Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor, ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Sunt Cristina, mamica unei fetite de aproape 7 luni. Inca alaptez insa medicul ginecolog mi-a dat ok ptr dieta. Giulia mananca si altceva inafara laptelui meu,am inceput diversificarea acum o luna.
Am 62,8 kg, sunt in a doua zi de dieta si vreau sa ma reintorc la 50 kg cum eram inaitea sarcinii. Ma uit in oglinda si nu ma recunosc, ma puteti trece si pe mine pe lista? Multmesc
ieri mi-a fost mai usor in ceea ce priveste dieta, insa astazi mi-e frica sa nu gresesc: doar fructe la pranz? Haide-ti fetelor am nevoie de curaj Pot sa adaug si o banana in salata de fructe sau nu? Voi ce ma sfatuiti?

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna, fetelor!
Eu sunt fericita , mie chiar imi plac fructele, si pentru mine sunt satioase. As vrea sa adaug totusi, salatei, un mar, se poate? Sa-mi spuna si mie cineva pana la pranz, va rog.
Carmen, felicitari ! Eu as fi fericita si cu 2-3kg pierdute .
oribila vreme, mai ales in capitala, numai si numai balti.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Cristina, bine ai venit in !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Deci nu-mi vine sa cred! De ieri pana azi -1kg!(desi am facut mici abateri)
Adevarul e ca ieri mi-am luat niste blugi indigo evazati(mor dupa evazati de fel) si nu aveau decat marimea 40, care, ciudat, ma incapeau oarecum si sa vezi ambitie de-acum! As vrea sa mai scad in greutate cu macar 4-5 kg in tura asta.

Spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput

mhldvrc multumesc ptr primire
Fetelor va rog frumos spuneti-mi si mie cum faceti salata de fructe, pot adauga si banana? Eu dispun de: mar,para,portocale, banane si ananas in sirop, cum ma sfatuiti sa fac salata de fructe. Cum e mai bine?

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Andra multumesc de sugestie.
Cristina85ss bine ai venit, spor la slabit si sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
Daca ti se pare putin la amiaza, foloseste alternativa cu branza de vaci pe langa fructe.
Anna bravo pentru ambitie!
Mihaela eu am pus mar in salata.Nu vad cu ce e gresit

Meniu:
MD - iaurt de soia cu cereale
P - mancarica de pastai cu soia
C - salata asortata si 1-2 felii de pate vegetal
Intre mese, fructe, ceai cafea, cola zero...+ apa
Ce parere aveti?Merge?

Mergi la inceput

Carmen, multumesc! Ar trebui sa pui biciu' pe mine,astazi am comis-o si eu. Le-am facut celor mici prajitura si am mancat si eu o bucata, bucatoaie mai bine zis.

Mergi la inceput

Cristina le tai bucatele, le amesteci si asta-i tot. Era mai bun anananasul proaspat(nu din conserva), dar cred eu ca e ok si asa. Oricum fara frisca si alcool, nu e bun la dieta.

Mergi la inceput

off nu m-am prea tinut de cuvant..
La pranz am mancat o salata de fructe facuta dintr-o jumatate de mar, o portocala si 4 feliute de ananas, insa mi-a fost foame si am mai mancat un ardei crud si 3 feliute subtiri de branza.
sper ca nu am stricat tot nu aruncati cu rosii

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Azi termin a saptea zi, o sa ma cantaresc maine la sala sa vad ce si cum - am impresia ca n-o sa se vada nimic pentru ca nu prea reusesc sa tin strict regimul.
Incerc, oricum, nu abandonez.
Doua lucruri importante: de cand tin regimul mi s-a curatat tenul(aveam o iritatie urata de tot) si vad ca m-am reobisnuit sa mananc salata cu carne si legume cu carne si nu mai pofesc la prostii. De pilda i-am facut acum Carlei floricele la MW si am luat doar una si atat, inainte cu greu ma abtineam.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput