Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
simonacip spune:
Buna fetelor..Nu indraznesc sa zic buna dimineata, dar zic buna..
N-am somn, am vizionat pozele alinutei, micuta burtica dupa parerea mea, iar rochitele (Si chiloteii!)sunt superbe
CUm zicea sis, as vrea si eu o fetitza...
In principiu semnam si noi condica la intilnire...pentru mine parca-i un pic cam tirzior, din cauza lui david care pe la 8-9 doarme si trebuie aranjat, etc..Dar nu mai zic nimic, ca ma gindesc la voi sis si celelalte fete cele care veniti de departe...voi ce sa mai ziceti?
Multumim Magnetism ca ai fost prompta...deci salata cu somon...Mmm
Fecian, bine ai revenit! Hai, scapa odata de serviciul ala, ca numai stres ti-a provocat...Sa vezi ce bine-i acasa...
Dana M , ne bucuram ca vii la intilnire..Noroc ca intri exact la al cincilea capitol care trebuie, adica acela in care se pune de o intilnire.
ooff, eu am emotii miine la dr, de fapt de asta cred ca nu pot dormi...Si burta asta mare...si toaleta...Oof, si ploaia asta
PS Lui David i-au iesit bine analizele , asa ca ne-am linistit cu scarlatina...
Pupici fetele, pe dimineata...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dflavia spune:
simonacip nu esti singura care nu are somn
, in ultimele nopti am experimentat si eu chestia asta desi dimineta ma trezesc destul de bine ca sa pot merge le servici, of inca 2 zile si GATA!
pentru fetele care deja se bucura ca isi tin minunile in brate si de ce nu si pentru noi cele care asteptam cu nerabdare si teama...o floare 
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html
va pupam si sa auzim numai de bine... 
Flavia
35+
Stefania
mi_bebelina spune:
Neatza fetele!
Si eu sunt la apel........peste cateva ore o voi vedea pe bebelina......n-am mai vazut-o de 2 luni....sper sa fie totul ok. Simonacip, mie nu mi se pare ca ai burta mare. La toaleta merg si eu foarte des.....in noaptea asta am semnat condica din ora in ora....nu mai pot, ma omoara coboratul din pat....bravo tie ca mai ai putin.....
Adidana13, intr-adevar dr Peteu e un om de milioane......teama mea e ca nu poate ajunge la nastee, ca nu e in Bucuresti, ca ma apuca de Pasti....
simonacip spune:
DFlavia, M_bebelina
...abia astept sa vina bb, sa-l vad acasa si sa scap de o serie de ginduri care nu ma lasa sa dorm noaptea....Cred ca si voi la fel...
D FLavia, felicitari pentru intrarea in concediu, poate dai mai des pe la noi 
Mi_bebelina, succes la eco azi, tu d'aia n-ai putut dormi...Lasa ca bebelina e ok, ai sa vezi...Si eu tot cam din ora in ora merg la toaleta...chiar daca nu fac prea mult, trebuie sa ma scol si sa semnez acolo![]()
Hai ca-ti pun o pozica de duminica sa vezi cita sunt acum, ca ultima poza e de acum 2 saptamini.
Pupici si succes
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
simonacip spune:
io-te aici grasana, umflata, cum vreti voi!
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Neatza fetele!
Si eu sunt la apel........peste cateva ore o voi vedea pe bebelina......n-am mai vazut-o de 2 luni....sper sa fie totul ok. Simonacip, mie nu mi se pare ca ai burta mare. La toaleta merg si eu foarte des.....in noaptea asta am semnat condica din ora in ora....nu mai pot, ma omoara coboratul din pat....bravo tie ca mai ai putin.....
Adidana13, intr-adevar dr Peteu e un om de milioane......teama mea e ca nu poate ajunge la nastee, ca nu e in Bucuresti, ca ma apuca de Pasti....
wow. Stiu unde de unde mi-a venit somnul!! asta noapte am facut un sigur pishu pe pilot automat, si am adormit. Ma trezesc insa la fiecare rotire in pat, ca amortesc, dara dorm instant inapoi.
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
andreap spune:
'Neata
Scriu repede,asa de 'buna-dimineata',apoi icnerc sa citesc acte ceva
Simona,ma enervezi
..in afara de burta esti slaba moarta!Vrei s avezi balena?vino al intalnire cu mine
..caruciorul se lasa pe spate cam de tot..adica mai ramane ridicat fff putin.Tu ai mai luat ceva de pus in el(cosulet,landou)?
Intreba cineva:nu stau in Dr.Taberei,ci pe 13 Septembrie,deci aproape,mai ales ca vin cu masina
Aseara am fost la o prietena ce naste vineri....am emotii eu ptr.ea(face cezariana),parca nasc
..
Ne mai auzim
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andreap
'Neata
Simona,ma enervezi..in afara de burta esti slaba moarta!Vrei s avezi balena?vino al intalnire cu mine
..caruciorul se lasa pe spate cam de tot..adica mai ramane ridicat fff putin.Tu ai mai luat ceva de pus in el(cosulet,landou)?
Intreba cineva:nu stau in Dr.Taberei,ci pe 13 Septembrie,deci aproape,mai ales ca vin cu masina
Aseara am fost la o prietena ce naste vineri....am emotii eu ptr.ea(face cezariana),parca nasc..
Ne mai auzim
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
pai hai sa fac lista cu ce fete vin:
andreap
Simonacip
Reallaura
cleo
mi_bebelina
dana M
mai ajutati-ma!!!!
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
monik16 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by andreap
'Neata
Simona,ma enervezi..in afara de burta esti slaba moarta!Vrei s avezi balena?vino al intalnire cu mine
Aseara am fost la o prietena ce naste vineri....am emotii eu ptr.ea(face cezariana),parca nasc..
Ne mai auzim
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
pai hai sa fac lista cu ce fete vin:
andreap
Simonacip
Reallaura
cleo
mi_bebelina
dana M
mai ajutati-ma!!!!37+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
si eu pe lista ! monik
32+
Sara-Maria
andreap spune:
Acum am citit de intalnire Cleo..e OK joi..da' pot sa vin cu zgubilitica mea mica?ca nu am cu cine sa o las
..adica nu as mai ruga bona sa stea..promitem sa nu va stresam prea tare![]()
Mi_bebelina,daca stai la P.Ispirescu,te iau eu cu masina
Getutza,facem galerie?
Alina,esti o
tanara si frumoasa
BURTICA
POZE NOI 2008
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004