Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

mi_bebelina, du-te in meniul din stanga paginii la "Mesaje private". Acolo o sa vezi un meniu bara pe orizontala si ultima optiune este "Options". Te duci pe ea si se deschide o pagina unde bifezi la "Activeaza mesajele private". La final apesi pe buton jos "Trimite modificarile". Si gata

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Getutza - poate tu ai scris si eu nu am vazut...cind te mai duci la control? Cred ca dr., in functie de rezultatul controlului poate sa-ti spuna daca se apropie marele moment...

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Maine ma duc la control ! dabea astept ! Cu toate ca stiu cami face control jos, si sincer am ramas cam traumatizata de data trecuta cand am sangerat si ma durut destul de tare la control, imi venea sal imping cu picioarele pe doctor !

===============

Geta 39 fix Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 7 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca, felicitari pt eco, oo ce grasunica ai acolo. Azi am sunat-o si eu pe dr sa o intreb daca ramine pentru 21 si ce pregatiri ar trebui sa fac...ilei de ricin? mincat de dimineata sau tb venit pe stomacul gol, etc..M-a chemat poimiine la ea, sa ma vada..Acuma...sper sa ramina totusi data de 21, si sa nu ma opreasca acolo sau mai stiu eu ce...M-am pregatit psihic pentru ziua de 21
Leeloo, deci hard rockul din dr Taberei e ok...ma rog eu nu prea le am cu localurile astea asa ca...ce mi se spune cam aia cred. Oricum, sa vedem ce mai zice si Magnetism, poate s emai fac propuneri de schimbare a datei, sau nu stiu...as vrea sa fim cit mai multe.
Andreea, imi place caruciorul vostru, si seamana cu al meu , nu? Se intinde la orizontala? sau ramine foart eputin in sus, ca la mine? Pupici Mariucai, imi pare rau de lovitura...Al meu a venit duminica de la un mot cu coatele julite ferfenita, asa ca...
Mihaser, stai linistita cu ecografiile aste, nu mi se par deloc relevante. O sa vedem cind ies puiutii cit au

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor, am fost la revizie generala, adica epilat, tuns, coafat, manichiura, pedichiura ca sa arat bine cand vine bb.

Inais, multumesc mult pentru informatii, am gasit active center. Eu nu mai apuc sa ma duc, dar vreau pt bb neaparat gimnastica din asta acvatica.

Yannia felicitari pentru bebelina, sa fie papacioasa si cuminte.

Alysh acum mi-e bine, am mai tras si ieri o tura dar dupa no-spa mi-e mi-a fost mai bine, azi ma duc la doctor sa ma vada si ii povestesc ce am patit. M-am gandit eu ca daca ma lasa durerea nu e pericol. Sper ca am avut dreptate. Ms si un pt intrebare.

Leloo eu mananc numai partea italiana a meniului la Hard Rock. S-a stricat un pic fata de cum era pe vremuri, dar noi acolo mergeam cu tati la inceputurile relatiei noastre si imi place si acum.

Felicia imi pare rau ca ai cosmaruri, dar e clar ca toate sunt legate de ganduri mai mult sau mai putin ascunse pe care le avem in perioada asta. Visele sunt doar vise pana la urma, o sa fie totul bine.

Eu am sa ii fac vaccinurile cele cu bani evident, ca doar odorul meu tb sa fie special.E clar ca o sa fie vai si amar de bugetul nostru ca nu am pic de minte, dar vreau ce e mai bun pentru el.

ancaurn vreau sa zic ca geamurile astea au sindicat. Nici ale mele nu vor sa se curete singure. Si banuiesc ca frigiderul e intr-un sindicat afiliat. Dar le vine tanti care face curat de hac, ca eu sigur nu fac asa ceva. Ieri am mutat hainele de vara in locul celor de iarna, ca deh, cine stie cand mai apuc si am obosit destul.

Acuma am intrat in posesia unui soi nou de pitici, dupa ce am terminat cu aia vechi. Acuma ma intreb daca o sa pot sa il iubesc cat trebuie pe bb. Daca o sa am toate instinctele la locul lor si evident daca o sa il pot alapta. Am o adevarata obsesie cu asta. Am citit o groaza cum ii pui sanul in gura s.a.m.d, acuma am problema asta cu iubitul. M-as da singura cu daca as fi sigura ca imi trece.
Va dati seama ca nu am curaj sa ii zic asa ceva lui tati, ca probabil m-ar duce direct la 9 ca tot e pe langa noi.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, wow!
ce mare e fetitza ta.
Mie la 33 mi-a spus ca baietelul meu are 1900.
dar nu o cred. Nu e ecograful bun, eu simt ca a crescut.

Laurita 36, , Mircea
AMR: 5 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mie joia trecuta mi-a zis ca David are 1.500g, dupa calculele primului doctor as fi fost in saptamana a 29-a, dupa calculele mele (cu ciclul meu!!) eu ma consideram in saptamana a 30-a, iar doctorul a zis ca bebe e dezvoltat cam pt. saptamana a 31-a, deci oarecum avansat 2 saptamani !

Cine naiba sa mai inteleaga masuratorile si graficele astea, nenica? Si oricum totul e aproximativ, ei se mai si inseala pe capete, veti vedea!

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo,
Acuma am ajuns si eu acasa!De azi dimineata am fost pe drumuri!Am fost cu buni la cimitir sa facem curat de Florii si apoi numai pe jos ne-am plimbat si am fost sa facem cumparaturi!Atata ne-am plimbat pe jos ca acuma nu mai sunt in stare de nimic!

Mie la ultimul control,eram in saptamana 31 bebe avea 1600g!Eu de exemplu cred ca e mai mare!!Vorba lui Miss Parker cine mai intelege masuratorile astea?

Acuma ma duc sa pun niste haine la spalat si sa ma intind in pat!!!

VA pup!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Multumesc mult Gabitzam!
Am urmat pasii pe care mi i-ai spus........sper sa fi facut bine...acum astept sa imi trimiti parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

M-am intors si eu de la dr. Am reusit sa-mi schimb medicul de familie: e o dr. foarte draguta!

elenucaMultumesc pt reteta de ciorbita! Starea de plangacioasa mi-a trecut! Sunt fericita ca am redevenit EU ! Dar stii cum mi-a trecut? Cu multa inghetata, plimbari lungi in parc si...shopping! Se vede ca am o fetita in burtica!hihi pana acum nu eram ahtiata dupa cumparaturi, dar de cand suntem 2...s-a schimbat situatia...Incep deja sa pun bani la CEC-cred ca Sara mea va fi o cheltuitoare... Felicitari pt eco! O sa ai o frumusete fe fetita!!

monik16 Afectiunea mea se numeste prolaps de valva mitrala. Este ceva cu care te nasti, dar poate fi si ereditar. Nu se trateaza, nu se opereaza, dar in timp poate duce la insuficienta cardiaca... Eu am facut tot felul de investigatii pt ca ma tot simteam obosita...nu mai puteam sa fac sport asa cum eram obisnuita, imi crestea pulsul foarte mult..etc. Asa ca am ajuns sa-mi fac o eco cardiaca si astfel am aflat de aceasta afectiune.

Laurita Si eu stau putin pe ganduri in ceea ce priveste greutatea Sarei.Pt ca toata lumea imi spune ca am burtica mica....cu toate ca eu simt ca a crescut... Dar mai avem putin pana vineri, cand mergem la eco si ne vedem bebelusii!!

socrate vai, vai, ce rasfat!!! Bravo!

Acum il astept pe tati sa ne mai ia la o tura de shopping. De fapt vreau sa imi iau sterilizator...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Mie joia trecuta mi-a zis ca David are 1.500g, dupa calculele primului doctor as fi fost in saptamana a 29-a, dupa calculele mele (cu ciclul meu!!) eu ma consideram in saptamana a 30-a, iar doctorul a zis ca bebe e dezvoltat cam pt. saptamana a 31-a, deci oarecum avansat 2 saptamani !

Cine naiba sa mai inteleaga masuratorile si graficele astea, nenica? Si oricum totul e aproximativ, ei se mai si inseala pe capete, veti vedea!

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Sunt de acord cu tine, toate ecografiile sunt mai mult sau mai putin informative... Adica nu poti afla cu siguranta greutatea, inaltimea..etc. Asa ca nu trebuie sa ne mai facem atatea ganduri, mai ales ca sutem la final de sarcina..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput