Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Felicia, cred ca burta mea tot cam asa arata, o sa o trag in poza dupamiaza!

Am uitat sa-ti zic cum se poate salva mai usor un capitol!!! Te duci acolo sus pe pagina unde scrie "versiune pentru imprimanta" si iti deschide tot capitolul pe o singura pagina! Daca esti in Mozilla te duci in meniu si dai "save page as...", si vezi sa ai la format "web page, html only". Cred ca si in Internet Explorer este la fel. Asa o sa ai un document pentru fiecare capitol.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Multumesc, fetelor, ca ma mai incurajati si pe mine

gabitza, astept cu nerabdare poza ta, sa ma linistesc ca nu sunt eu anormala.

Eu am deschis versiunile pt. imprimanta, apoi am copiat totul si am dat paste intr-un document Word, gandindu-ma ca e mai bine asa, sa avem de ex. cate 10 capitole intr-un document (chiar daca are mia de pagini, din cauza semnaturilor, citatelor etc.). O sa vad in final ce mai pot sa scot (eventual sa micsorez toate fonturile, global, la 10, ca sa economisim loc).

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Elena stai linistita mami ca nu-mi faci pofta! Sunt deja la a doua salata de fructe pe ziua de azi!

Sper sa-mi spuna si mie Felicia/Miss Parker ce-i ala Weight Watcher...ca dupa nascare...vai de caloriile mele zilnice!

Diana_d bine ai revenit printre noi! Imi pare rau ca ai avut probleme!

Ma duc si io sa intind neste rufe, desi pe ploaia asta...pana joi se ususca!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Dana M. de acord cu toate comentariile pentru lista de spital.

A luat cineva pina acum trusa de epidurala in Bucuresti? De unde? Sa stiu sa-l trimit pe Costi la sigur sa cumpere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Am luat-o eu azi de la Municipal, farmacia de la et 1, BRAUN se numeste, costa 1 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by MsBB

Getutza, am scris si mai devreme intr-un mesaj , ma gandesc ca poate n-ai vazut, ca ma asteptam sa fii in brate cu ingerasul tau iubit. Oricum , mult a fost, putin mai e nu? Iti tin pumni si sper sa fie usor, rapid si ingerasul vostru sa fie sanatos si fericit, sa va faca si pe tine si pe Cristi cei mai mandrii parinti din lume.
Asa de rau dor controalele acum? Am auzit ca ultimele controale sunt fff dureroase si parca ultima data cand am fost la control ma asteptam si eu sa ma doara.

Adriana 35+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Adriana, scuze, am vazut mesajul tau, dar am asa o stare de somnolenta si ma simt atat de greoaie, nu stiu ce e cu mine, as sta si nam nici un gram de putere in mine... scuzama inca o data, am vazut mesajul tau, stiam ca mai tre sa rasp la cineva... dar... starea mea.... nu o doresc la nimeni acuma... am incercat sa ma mentin pe picioare, adik pe scaun, cat am putut, azi mam pus deja de 2 ori in pat.. da, pai din lista asa se pare, ca trebuia sa fiu eu prima, dar bebeii nostrii se pare ca sunt taaaare incapatanati ! La Ina si Yannia sau incapatanat sa vina mai repede, iar la mine, simona, etc se incapataneaza sa vina cand vr ei, nu cand se asteapta altii... ce sa faci, doar sunt berbeci si tauri , nu ne miram ca sunt incapatanati... si bine ai revenit ! nici eu nu team uitat..

===============

Geta 39+1 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 6 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:

Andree pt primire! Ma simt ca un elev dupa 2 saptamani de vacanta. Numa' ca asa vacanta.... ...dar usor, usor o scoatem noi la capat. Pana de Paste vreau sa fie toate puse la punct.
Inteleg ca esti acasa? ai scapat de munca? Cum e acasa?

Adriana 35+ , Andra

Sa stii ca nu imi place acasa!!!Cu toate ca ma stresam la servici era mai bine.Acasa ma cam plictisesc si tot fac cate una alta sa-mi omor timpul!Acuma ma duc pana jos sa-i cumpar la catel ceva de papa si sa mai pierd vremea!Pacat ca e vreme urata!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Felicia, nici eu nu cred ca e mare burtica, e super draguta !!! toate burticile sunt dragute !

Alina, da, doare al naibii, dar doar atunci pe moment, dupa aia nu mai simti si am sangerat putin iar!

Cu partea cu , pot spune ca si noi mai activam, dar doar asa, ca eu nu prea simt nimic, dar nici pofta nu am... ma simt tare greoaie si numi gasesc pozitia... chiar si duminica.... poate de aceea sa si inmuiat colul... oricum e foarte rar, si foarte rapid...

===============

eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetele, eu am intrebat-o pe doctoritza daca imi pregatesc tampoanele acelea celebre din vata infasurata in fase/comprese sterile si mi-a zis ca nu trebuie, ca au la maternitate, si plus de asta spre deosebire de vata din comert a lor e streilizata.
Am intrebat-o si de trusa ptr epidurala si la fel mi-a zis, ca au ei, nu e cazul sa imi cumpar. Parca vad ca ma tzepuieste si nu pup epidurala, ca in cazul asta tzip nene de o sa ma auziti si voi de acasa :(

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Andree27, noua nu ne-au zis absolut nimic de ser fiziologic, pt. ca presupun ca ori au ei in spital, ori ei curata cu altceva. Culmea e ca am decupat din vreo 5-6 brosuri diferite lista cu ce trebuie pt. bebe si nicaieri nu se spune de ser fiziologic. Poate aici se curata cu apa si sapun de bebe, stiu si eu... Noroc ca la noi asigurarea medicala iti plateste o moasa sa vina zilnic acasa in primele 10 zile dupa nastere, asa ca o sa ma lumineze ea, sper...

mihaser pe la unul din capitolele trecute s-a discutat despre Weight Watchers, s-au pus si linkuri cu retete, dar trebuie sa le cauti tu, ca mie acum mi-e o lene, de nu-ti pot spune... Sau astepti sa compilez eu toate capitolele si apoi le cauti pe acolo...

Ma oftic ca in primele pagini ale documentului in Word mi-a luat formatul ca lumea (cu smiley-uri etc.), iar pe ultimele pagini nu-mi mai ia decat HTML-ul, adica doar textul, negru... si urat Undeva e vreo formatare gresita, dar unde s-o gasesc???

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

quote:

Getutza, am scris si mai devreme intr-un mesaj , ma gandesc ca poate n-ai vazut, ca ma asteptam sa fii in brate cu ingerasul tau iubit. Oricum , mult a fost, putin mai e nu? Iti tin pumni si sper sa fie usor, rapid si ingerasul vostru sa fie sanatos si fericit, sa va faca si pe tine si pe Cristi cei mai mandrii parinti din lume.
Asa de rau dor controalele acum? Am auzit ca ultimele controale sunt fff dureroase si parca ultima data cand am fost la control ma asteptam si eu sa ma doara.

Adriana 35+ , Andra

Adriana, scuze, am vazut mesajul tau, dar am asa o stare de somnolenta si ma simt atat de greoaie, nu stiu ce e cu mine, as sta si nam nici un gram de putere in mine... scuzama inca o data, am vazut mesajul tau, stiam ca mai tre sa rasp la cineva... dar... starea mea.... nu o doresc la nimeni acuma... am incercat sa ma mentin pe picioare, adik pe scaun, cat am putut, azi mam pus deja de 2 ori in pat.. da, pai din lista asa se pare, ca trebuia sa fiu eu prima, dar bebeii nostrii se pare ca sunt taaaare incapatanati ! La Ina si Yannia sau incapatanat sa vina mai repede, iar la mine, simona, etc se incapataneaza sa vina cand vr ei, nu cand se asteapta altii... ce sa faci, doar sunt berbeci si tauri , nu ne miram ca sunt incapatanati... si bine ai revenit ! nici eu nu team uitat..

===============

eu si cristi
Nunta de Vis !

Stai linistita!!! Fugi in patut ,cred ca Bogdan vrea sa stea cu mami la orizontala. Nu-ti fa griji ca nu mi-ai raspuns din prima la mesaj, ma gandeam ca nu ai observat pt ca s-a scris destul de mult si poate ai pierdut mesajul.
Un lucru e clar, sunt copii cu personalitate. Nu fac eu cum vor alti..

Apropo, tot m-am tinut sa-ti zic.... esti nascuta in aceiasi zi cu sotul meu . Bine mai e si o diferenta de cativa anisori dar formam o adevarata gasca de raci ,uh?
Miss, stiu ca tu esti "fan" rac .

si sper sa te simti mai bine, vremea asta ne-a bagat pe toti in butoi cred.

Adriana 35+ , Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, am revenit de la eco - parca era la manifestatie acolo...
Bebe e bine, e maricel (tot cam cu o saptamina si ceva mai mare decit virsta gestationala), are apx. 2750g si dupa ecografie termenul e 17 mai...acum eu sper sa ramina unde este pina pe 24! Colul e lung de 4 cm, inchis, fara probleme. Cam atit...

Cleo - cred ca nu ai vazut mesajul meu - nu pot veni la intilnire, termin jobul la 5.30 si imi ia cam 2 ore pina sa ajung in Dr.Taberei...Dar va rugam sa beti si pt mine o limonada si o salata mare!!!!

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput