Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)
Raspunsuri - Pagina 3
tatiana83 spune:
Mi mi se pare prea multa mancarica sincer...eu sunt obisnuita sa pap putin...dar prostioare...(gen 1 covrig, putin-juma de felie-cozonac, o salata, un ou..si gata mancarea pe-o zi de exemplu..)
Mi-a spus mama, cand a auzit ca vreau sa ma apuc de regim...ca cica grapefruitul "e cu rost" in dieta asta...adik ajuta organismul in procesul de slabit....iar eu nu pot deloc sa pap...mi se par atat de amare..amare..
Off topic:JG, nu sunt sanatoase floricele la microunde..mai bine ii faci cu ulei in ceaun...stiu ca e mai comod si mai simplu asa...ca si eu mancam...pana am auzit cat sunt de rele pt organism..pt noi oameni mari...dar pt copii....sper sa nu te superi pe mine..
Spor la slabit fetelor!
Tatiana&Luca (12.12.2007)
J G spune:
Tatiana cum sa ma supar? Stiu ca ai dreptate, de aceea pupa doar vreo 10-15 floricele, restul papa bona care tine post. Si asta rar.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
mhldvrc spune:
Tatiana incearc grefurile rosii, poate-ti plac mai mult.
dar avem voie? tre' sa consult lista.
Cred ca da. nu le-am gasit in interzise.
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Eftimie C. spune:
Fetelor daca nu va plac grefele, incercati sa faceti suc din ele; e super bun.
In seara asta m-am urcat pe cantar si deja acul urca Dar recunosc ca am pacatuit cu 2 pahare de Galbena de Odobesti, ca la cat sunt de obosita am simtit nevoia sa servesc ceva inainte de culcare.
Ne auzim maine, dar cu siguranta nu la prima ora, ca am de gand sa lenevesc in patuc langa sot.
Va doresc o noapte linistita!
brianamica spune:
NeatzaFetele, eu una uram ziua de fructe....martea mai era cum mai era, ca in principiu eram la serviciu si trecea ziua...dar sambata.... Asa incat sambata foloseam masa alternativa adid canuta de branza de vaci....
Eftimie....au trecut cele 2 saptamani de mentinere ? Ca acolo alcoolul trebuie utilizat doar in cantitati foarte foarte mici.
Cristina85, si eu tot la 6 luni ale puiului am inceput cura...iar la turta la 1 an aratam normal !
Vreau sa ma linistesc pentru ca sunt intr-o perioada foarte grea la serviciu....cu audit...cu delegatii....si sa incep si eu o tura macar ca mai am cateva kile de care nu scap asa usor....si imi e tare rusine. Am luptat eu cu "tonajul" iar acum ma chinui cu o "picatura" !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
quote:
Originally posted by tatiana83
Mi-a spus mama, cand a auzit ca vreau sa ma apuc de regim...ca cica grapefruitul "e cu rost" in dieta asta...adik ajuta organismul in procesul de slabit....iar eu nu pot deloc sa pap...mi se par atat de amare..amare..
Spor la slabit fetelor!
Tatiana&Luca (12.12.2007)
Tatiana, grapefruit-ul are foarte multa logica aici si e foarte important !Atat pt slabit cat si pentru vitaminele lui ce ne ajuta sa trecem mai usor peste cele 2-4 saptamani. Nici mie nu imi place dar stateam ca "soldatu japonez" si ii curatam pielitza ...parca nu mai e asa amar.
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
quote:
Originally posted by annasibebica
Deci nu-mi vine sa cred! De ieri pana azi -1kg!(desi am facut mici abateri)
Adevarul e ca ieri mi-am luat niste blugi indigo evazati(mor dupa evazati de fel) si nu aveau decat marimea 40, care, ciudat, ma incapeau oarecum si sa vezi ambitie de-acum! As vrea sa mai scad in greutate cu macar 4-5 kg in tura asta.
Spor la slabit tuturor!
Anna, in primele zile elimini apa....! Am tinut sa mentionezi ca sa nu fii dezamagita in a 5-a zi ! Oricum, eu am avut ture in care dadeam si 0,4 - 0,5 Kg jos pe zi !
ANA ESTE ATAT DE MARE
mhldvrc spune:
Buna dimineata! Am proaspete si sau pentru voi, eu beau ceai, e foarte bun.
Carmen,ai uitat sa-l folosesti, dar acum l-am pus eu pe tine,, devii .
nu se mai termina
la toate, si scapati de kg odata pentru todeauna!
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
xerxe2005 spune:
Eu sunt in a noua zi de cura si desi am calcat doar foarte putin pe alaturi, nu am slabit decat un kg. Asta nu ma deranjeaza, ca eu imi cunosc organismul si nu ma asteptam la rezultate spectaculoase.
Mai grav e ca am dat intr-o constipatie....
Imi lipsesc supele, ciorbele, iaurturile de zi de zi cum mancam eu inainte.
Ca fructe mananc destul de multe.
Recunosc ca paine nu am mancat deloc, am preferat sa o evit total, decat sa rup cate o feliuta care mai mult sa ma starneasca. Poate taratele din painea negra m-ar fi ajutat. Nu stiu.
Oricum cura in sine nu e rea, sunt convinsa, e buna de adoptat si ca mod de viata.
Asa ca o continui oricum.
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community