Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Gabitza Te rog muuult, imi spui cum pot sa pun poze pe picassa?? Nu mai stiu.. De fapt nu mai reusesc...nu stiu de ce..fir-ar sa fie...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Alina, pai hai cu pozele, ca asteptam!!
Logheaza-te! da-i sign in, scrie adresa maiiunie2008 si parola stiuta
Apoi my photos, albumul tau si uploadezi.

Laurita 36, , Mircea
AMR: 5 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine cu o vb buna in aceste momente teribile, si am intrat sa va spun ca, desi ma doare de mor....am reusit sa trec peste...si bb e ok, in burtica, activ si dulce ca inainte.

Am fost la spital si am vb cu dr, si miercuri dimi ma internez, imi face ceva analize, monitorizare bb etc, si joi scoatem cerclajul si urmeaza cezariana.

Vad ca au nascut deja 2 mamici...wow...mi-au luat-o inainte!!!
Ina78 si Yannia...felicitari...si refacere rapida, si muuult laptic!

Vreau sa va zic ca inca nu ne-am hotarat la nume....dar sigur il va chema Dumitru ca nume de sfant in memoria bunicii mele pe care am iubit-o ca pe o mama si care ar fi fost tare fericita si onorata de acest lucru.

Vai...am citit poezia....e supertare...si....va multumesc mult pt pasajul dedicat mie. Dar cine e poeta???ca nu am citit nik din urma si...habar nu am!!

Fetelor...mai intru mai pe seara ca acuma...ma duc sa imi termin bagajelul....si apoi sa pregatesc patutul pt bb. Va poop!

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, ai reusit?
Uite unde am mai explicat mai demult. Vezi aici

Dordia, incepem de pe acum sa-ti facem galerie pentru joi!!
Ai luat telefoane de la fete sa ne anunti si pe noi de eveniment?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Felicia, ce sa zic..... as vrea eu.... as fi cea mai fericita... azi bebe a fost un dulce, ca de obicei, acolo la locsorul lui din burtica... ce e bine in chestia asta e ca as putea sa va anunt imediat... dar totusi, maine cristi merge pana la timisoara, nu as vrea sa nu fie langa mine... asa mia promis, ca sta cu mine la nastere, sal vedem pe bebica amandoi deodata, adoratul nostru, ingerasul nostru...si maine mergem si la control la nenea doctorul.. orice sar intampla, numais a iasa bine la final

Eu, masa de infasat nu am, mai multe nu am... din motive financiare, ca altfel cred ca imi luam... dar unele sunt si o risipa de bani dupa parerea mea... ne descurcam noi si fara...

===============

Geta 39 fix Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 7 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Felicia, daca mai esti interesata, am gasit inceputul nostru, al mamicilor de mai iunie aici

===============

Geta 39 fix Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 7 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetili hai CA AM FACUT REZERVAREAAAAAAAAAAAAAAAAAA E JOI( JOIA ASTA ) LA HARD ROCK DR. TABEREI LA ORA 18.00, AM PUS 8 PERSOANE, SA VA VAD ACUM CARE VENITI CA EU AM ORGANIZAT.E LA NEFUMATORI, SI NICI NU STITI CE SALA TA DE SOMON PIERDETI DACA NU VENITI.CA SA NU MAI ZIC DE PASTE, TOATE CULORILE SI FORMELE SI CU CE SOS VREI.Daca nici acum nu veniti ar fi pacattttttttttttttt ca nu mai apucam sa ne vedem, uite BEBEIII STAU LA COLT SI PANDESC SA VINA LA NOI
Pupici la fetili de afara si la cele din alte orasele
M duc sa va citesc din urma.
Va rog sa spune-ti care veniti sa nu incurcam lumea , da?
Cleo , tu esti prima ca ai zis ca vii si in adidasii lui tati, vii si tu Lori, surorile Simocip si Reallaura veniti si voi?Poate vine si mi_bebelina si mai zicea Andreap ca vine si ea?
Rasp urgent va rog.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdan Gabriel
MISS SCHIMBA PREFIXUL LA BEBE!!!! SI NU TE MAI GANDI LA PROSTII CA DE-AIA VISEZI URAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, am verificat si era o eroare in linkul catre primul capitol al odiseei noastre, am corectat si e bine acum. Eu ma apucasem ca salvez acum ceva vreme, dar cred ca am facut doar cateva capitole.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Laurita, Gabitza Multumesc!!

Am reusit sa pun cateva poze cu mine (cele in care sunt imbracata intr-o bluza verde sunt recente), la fel si cele din parc. Hainutele le-am primit in cea mai mare parte.. eu i-am luat lucrusoare mai practice: body-uri, manusele, salopete etc... I-am luat si cateva rochite cu palarioare, dantelute si fluturasi, dar nu le-am facut poze... I-am luat si un costumas de jeans + jacheta unisex..poate, cine stie...e baiat?! ce-as mai rade...hihihi

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Magnetism, venim, cum sa nu! Multumim de organizare. Hai ca e destul de tarziu, ar tr sa poata mai multe mamici!!fetele, ajutati cu confirmarile ca sa stim unde ne situam!!!

Alina, am vazut pozele frumoase! Tu ai o burtica tare frumoasa si m-ai dat gata cu rochita aia roz cu chilotei asortati pentru Sara!!!!vai, ce dragut trebuie sa fie sa ai si fetitza!

Laurita 36, , Mircea
AMR: 5 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Getutza lasa ca mai ai un pic scapi...poate are dreptate Felicia!!!hihihi Si eu am o presimtire ca saptamana asta mai apare un bebe.....

Fetelor,am o intrebare,in ultima vreme ma doare foarte tare in partea stanga intre picioare chiar la terminatia piciorului,da doare rau si numai in stanga si bebele sta mult in dreapta,de la ce,oare?Voi ati patit asa ceva???
Si inca ceva,voi in bagajul de spital,v-ati pus si serul fiziologic?

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput