Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata fetelor!Poftiti la cafea, ceai sau suc de fructe ca azi fac eu cinste.
Hai ca incet-incet imi revin si sper sa ma tin de dieta inainte de Paste, ca altfel nu voi putea gusta nimic de frica sa nu sar iar de 90kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

WE placut

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,

Va spun si eu weekend placut, si sa nu va abateti pe motiv de weekend. Eu sper sa ma tin tare.
Raportez: 4,5 kg pierdute, adica am 67,5 kg acum. Pentru listuta si updatare. Sunt incantata si cu spor merg inainte pentru cele 7 promise. Desi mai am doar...pana marti inclusiv. Dar sper si in perioada de mentinere sa mai dau jos, si dupa, tin iar dieta.

Va pup

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, dimineata permiteti sa raportez am 62,5 kg

Mai am doar 0,5 kg ca sa ajung la greutatea pe care am avut-o in ziua cand am nascut fata

PS: in week-end nu pot sa promit nimicccc

Spor la slabit!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata tuturor,
azi e zi de raport? ptr ca eu vroiam sa ma cantaresc luni ( fac o saptamana exact de la dieta) si oricum e tarziu sa ma mai cantaresc astazi ptr ca mi-am baut deja cafeaua cu lapte si ceasca de ananas proaspat. Felicitariile mele celor ce reusesc sa se tina de dieta "ca la carte" ptr ca eu deseori gresesc si am remuscari..ba cu uleiul din salata verde..ba cu o feliuta transparenta de branza..ba cu un patratel de pizza...insa nu toate in aceeasi zi , altfel as ajunge si mai..
o intrebare:avem voie hamburger facuti de noi acasa, din carne de vita macinata, ceapa, sare si piper, copti fara grasime pe gratar?

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

brianamica nu poti sa treci pe prima pg si un meniu de urmat ptr fetele de la mentinere? Te rog frumos..

poze
nasterea

Mergi la inceput

Fetelor, dar mie nu-mi raspunde nimeni?

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cristina 85 eu zic ca e ok hamburgherul pe care zici ca vrei sa-l faci in casa acum depinde si ce scrie in meniul tau de azi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by eva03

LA MULTI ANI FLORICELELOR!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput