Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ralu, da, la mentinere ma refer. In pricipiu carnea de porc este suficient de toxica.

Eu sa stii ca am renuntat la carne de porc. Mananc un gratar sau altceva asa...foarte rar. AM invatat sa fac sarmalute cu carne de jpui si vita, piftie de curcan etc.

E bine si pentru copii si pentru noi.

Sa nu ma certi ca ma bag !

Uite, te invit la o cafea calda !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata, nu se misca cantarukl de la 63 kg... ba da de ce sa mint am 62,9kg...

Va doresc o zi buna

spor la slabit

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Da... si eu am ramas doar cu un kg pierdut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Briana nu ma supar cum sa ma supar!
Nici noi nu mancam carne de porc in mod frecvent ,mai ales de cand au aparut copiii insa duminica facusem gratar si cum ramasese o bucata de friptura ,eu am incalzit-o si am papat-o.
Mersi pt sfaturi ,asta dupa ce duminica am mancat pulpe dezosate la gratar.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by annasibebica
Da... si eu am ramas doar cu un kg pierdut...
Doar 1 kg ,dupa 14 zile de regim ?Eu intr-o saptamana am slabit 2 kg si am mai avut si abateri.Din pacate m-am oprit dupa 8 zile,nu am mai avut vointa Am mai tinut o data regimul ,dar tot 1 saptamana.Se pare ca mai mult nu pot Succes in continuare tuturor celor care tin acest regim ...si multa vointa http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Aaa,nuuu... dupa 3 zile de regim, cu abateri mici...
Nu pot sa mananc rosie simpla, adica fara ulei, nu-mi place deloc. Oare pot sa o scot din regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor scuzati absenta, dar suntem zugravi zilele astea.Dimineata ne-am trezit tarziu si nu l-am dus pe Edi la gradinita , deci e acasa si ne cam tine din treaba.
Dieta am dat-o peste cap ca am avut aseara si musafiri neasteptati si n-am avut timp sa gatesca, deci am mancat ce aveam prin frigider si...cu paine(neagra cu tarate)
Sper sa reusesc maine sa tin o zi de dezintoxicare, din aia cu bors si seminte (sau cu paine prajita ori fructe)

Inca o data va pup si chiar daca nu sunt prin zona, ma gandesc la voi si va sustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annasibebica

Aaa,nuuu... dupa 3 zile de regim, cu abateri mici...
Nu pot sa mananc rosie simpla, adica fara ulei, nu-mi place deloc. Oare pot sa o scot din regim?

Poti sa scoti ORICE din regim, doar sa nu adaugi ceva...

Adik daca poti , e permis sa nu mananci tot doar sa nu faci inlocuiri si aditii !

Mergi la inceput

Anna, pai dupa 3 zile de regim cu abateri si alea.....te vaiti ca ai doar un kg pierdut ???

Sau nu am inteles eu bine sensul lui "smile guy"...

Mergi la inceput