Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_anto spune:
Getutza,ce putin mai ai si tu pana iti vei tine baietelul in brate!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
mihaser spune:
simo, Miss, laura, andree27, alina multam
Ma linistesc atunci! of dar asa mult imi doresc sa o vad...cred ca s-a intos azi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Getutza81 spune:
Monik, din inima !
Alina, foarte putin, dar am impresia ca e o eternitate...
Eu azi toata ziua am experimentat niste contractii, vreo 4-5 pana acuma...
===============
Geta 39 fix Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 7 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Monik, din inima !
Alina, foarte putin, dar am impresia ca e o eternitate...
Eu azi toata ziua am experimentat niste contractii, vreo 4-5 pana acuma...
===============
eu si cristi
Nunta de Vis !
Getutza, oare se grabeste Bogdan?? Ne pregatesti ceva, surprize??
Alina 35+ SARA-MARIA
aimee79 spune:
BINE ATI VENIT PE LUME ALESSANDRA SI GABRIEL!!!!!!
FELICITARI MAMICILOR SI MULTA SANATATE ATAT BB-ILOR CAT SI LOR!
SA VA BUCURATI UNII DE ALTII SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!
[bis
E...se pare ca barza a reperat si odiseea noastra.
Fetelor....eu am fost azi la control si bb al meu nu are nici un gand......dupa ce mi-au zis sa stau in pat ca sigur bb vine mai devreme...acum dupa o saptamana de agitatie si umblat in wnd in toate magazinele...no way...bb nu e "copt"...asa ca eu sunt ok bb la fel...col lung si inchis ne vedem lunea viitoare.......deci sigur vrea sa fie taur bb al meu...
Pup fetele si ma duc sa pap ca azi iar am bagat o smotruiala...si sa auzim de bine!
Alexandra 38+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
alina_anto spune:
Gabitza Te rog muuult, imi spui cum pot sa pun poze pe picassa?? Nu mai stiu.. De fapt nu mai reusesc...nu stiu de ce..fir-ar sa fie...
Alina 35+ SARA-MARIA
Getutza81 spune:
Alina ca nu as vrea eu cu toata fiinta mea
===============
eu si cristi
Nunta de Vis !
MissParker spune:
Getutza, eu am o presimtire ca tu nasti maine sau cel mai tarziu poimaine. Uite-asa mi-a venit...
Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
socrate spune:
Uite am venit si noi de la tanti doctor. Acuma informatiile sunt ciudate. Deci: dupa cum stam inca sus in burtica, se pare ca am mai sta putin. Insa dupa placenta s-ar putea sa avem surprize si sa vina mai repede bb.
Deci mai ma duc saptamana viitoare la control, dar daca am contractii la 15 minute sau daca mi se rup membranele tb sa sun.
Intre timp stau cuminte. Eu nu vreau sa nasc inainte de pasti, ca eu cred ca e devreme.
Om vedea.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
cenia spune:
salutare burtici
Mai! aici nu mai este forum! e chat! taca taca taca asa de rapid scrieti mesajele ca nu apuc nimic sa citesc si hop! daca sunt in afara subiectelor va rog iertare!
Getutza: gata? go! nu stiu daca ai eliminat dopul gelatinos. atunci e clar ca s-a deschis calea pt bebe.
mai, nu la toata lumea se rupe apa inainte de a naste, si nu la toate femeile curge necontrolat. la mine era oarecum controlat, parca urinam dar era prea mult si pina la baie mai scapam ceva ceva.
eu cind am ajuns la spital le-am zis ca mi s-a rupt apa, ca asa mi s-a parut. dr de garda a zis la telefon dr. mele ca nu s-a rupt, cind a venit eram dilatata 9 si a zis ca erau rupte membranele. nu am mai inteles nimic. oricum nu imi pasa in momentul ala!
tot incerc sa citesc din urma dar prea mult nene!
noi am sarbatorit ziua de nastere mincind copios la un restaurant italian. nu am facut ziua lui david cu copii fiindca deocamdata e mic, nicinu are prieteni asa...o sa ii facem la anul o zi cu copii la un loc de joaca.
am pregatit patutul bebeului ca l-am primit, e culoarea ciresului si e din lemn masvi, nu il pot misca deloc.
cite dintre voi aveti masa de infasat?