Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Buna seara, burtici-mamici!
Scuze ca nu am raspuns mesajelor, dar m-a apucat febra curateniei azi, iar ieri febra lenei.
Am terminat de aranjat totul, noroc cu mama-bunica si cu tati, care si-au facut pe deplin datoria.
Acum pot sa stau linistita, chiar foarte...sa nu ma apuce mai devreme plimbarea la spital.
Gabitza, amales sa nasc de Pasti tocmai pentru a scapa de o alergatura prin magazine dupa cel mai potrivit cadou pentru tati. Asa ca nu o sa aiba funda rosie, dar fericire o sa aduca sigur acest cadou!
Mi_bebelina , nenea doctorul Peteu este o bombonica de om pentru mine. Intotdeauna ii admir calmul si imi induce o stare de siguranta, asa incat nu am nici cea mai mica teama cand voi naste. Cred ca acelasi sentiment ai si tu.
Bebe al meu avea la ecografia de la 36 de saptamani 3 kg si cordonul ombilical infasurat de doua ori, in jurul umerilor. I-am explicat ca nu-i frumos sa dea din maini prea mult si a inteles. Dar din picioare n-am reusit sa-l conving sa nu dea, asa ca burtica mea ia de multe ori forme tare ciudate
Cineva ma intreba daca se poate face botezul in post. Cel mai bine e sa-l intrebi pe parintele ce-l va crestina.
Eu am ales ziua de Sf Petru si Pavel, ca era prima zi de Inaltare si dupa post.
Stie cineva de unde as putea sa fac rost de Galactogil pentru stimularea lactatiei???

Adidana 37+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adidana gasesti Galactogil la farmaciile Help Net si DOna
Nastere usoara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by cleo78
fecian , si io am cedat exact in sapt 34. Nu mai puteam. Initial imi propusesem sa stau pana in sapt 36,dar dupa ce am incheiat un proiect (adica dupa ce l-am tarait...), am zis: nu mai poc. Picioarele, fundu', totul ma durea. Cat de ergonomice ar fi scaunele, mai mult de 2 ore nu puteam sta. Plus ca asta mica imi dadea - si imi inca imi da cate una la ficat...

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Ce zici draga Cleo e exact si la mine..Bebelone se intinde parca e elastic si da cand imi e lumea mai draga. Vinerea asta termin si eu...off ca tare greu mai e. De fapt voi stiti cel mai bine

Hai ca fug si eu acasa ca mi-a ajuns de stat aiurea pe aici.

Felicia 34+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 6 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Felicia frumos burtan si mai ai asa putin....

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ne-am intors din plimbari!

Elenuca ti-am ramas datoare cu un ptr mesaj!

Dordia ma bucur ca esti cat de cat ok...Doamne ce emotii trebuie sa ai! Tinem pumnii!

Getuta si tie..lasa ca asteapata Bogdanel sa vina tati de la Timi!

Anca ti-am votat babuta!

Ma duc fuga sa vad si io pozele Alinei!
Si io o sa-i pun cercelusi din maternitate...Eu am avut gaurile prea sus si tare naspa a fost!

Eu nu am masa de infasat...am salteluta din aia pe care o pun pe patut...am luat-o de la Baby expo in 2006...e de la Brevi si e fain ca nu trebuie sa te apleci...mai ales daca esti operata...insa sunt de acord cu Getuta...multe chestii sunt inutile...de ex pompita de nas a mea e noua...nu facea fata si am comandat batista bebelusului, tarcuri, leagane...iar nu se stie daca se vor putea folosi...eu nu mi-am mai umplut casa cu ele ca si asa e plina!

Va pup ca-s rupta! Am fost in parc cu Cris!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Felicia frumos burtan si mai ai asa putin....

poze si filmulete

povestea nasterii

Saru'mana ...ma faci sa rosesc.. Si inca nu am pus ultimele pozici

Felicia 34+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 6 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Miha multumim

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Mai aveti loc si pt. mine? As veni si eu joi lz intalnire...

Lilly79 nu mai stiu ce dimensiune are patutul… nu m-am gandit la asta… daca sunt mai mari cearsaful de pat intra sub saltea si pilota…o indoi .
nici lenjeria nu stiu ce dimensiune are... nu le-am desfacut ca nu am unde sa le pun inca.

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Cu pilota oricum o invelesti dupa un an

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Fetelor, cum ma nimeresc io la fix cand stabiliti intalnirea? si la mine in cartier, numa bine sa nu ma deplasez prea tare....adica, mai pe scurt, ma primiti si pe mine? sa nu ramana neocupate cele 8 locuri, zic io...ca au niste salate oamenii aia de la Hard Rock, mmmmmm !
Asadar, oare ma mai tineti minte si pe mine, ca io scriu ceva din 5 in 5 capitole?

Vreau sa le felicit pe primele mamici din grup, Ina78 si Yannia, sa va traiasca puii, sa creasca mari si frumosi si voi pe langa ei !

In alta ordine de idei, Miss Parker, esti talentata si sufletista , toate fetele te felicita si eu ma alatur lor !

Lilly79, hotaraste-te cu cerceii cand vrei tu, dar zic io nu mai tarziu de 3-4 luni ! stii de ce spun asta? pentru ca eu am facut o maaaare greseala cu raluca; nu i-am pus cercei mica fiind, si m-a apucat cheful cand avea 4 ani jumate si atat de tare a marcat-o pistolul ala d epus cerceii ca nu-l mai voia pe-al doilea ! Era sa plecam de la doctor doar cu un cercel ! L-am pus pana la urma, cu tinut in brate si tipete, si de-atunci n-a vrut niciodata sa-si dea jos cerceii (i-am dat eu pe shestache, noaptea, cu riscul de a se trezi, dar n-am reusit decat de cateva ori intr-un an jumate !) Tot ce-am putut a fost sa o conving sa si-i miste putin sa nu se lipeasca (deci doar de frica). In concluzie, la fetita cea mica am hotarat sa plecam din maternitate ca maimutica cu cercei !

Dordia, draga de tine, tare rau imi pare pentru situatia prin care ai trecut, si te-nteleg asa, un picutz, ca nu se compara, pentru ca mie in timpul sarcinii asteia mi-a murit o matusa apropiata si un coleg de serviciu care nu facuse inca 25 de ani...ambele au fost socuri pentru mine...am meditat mult pe marginea situatiei in care ma aflam, ei - acolo la Doamne-Doamne, eu - crescand in mine o viata noua...uite ce miracol e viata ! Sper sa treci cu sufletul linistit peste cele intamplate...

Si inca ceva pentru toate fetele care se mai chinuie inca cu serviciul, sunteti niste eroine ! Eu stiam de data trecuta ca dupa 7 luni jumate o sa-mi fie din ce in ce mai greu asa ca mi-am luat si acum concediul corespunzator...si bine am facut, ca dupa vreo 10 zile de concediu mi-a zis dr sa stau mai mult in pat din cauza colului scurtat !

Cine urmeaza? Eu ma duc joi dimineata la dr sa-mi programez cezariana (ca-i a doua...) si asta va fi zic eu pentru 7 mai (bine, in finctie si de ce-mi mai zice) si sa-mi fac si controlul preanestezic cica.

Deci, ne vedem dupa-amiaza pe 17 aprilie la Hard Rock?

Dana M. 36+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput