Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Vreau sa va zic ca inca nu ne-am hotarat la nume....dar sigur il va chema Dumitru ca nume de sfant in memoria bunicii mele pe care am iubit-o ca pe o mama si care ar fi fost tare fericita si onorata de acest lucru.
Vai...am citit poezia....e supertare...si....va multumesc mult pt pasajul dedicat mie. Dar cine e poeta???ca nu am citit nik din urma si...habar nu am!!
Fetelor...mai intru mai pe seara ca acuma...ma duc sa imi termin bagajelul....si apoi sa pregatesc patutul pt bb. Va poop!
Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Diana, faptul ca iti vei numi baietelul dupa draga ta bunica, este un gest minunat! Si eu am hotarat cu sotul meu sa-i punem numele fetitei noastre Maria - in memoria mamei mele....care este si ea un ingeras de aproape 8 ani... Viata e buna, e grea, dar tot ea ne invata sa depasim momentele grele..mai ales ca sunt persoane in jurul nostru care au atata nevoie de noi... Te pup si iti doresc tot binele din lume! Alaturi de familia ta.
Marea noastra poeta nu este alta decat .....MissParker!!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
Andree27 spune:
Lilly am uitat sa iti spun ca am trecut azi pe Dovstoieski si am intrat pe la clinica particulara.E foarte frumos facut inauntru si cica azi de la orele 13 se va deschide!Desi nu prea cred ca erau acolo o gramada de doamne care inca faceau curatenie!Dar arata foarte bine si e destul de mare!!!Iti spuneam numai asa informativ sa stii si tu ca la preturile alea,ne pica plombele!!!!
Fetelor,vreau sa va spun ca nu prea imi place acasa!Cu toate ca ma cam stresam la servici,dar aveam ocupatie,acasa sunt singurica si macam plicti.PE maine mi-am facut program ,ca maine iau banii si merg sa ii mai cumpar la Eric ce mai am nevoie si mie camasi de noapte!
MA duc sa mai uit la tv!
Pupici
Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 8 saptamani!!!
Getutza81 spune:
Eu miam pus si ser fiziologic...
===============
Geta 39 fix Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 7 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Fetili hai CA AM FACUT REZERVAREAAAAAAAAAAAAAAAAAA E JOI( JOIA ASTA ) LA HARD ROCK DR. TABEREI LA ORA 18.00, AM PUS 8 PERSOANE, SA VA VAD ACUM CARE VENITI CA EU AM ORGANIZAT.E LA NEFUMATORI, SI NICI NU STITI CE SALA TA DE SOMON PIERDETI DACA NU VENITI.CA SA NU MAI ZIC DE PASTE, TOATE CULORILE SI FORMELE SI CU CE SOS VREI.Daca nici acum nu veniti ar fi pacattttttttttttttt ca nu mai apucam sa ne vedem, uite BEBEIII STAU LA COLT SI PANDESC SA VINA LA NOI
Pupici la fetili de afara si la cele din alte orasele
M duc sa va citesc din urma.
Va rog sa spune-ti care veniti sa nu incurcam lumea , da?
Cleo , tu esti prima ca ai zis ca vii si in adidasii lui tati, vii si tu Lori, surorile Simocip si Reallaura veniti si voi?Poate vine si mi_bebelina si mai zicea Andreap ca vine si ea?
Rasp urgent va rog.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdan Gabriel
MISS SCHIMBA PREFIXUL LA BEBE!!!! SI NU TE MAI GANDI LA PROSTII CA DE-AIA VISEZI URAT.
deci vin. O singura scuza ash avea ..sa nu vin
Getutsa81 , sa ne dai de veste ce si cand. Cred..ca nu mai ai mult pana cand... vine barza si la tine. Deja intru in fibrilatii cand ma gandesc. dulce!!
37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
socrate spune:
Eu imi fac maine bagajul daca mi-a zis dr ca s-ar putea intampla mai repede. Eu as vrea sa mai stea, acuma daca am decis saptamana de dupa paste, nu vreau sa imi schimb momentul pt care m-am pregatit psihic. Om vedea. In fine, o sa pun oricum si ser fiziologic.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
Alysh spune:
si eu am pus ser fiziologic!
Vai Alina, superbe sunt hainutele si burtica ta e frumoasa foc! Nu mai zic de mamica!
Ahh, mi-ai facut pofta de o fetitza....poate dupa Vladutz...cine stie ce urmeaza, dar eu sunt doritoare sa-l fac si pe-al doilea repede. Oricum sanatosi sa fie, asta e cel mmai important.
Alina 36+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
si eu am pus ser fiziologic!
Vai Alina, superbe sunt hainutele si burtica ta e frumoasa foc! Nu mai zic de mamica!
Ahh, mi-ai facut pofta de o fetitza....poate dupa Vladutz...cine stie ce urmeaza, dar eu sunt doritoare sa-l fac si pe-al doilea repede. Oricum sanatosi sa fie, asta e cel mmai important.
Alina 36+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Subscriu, foarte frumoasa gravidutza Alina !!!
===============
Geta 39 fix Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 7 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Andree27 spune:
Multu pt raspunsuri,Getutza,Socrate si Alysh!! (unu la fiecare)
Poze
Andree27 spune:
Alina super pozele!!!!!Ce burtica mare ai!!!!!DAr ce hainute superbe!!!Ce dulci sunt rochitele,dar cel mai tare mi-a placut poza de la 4d,super bine se vede!!!!
Sa-ti traiasca fetita!!!!!
Poze
Andree27 spune:
Cleo cum mai esti cu picioarele?Ti s-au mai dezumflat?
Poze