Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
Lilly79 spune:
Merci fetelor pentru raspunsuri referitoare la cercei
. Inca nu stim ce sa facem, dar eu as vrea sa-i gaurim urechiusele in maternitate.Cercelusii ii vom primi de la nasa doar dupa ce se naste fetita.Daca nu se poate cu cercelusi medicinali(am auzit si de varianta asta), poate ii vom pune cerceii mei pana ii primeste pe ai ei.
alina_anto am vazut poze super cu o burtica de fetita, iar rochitele m-au dat gata.
monik16 felicitari pt achizitiile de la baby expo. Ce dimensiune are patutul tau? Am inteles ca lenjeriile feretti sunt pt patut 140x70, iar al nostru e doar 120x60, dar mi se scurg ochii dupa lenjeriile feretti (le-am vazut pe internet).
elenuca si mie mi-a zis doctorita la 32 de saptamani ca bebelusa mea are 2.2 kg. Sunt curioasa cat a mai crescut, ca vineri ma duc iarasi la control.
getutza81 iti tin pumnii sa fie totul ok maine la control, dar simt ca vei ramane la spital si te vei intoarce cu Bogdanel in brate. Incep galeria 

Andree27 merci de noutate. Asta inseamna ca vineri la control ma duc la clinica? Macar sa vad si eu cum arata...daca tot nu nasc acolo.Nici mie nu-mi place acasa, si eu inca mai lucrez,deci teoretic nu as avea timp sa ma plictisesc, dar cand vad ce frumos e afara, si asa as vrea sa ma plimb si pt ca nu pot face nimic prin casa si pt ca nu am cu cine povesti vreau sa treaca mai repede perioada asta.
Astazi am avut dureri de burtica ca la CM (mai slabe ca intensitate ce-i drept, pt ca eu la CM ma tavaleam pe jos de durere). Tare m-am speriat, dar au trecut.Sper sa mai stea bebelusa macar 2-3 saptamani, ca e prea micuta, si nu as vrea sa stea la incubator.
Eu desi am cam 90% din lucrurile pt bagajul de maternitate, inca nu le-am pus pe toate intr-o geanta. Mai aman impachetatul lucrurilor, ca poate asa isi da seama si bebelusa ca nu e timpul sa vina ![]()
Lilly
34+ 
AMR 6 saptamani
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Merci fetelor pentru raspunsuri referitoare la cercei. Inca nu stim ce sa facem, dar eu as vrea sa-i gaurim urechiusele in maternitate.Cercelusii ii vom primi de la nasa doar dupa ce se naste fetita.Daca nu se poate cu cercelusi medicinali(am auzit si de varianta asta), poate ii vom pune cerceii mei pana ii primeste pe ai ei.
alina_anto am vazut poze super cu o burtica de fetita, iar rochitele m-au dat gata.
monik16 felicitari pt achizitiile de la baby expo. Ce dimensiune are patutul tau? Am inteles ca lenjeriile feretti sunt pt patut 140x70, iar al nostru e doar 120x60, dar mi se scurg ochii dupa lenjeriile feretti (le-am vazut pe internet).
elenuca si mie mi-a zis doctorita la 32 de saptamani ca bebelusa mea are 2.2 kg. Sunt curioasa cat a mai crescut, ca vineri ma duc iarasi la control.
getutza81 iti tin pumnii sa fie totul ok maine la control, dar simt ca vei ramane la spital si te vei intoarce cu Bogdanel in brate. Incep galeria
Andree27 merci de noutate. Asta inseamna ca vineri la control ma duc la clinica? Macar sa vad si eu cum arata...daca tot nu nasc acolo.Nici mie nu-mi place acasa, si eu inca mai lucrez,deci teoretic nu as avea timp sa ma plictisesc, dar cand vad ce frumos e afara, si asa as vrea sa ma plimb si pt ca nu pot face nimic prin casa si pt ca nu am cu cine povesti vreau sa treaca mai repede perioada asta.
Astazi am avut dureri de burtica ca la CM (mai slabe ca intensitate ce-i drept, pt ca eu la CM ma tavaleam pe jos de durere). Tare m-am speriat, dar au trecut.Sper sa mai stea bebelusa macar 2-3 saptamani, ca e prea micuta, si nu as vrea sa stea la incubator.
Eu desi am cam 90% din lucrurile pt bagajul de maternitate, inca nu le-am pus pe toate intr-o geanta. Mai aman impachetatul lucrurilor, ca poate asa isi da seama si bebelusa ca nu e timpul sa vina
Lilly34+
AMR 6 saptamani
SA stai linistita si sa nu te stresezi sa nu te mai doara burtica!!!!CAt despre cercei la fetita nasei mele i-a pus in maternitate la Gine1 si intr-o ureche i-a facut gaura stramba,cu toate ca i-a bagat in buzunar!!!Sa-mi spui si mie cum se comporta aia de la clinica cu tine si cat e pretul unei consultatii!!!
Iar dupa ce iti termini treaba cu serviciul,poate ne intalnim saptamana viitoare si iesim impreuna la o plimbarica ca 2 burtoase!!!
Iar despre bagaj ,din cate tin eu minte,tu vei naste la Stanca ,si acolo eu asa am inteles ca multe iti vor da de acolo pt bebe,tu trebuie sa ai pregatite numai hainitele cu care o vei scoate din spital,nu stiu sigur,dar intereseaza-te si tu!!!Te pup
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 8 saptamani!!!
mi_bebelina spune:
Multumesc Gabitzam pentru parola....am pus si eu nr meu de tel......am si notat cateva...
Fetelor maine ma duc si eu la control si la eco.......in functie de ce recomandari primesc va spun daca vin sau nu la intalneala....oricum tati a zis ca ma aduce........deci inca nu confirm. O singura problema as mai avea, Cleo, vii in adidasi da? nu de alta, dar ca sa am pereche(dupa cum vedeti eu chiar vreau sa vin) ca pe mine chiar nu ma mai incape altceva...
socrate spune:
Lilly apropo de cercei, prietena mea care a avut fetita i-a gaurit urechile din spital, i-au pus niste ata chirurgicala in gaura. Deci nu cred ca e o pb daca nu ai cercei la tine.
Eu am zis ca nu ii fac inca gaura pt cercei ca are el destul timp dupa 

Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
fecian spune:
Buna seara tuturor.
Ina78 si Yannia 
, felicitari pentru bebicii vostri. Sa fie sanatosi si mancaciosi iar voua va doresc o recuperare usoara
. Cand vad ca un bebe Gabriel a deschis odiseea noastra, chiar ma face sa tremur de fericire
. Va pup mamicilor si astept cu nerabdare povestea nasterii![]()

Faptul ca avem primii bebei ma face sa realizez cat de aproape suntem de momentul magic de a ne tine puiutii in bratze. Visez in fiecare seara cum bebe meu se naste si de fiecare data e un vis placut caci la sfarsit am un bebe frumos in bratze.. Abia astept momentul...
Dar pana atunci mai intai sa intru in concediu...deja am ajuns la capatul puterilor cu lipsa de somn si servici de 9-10 ore...nu mai pot sta nici in picioare (deja am niste picioare de elefant + contractii zilnice) si nici jos...Acum sunt inca la servici, caci acasa nu mai am net si nu stiu cand va veni noul contract. E aiurea sa nu poti tine legatura ...deja vad ca am pierdut multe lucruri, si uneori simt ca nu imi mai gasesc locul...tocmai din cauza ca nu mai imi pot permite sa scriu asa de des ca pana acum...asta e...asa e viatza.
In rest visez la ziua cand voi putea sa dorm si eu (nu e prea departe, nu va speriati
, mai e doar o saptamana de servici si gata). Sper sa imi pot face tot ce mi-am propus, caci mai am multe de facut...spalat si aranjat lucrurile lui bebe, facut bagajul de spital, si nu mai stiu caci memoria ma lasa.
Voua va doresc la toate ca barza sa ajunga la timp si sa aveti o nastere cat mai usoara si refacere asemenea...nu voi mai reusi sa intru pe net prea curand asa ca prefer sa fac urarile in avans![]()
Va pup si numai bine... sper sa am cum sa va anunt cand bebe Gabriel vine la noi![]()
MissParker
, o poezie tare simpatica. Sper ca o data sa ne si intalnim caci pari o persoana tare interesanta si tare mi-ar place sa te cunosc
(pari un om pe sufletul meu...si rar spun asa ceva
(by the way sunt un Rac
))
Felicia
34+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 6 saptamani!!! Te asteptam ursuletz
(... nu mai devreme de 9 mai)
Simplicity is the key to excellency
Andree27 spune:
Miss Parker,sunt intru totul de acord cu ce a zis Fecian la adresa ta!!!
Esti deosebita!!!
Poze
Andreea
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Cleo cum mai esti cu picioarele?Ti s-au mai dezumflat?
Poze
Andreea32+in asteptare de un ingeras:
Eric
daca stau in pat, se mai desumfla. Dar pot??? Asha ca... asta e, bag un dush rece, masaj tati, si...nu nasc io ?
mi_bebelina , de 1 luna numai in adidashi umblu. Am luat pantofii sambata, si acum imi pare rau. Si mie, si picioarelor. Azi am cautat sa imi cumpar nishte sabotsi, ceva si mai mari, numai sa nu ma stranga, si sa nu se vaza pedichiura nefacuta
fecian , si io am cedat exact in sapt 34. Nu mai puteam. Initial imi propusesem sa stau pana in sapt 36,dar dupa ce am incheiat un proiect (adica dupa ce l-am tarait...), am zis: nu mai poc. Picioarele, fundu', totul ma durea. Cat de ergonomice ar fi scaunele, mai mult de 2 ore nu puteam sta. Plus ca asta mica imi dadea - si imi inca imi da cate una la ficat...
socrate , vii si tu la Hard rock cafe?
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
alina_anto spune:
Alysh, Getutza, Andree, Lilly, Laurita
Toate burticile sunt frumoase, pentru ca radiaza de fericire!
Andreea, esti prima persoana care imi spune ca am burtica mare! Din pozitia in care stateam cand am facut poza, asa se vede, dar daca stau in picioare e mai micuta.... Dar sunt sigura ca fetitza mea e bine acolo, si sper sa aiba peste 3 kg la nastere.... O sa fac o poza din profil, stand in picioare, sa vezi ce burta tuguiata am!! Burtica de baietel...!
Lilly, deci si tu ai eco vineri. Si eu merg sa-mi vad bebelusa. Nu am mai vazut-o de o luna....Abia astept sa-i vad fatzuca!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
Andree27 spune:
Fetelor eu ma pun in pat ca ma doare destul de rau acolo in stanga unde v-am explicat!!
Va pup si sa aveti un somnic pufos!!!
Poze
Andreea
Eric
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Fetelor eu ma pun in pat ca ma doare destul de rau acolo in stanga unde v-am explicat!!
Va pup si sa aveti un somnic pufos!!!
Poze
Andreea32+in asteptare de un ingeras:
Eric
Durerea este din cauza ca apasa bebe Eric...trebuie sa te odihnesti, sati intinsa cat de mult poti.
Somn usor!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA