Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)
Raspunsuri - Pagina 4
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor
brianamica multumesc ptr ca m-ai trecut pe lista
Fetelor vreau sa va descriu putin meniul meu pe astazi, va fi putin schimbat ptr ca sotul vrea ca deseara sa manance peste, deci nu mai pot folosi tot peste si ptr pranz.
micul dejun:cafea cu lapte fara zahar, o feliuta de paine integrala, o portocala (ptr ca grapfruit nu-mi place de nici o culoare, e tare amar )
pranzul: un piept de pui la gratar si salata verde cu o lingurita mica-mica de ulei de masline
cina peste pannč (asa l-am cumparat,e congelat insa o sa mananc doar o feliuta micuta) facut la cuptor fara grasime copt in foaia de staniol si o farfurie de rosii taiate cubulete cu o lingura presarata de leustean
Ce spuneti,merge? Va rog frumos dati-mi un sfat ptr ca sunt la inceput de drum si am nevoie de indrumari. Please..
CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea
CristinaT spune:
Buna dimineata,
eu dimineata beau o cafea
la pranz manac pui sau peste+cafea
seara pui sau peste+fructe
Altceva nu mananc, doar in week-end am avut abatere...(era mica!) iar acul cantarului nu se miscaaaaaaa
Cristina bine ai venit, e tare frumoasa bamboletta ta.
xerxe2005, bine ai venit!
O zi usoara si frumoasa va doresc.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
ralualexandrei spune:
Ieri am mancat o banana o friptura de porc la gratar,o salata de rosii cu fasole verde si usturoi si o felie de paine neagra.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihailescu teodora spune:
Uraaaaaaaa!
Am reusit sa respect exact menu-rile din primele 2 zile si azi dimineatza recompensa era:-2Kg!Sunt convinsa ca mare parte reprezinta apa,dar e un lucru bun si asta,ca stocasem cantitati impresionante in timpul sarcinii!
Briana,te rog frumos,trece-ma si pe mine pe listutza!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
ILUCAE spune:
Buna ziua tuturor si felicitari celor care au reusit sa slabeasca si mai ales sa respecte regimul intocmai.
Eu am terminat duminica cele 2 saptamani de dieta si de la 74 kg am ajuns la 71 kg in cele 14 zile.Am slabit doar 3 kg, dar asta este, nu ma grabesc , nici nu am respectat intocmai totul.Stiu ca nu e o scuza ca am nascut doar de 5 saptamani, dar ma declar multumita.Acum sunt in perioada de mentinere, iar dupa aceasta perioada o sa tin din nou regimul, sper mult mai strict.
Spor la slabit
CristinaT spune:
Felicitari si spor la slabit!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
mhldvrc spune:
Ura!!!! Ma declar multumita -1,5kg, am zis ca o iau mai usor, sa nu am probleme . Tinand cont ca nu am facut deloc sport si am mai luat-o pe aratura uneori, e ok .
Spor la slabit!
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
brianamica spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Ieri am mancat o banana o friptura de porc la gratar,o salata de rosii cu fasole verde si usturoi si o felie de paine neagra.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Draga mea, nu ma intelege gresit, dar in regimul asta este scris faptul ca nu se fac inlocuiri.....Nu e trecuta deloc carnea de porc (de fapt nici un regim de genul celor care stabilesc meniuri nu are carne de porc ) sau banana
daca procedezi asa in continuare, s-ar putea sa nu ai rezultatul scontat. Sa nu ma certi...poate stii....
Asta asa....for info.
brianamica spune:
quote:
Originally posted by xerxe2005
Eu sunt in a noua zi de cura si desi am calcat doar foarte putin pe alaturi, nu am slabit decat un kg. Asta nu ma deranjeaza, ca eu imi cunosc organismul si nu ma asteptam la rezultate spectaculoase.
Mai grav e ca am dat intr-o constipatie....
Imi lipsesc supele, ciorbele, iaurturile de zi de zi cum mancam eu inainte.
Ca fructe mananc destul de multe.
Recunosc ca paine nu am mancat deloc, am preferat sa o evit total, decat sa rup cate o feliuta care mai mult sa ma starneasca. Poate taratele din painea negra m-ar fi ajutat. Nu stiu.
Oricum cura in sine nu e rea, sunt convinsa, e buna de adoptat si ca mod de viata.
Asa ca o continui oricum.
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
Lichidele sunt solutia !!! Ai grija sa bei muuulte lichide ( apa, sucuri naturale fara zahar, cafea fara zahar, ceai fara zahar etc). In cazul tau e obligatoriu sa bei minim 2 l pe zi !
ralualexandrei spune:
Briana tu te referi si la mentinere ca eu acum ma aflu in perioada de mentinere.