Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
pai hai sa fac lista cu ce fete vin:
andreap+ Mariuca
Simonacip
Reallaura
cleo
mi_bebelina
dana M
Magnetism
monik16
Lorich
mai ajutati-ma!!!!
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
[/quote]
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cenia
salutare burtici
Mai! aici nu mai este forum! e chat! taca taca taca asa de rapid scrieti mesajele ca nu apuc nimic sa citesc si hop! daca sunt in afara subiectelor va rog iertare!
Getutza: gata? go! nu stiu daca ai eliminat dopul gelatinos. atunci e clar ca s-a deschis calea pt bebe.
mai, nu la toata lumea se rupe apa inainte de a naste, si nu la toate femeile curge necontrolat. la mine era oarecum controlat, parca urinam dar era prea mult si pina la baie mai scapam ceva ceva.
eu cind am ajuns la spital le-am zis ca mi s-a rupt apa, ca asa mi s-a parut. dr de garda a zis la telefon dr. mele ca nu s-a rupt, cind a venit eram dilatata 9 si a zis ca erau rupte membranele. nu am mai inteles nimic. oricum nu imi pasa in momentul ala!
tot incerc sa citesc din urma dar prea mult nene!
noi am sarbatorit ziua de nastere mincind copios la un restaurant italian. nu am facut ziua lui david cu copii fiindca deocamdata e mic, nicinu are prieteni asa...o sa ii facem la anul o zi cu copii la un loc de joaca.
am pregatit patutul bebeului ca l-am primit, e culoarea ciresului si e din lemn masvi, nu il pot misca deloc.
cite dintre voi aveti masa de infasat?
poze
poze vechi
chat?? mai rau, suntem ca babele alea in fatsa blocului.
Masa de infasat: am o optiune de fixat pe patuts. Nu stiu cat o sa o fol, probabil prima luna imi va prinde bine, sa nu ma aplec, apoi voi lua puiul in patul mare la schimbat, si pe suportul de infashat o sa imi pun alea necesare: suzi, un scutec, o batista etc.
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
Alysh spune:
"neata fetelor......eu azi astept o femeie la curatenia de Paste si mai ales de venire a lui bebe
. Trebuie sa-l asteptam intr-o casutza curata luna!
Si eu tot pe la 4 m-am trezit, am facut pipi de multe ori si m-am gandit ca si tine Simona ca abia astept sa vina bebe si sa vad ca totul en in regula, sper! Pana nu-l tin eu in brate cred ca n-am sa am liniste.
Offf, ce mult mi-ar placea sa ajung si eu la intalnire...dar sa vedem.
Alina
36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
mihaser spune:
Neata!
Simo am vazut burtica...pai au dreptate fetele ca esti slabuta...fata de muuuulteee dintre noi!
graviduta mumoasa!
Alina am vazut aseara graviduta mumoasa si rochite superbe!
La noi ploua...se pare ca azi o sa stam in casuta asa ca mai deretic un pic pe aici...sa pregatesc incet incet cuibul...
Ce fain de Alysh ca altcineva se ocupa de curatenie...Eu cu mine sunt toleranta, insa daca as plati pe cineva sa=mi aranjeze sigur as fi despotica si mai bine ma abtin.
Fetele intalnire minunata! Deja mi-ati facut o pofta ca ma gandesc la salatele alea...yummiiii! Aseara la 21 eu imi faceam salata de fructe...sunt innebunita dupa deserturi mai nou!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
elenuca spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by andreap
'Neata
Scriu repede,asa de 'buna-dimineata',apoi icnerc sa citesc acte ceva
Simona,ma enervezi..in afara de burta esti slaba moarta!Vrei s avezi balena?vino al intalnire cu mine
..caruciorul se lasa pe spate cam de tot..adica mai ramane ridicat fff putin.Tu ai mai luat ceva de pus in el(cosulet,landou)?
Intreba cineva:nu stau in Dr.Taberei,ci pe 13 Septembrie,deci aproape,mai ales ca vin cu masina
Aseara am fost la o prietena ce naste vineri....am emotii eu ptr.ea(face cezariana),parca nasc..
Ne mai auzim
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
andreap
Simonacip
Reallaura
cleo
mi_bebelina
dana M
mai ajutati-ma!!!!37+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
vine si mama lu' Lizuca , pai sa lipseasca martie din post?

Elenuca
32 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizucahttp://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
gabitzam spune:
A plouat toata noaptea, ploua si acum, ma deprima.
Cred ca din cauza presiunii scazute, a lui bebe care ma inghesuie pe dinauntru de nu se poate, toata noaptea m-am chinuit ca nu puteam respira. Faceam ture pe la bucatarie, nu stiam la un moment dat daca e nod in stomac de la arsura, sau in spate de la plamani, nu intra aerul. Greu m-am linistit.
Acum mi-e mai bine, dar mi se pare ca nu mai trece o data timpul pina la concediu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Neata fete,
Eu savurez o posircuta de decaf, nu pot sa cred cat de intuneric e in casa de la vremea asta, acum ca am mai pus si perdelele si jaluzelele; fetelor, am pus perdele in sufra !!!![]()
In rest, ma bucur ca nu ma mai duc la serviciu (mai ales pe vremea asta) si bibi se bucura si el, vad ca ii place si lui.
Flavia, hai ca mai ai un pic si vine si la tine concedutul; stia Cleo ce zicea .... cu concediul asta.
Mai, vad ca sunt pe lista, asa si vreau sa vin, acum nu stiu sigur-sigur daca o sa reusesc cu traficul de joi dupa-amiaza, dinspre nord, dar incerc cat pot eu; daca nu ajung oricum dau un sms Laviniei.
Pupic la fetite frumoase si trezite de la 3 !!!
Lori
32+
asteptand un bebe Robert
elenuca spune:
Buna dimineata fetele ! somnoroase pasarele.... pe o vreme ca asta cred ca mai bag un somnic dupa ce pap ceva.
Hai sa raspund din urma fetelor:
Alina_anto : o sa incerc si eu reteta ta cu shopping, inghetata si < azi la cec un leu depui, maine el va scoate pui>…[rade] auzi dar cum se impaca shoppingul cu depunerea la cec, cum stii cand sa te presti din cumparaturi, eu nu prea am limite cand scap prin magazine… Cat despre greutate, stiti cum aproximeaza dr greutatea puilor nostrii? Dupa circumferinta capului, pai daca al meu e mai capos, ca deh nu are cu cine sa semene altfel, eu berbec, ta-su sagetator… faceti un calcul. Eu nu-mi fac probleme, ecografiile astea sunt orientative, nu pot da cu precizie greutatea bebeului.
Am vazut poze cu mamica dragutza si hainutze mamoaseeee, rochitele m-au topit…
Dordia suntem alaturi de tine
incepem galeria
Lily79 succes la eco si sa ne tii la current 
Simonacip, mai dragutza unde zici tu ca esti grasuta? Faci mistox de noi? Esti super, da… Hai ca mai e nitel si o sa-l tii pe bebe in brate 
Mybebelina cred ca abia astepti sa-l vezi pe bebe, eu simt ca intru in priza cand am programare la eco. Din pacate puiutza mea nu a vrut sa ne lase sa o vedem , a stat cu o manutza pe nasuc tot timpul si a dormit la greu, nu avea ea nici o treaba cu noi... dar i-am vazut putza, hi hi hi...
Mihaser 
Fetele, abia astept sa ne vedem joi, ma primit si pe mine in adidasi, da? aceeasi problema am cu incaltarile...
Elenuca
32 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
Gabitzam...ms mult de galerie, am luat nr. de tel de la Alysh si Reallaura asa ca...o sa va anunt imediat ce pot vedea ecranul de la tel si pot tasta marele eveniment!
GEtutza...nici eu nu mi-am luat masa de infasat la Stefan, si m-a cocosat aplecatul peste pat. Acuma am patul mai jos decat la Stefan asa ca...o sa imi iau..( ca inca nu am apucat) o saltea de infasat pe care o sa o pun pe corpul cu sertare de langa patut.
Andreea..eu in bagajul de spital mi-am pus asa: Camasi 3, chiloti 5, sosete 4, halat, vata 2, tampoane, sapun, periuta, pasta, prosoape 3, incarcator, bephanten, pudra si pampersi. In rest daca mai e nevoie de ceva...imi aduce pe parcurs.
AlinaAnto....ms mult pt cuvintele fumoase...si multumesc si lui MissParker pt frumoasele versuri.
Fetelor...si mie mi s-au umflat rau de tot picioarele, dar...motivul principal a fost oboseala pricinuita de inmormantare si toate zilele petrecute in picioare si cand am fost la spital la control...dr mi-a dat detralex si ceaiuri diuretice si parca sunt mai bine.
Mie ieri mi-au curs sanii asa mult incat m-am udat ca atunci cand alaptam. Trag concluzia ca voi avea laptic....si ce ma bucur!!
DanaM...ms mult!
Fetelor...intalnire placuta va doresc, si sa va ganditi la mine...ca eu voi naste cand voi va cafengiti...! VA poop si mai intru mai tarziu.!
Diana
37+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cleo78 spune:
andreap+ Mariuca
Simonacip
Reallaura
cleo
mi_bebelina
dana M
Magnetism
monik16
Lorich
elenuca