eu zic ca e indragostit de aia maninca asa putin.

Oana mami de baieti cucuieti si eu la fel fac, fac dulciuri, dupa care ma sacrific si le maninc, iar cind urc pe cintar, ma sperii . Sotul si odrasla, maninca doar ciucalata, foarte rar dulciuri, asa ca jumatate din ce fac mininca vecinii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am trecut sa va salut si sa va readuc la normal de pe pagina a doua.
La cat mai multe luni, ANDREI!
Miha, am zis ca nu mai vb cu tine si ma tin de cuvant... Da' nu pot sta asa cand vad ca suferi si trebuie sa-mi calc cuvantul si sa te bag in seama putin Ce-i cu tine? In ce stare mai esti?
Voua va merge mess-ul? La mine nu vrea sa se conecteze sub nicio forma...

Darria, iti zic aici: din cate am inteles, pe la 20.30 ar fi artificiile, dupa nu stiu ce concert. Daca aflu mai exact, iti zic.
Va pup pe toate!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ral: multumesc frumos
unde? la palat? vii? poate ne intalnim(daca reusesc sa ajung). stabilim un locusor?

Mihaela: multa sanatate si sa nu fie mastita. Nu am experienta dar poate ca este o perioada in care refuza mancarea fara motiv(medical sau protest).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am intrat sa va urez noapte buna! si somn usor!

miha cum mai esti?

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kriss - pe mine una m-ai nimerit, hihi
La multi ani! cu mare intarziere, Stefana lui Kriss
Eu am fost la targ si am cumparat iaurtele cu fructe de la humana si sosetele atat, apoi am fost la carrefour si i-am cumparat o jucarie de la fisher price si papucei de la ecco.

Daniela - foarte bine arata lasagna.

La multi ani Andrei!

Lacramioara - m-am emotionat, ce dulce e Stefania ta.

La multi ani Alexandra!

Ralu - si eu am avut probleme cu mess-ul, dar pana la urma am reusit sa ma conectez, am pus alta adresa si a mers si apoi a mea si a functionat.

Miha - imi pare rau ca te simti nasol, cum mai e cu sanul, s-a rezolvat? Robert nu mananca nici ce ii place lui cel mai mult?

Ella- am vazut pozele foarte frumoase. Foarte scumpa nora-mea. Multumim pentru urari.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

Ral: multumesc frumos
unde? la palat? vii? poate ne intalnim(daca reusesc sa ajung). stabilim un locusor?

am auzit si la Stirile de Iasi ca la 20.30 vor fi artificii.
Teoretic, sper sa ajung si eu la ora aia. Doar ca am de facut niste cumparaturi urgente inainte, sa le expediez sambata la maica-mea. Sa vad cum ma descurc. Spune tu cam in ce zona aveti de gand sa va pozitionati si va gasesc. Scrie-mi pe mess mai bine. Poate de la munca reusesc sa intru maine, ca acolo nu-mi face figuri.

edit: da, cica la Palat vor fi.

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

Ralu - si eu am avut probleme cu mess-ul, dar pana la urma am reusit sa ma conectez, am pus alta adresa si a mers si apoi a mea si a functionat.

am incercat cu vreo 4-5 adrese si... nimic... La munca mergea. Inseamna ca doar calculatorul de acasa face iar figuri

Foto Ralu

Mergi la inceput

ma duc sa ma uit la filme, ca pe-aici e pustiu... Noapte buna!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Haideti la o
Mai dar nu prea mai aveti chef de scris noaptea...
Noi am fost ieri la tirg si am cumparat citeva caciulite,niste body-uri, in rest mai nimic;am fost cu bianca la tirg si cind am intrat era treaza cum am dus-o linga scena,unde era super galagie,a luat somn pe loc,super tare,iar prin casa daca nu-mi aude vocea sau daca nu e galagie incepe sa plinga,cum ma aude incepe sa gingureasca si sa rida, in rest suntem bine,crestem si umblam toata ziua cu mami si cu tati prin tirg
V-am pupacit o zi frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput