Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

mi-am recuperat mouse-ul ( al naibii sobolan!!!!) l-am pus eu bine, bine , sa-l feresc de praf si var ...atat de bine ca nu-l mai gaseam. Altaaaa viata acum , pot sa ma butonez in voie hihi.Am si modificat semnatura, parca sunt si eu in randul lumii acum.

Simona si Felicia , va pt ca nu m-ati uitat! Sunteti niste dragutze! Am zis ca dupa atata vreme ...

Simona , as veni intr-o clipita. Mi-as dori sa va cunosc pe toate si mi se pare tare haioasa ideea de a fi intr-o gasca de burticoase undeva la o masa hihih.
Din pacate e cale lunga pana in Bucuresti si prea curand nu cred sa ajung pe acolo... dar vreodata, cine stie?

Urata vreme!!!!!

Adriana 35+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo sper sa ma alerge din spital dupa 3 zile, ar fi excelent.
Cat despre carti, am unele din alea pe care le citesti si le uiti instant, dar pe moment e bun pt spalarea creierului.
Ma duc sa pregatesc lucrurile si sa aleg dupa aia geanta in care incap.
Si mai bag o tura la

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Hai ca mai e putin si se face seara pana am reusit eu sa citesc din urma si sa conspectez, si asta doar la ce s-a scris de ieri pana acum. Mama-mama, ce rapide suntem!

elenuca draga, LA MULTI ANI din toata inima si sa ai parte numai de bucurii, sanatate, noroc, nastere usoara si o fetita asa cum ti-o doresti tu!

Andree27, s-ar putea ca durerile sa vina de la intinderea sinfizei (ligamentele bazinului), semn ca de, corpul se pregateste pt. nastere, bazinul trebuie sa se lateasca pt. a-l ajuta pe bebe sa iasa... Pana la urma, ce e cu serul asta fiziologic, la ce ajuta? Aici nici nu se pune problema de asa ceva...

alina anto ce burtica scumpica ai! A mea e de pe acum mai mare ca a ta, nu stiu ca ma fac peste vreo luna... Si ce potrivita poza cu laptop-ul!! Pe pariu ca pe monitor era pagina de la odisee

Lilly79, fetelor, nu va mai ingrijorati cu greutatea, de acum bebeii cresc vertiginos, se pregatesc masiv de nastere!

fecian, si ma bucur tare mult ca ai mai aparut si tu!! Sa stii ca si eu am simtit o simpatie si o afinitate intre noi (nu stiu, o fi si numele ca totusi Felicia e un nume inca foarte rar), cert este ca si eu m-as bucura sa ne cunoastem personal candva in viitorul apropiat; abia mi se vor mai diminua prejudecatile fata de Raci . Auzi, ai incercat, cand stai pe scaun, sa stai cand rezemata, cand foarte aproape de margine si sa desparti picioarele cat poti, impingand burtica in fata? Am inteles ca e bine si pt. spate, si pt. bazin, te mai relaxeaza putin... Ti-am vazut si tie burtica, tare dulcica si tot mititica mi se pare, in comparatie cu a mea. In rest, sa ai cat mai putin stres in ultima saptamana de lucru si apoi sa ne vizitezi mai des, ca incep nasterile ca lumea si ne trebuie oameni pentru galerie

Dordia, bine ca ai revenit! Sper ca ti-ai mai revenit putin si ca totul e bine! Tinem pumnii stransi tare-tare si asteptam vesti bune!!

DanaM, si imi pare rau ca nu te-am vazut mai des pe aici, altfel te "imortalizam" si pe tine in versuri

simonacip, si tu azi-noapte ca mine ieri noapte, popandau de pe la ora 3, of, of, of... Dar am recuperat noaptea asta, am dormit (putin chinuit catre dimineata, dar totusi cat de cat ok) de pe la 22:00 pana pe la 8, cu mici intreruperi... si mai ales fara vise de groaza! Si stii ceva? Ia nu te mai lauda atata ce grasana esti, ca eu mi-as dori sa fiu acum cum esti tu, tu esti o supla, mama draga!! Eu m-am umflat ca un cozonac la cuptor, zau...

Uitati aici cat de imensa s-a facut burta mea:

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MissParker/photo#5189420292274122834

Spuneti si voi (dar sincer!!), a mai avut vreuna din voi asa un burtoi la 30 de saptamani? Eu zic ca nu.

Flavia, uite cum m-ai facut tu sa plang azi cu linkul ala, cat de frumoasa si emotionanta a fost prezentarea si ce scumpi bebeii din poze! Of, Doamne... Esti o draguta

Ylari, stai in patut si menajeaza-te, o carte buna, o muzica, ceva... Of, greu e cand astepti sa treaca timpul cat mai repede. N-am inceput inca sa scriu la povestea nasterii, inca fac ciorne mentale , dar si eu am citit cateva si m-au impresionat toate. Cel mai mult mi-a placut povestea scrisa de Olguta12 despre nasterea Galushkutei ei, l-am pus si pe Bogdan s-o citeasca si l-a dat gata. Daca as reusi s-o fac si eu pe a mea macar pe jumate la fel de amuzanta si frumos scrisa, as fi multumita... Dar sa vedem daca oi avea si cu ce, daca se vor intampla chestii demne de relatat. Poate (vrabia malai viseaza) ma duc acolo si in 4 ore ma vad cu bebe in brate. Ei, ce n-as da eu sa fie asa!

acina , sper ca te simti bine si te pregatesti sufleteste pentru marea intalnire subacvatica

Alysh , bebica se pregateste incet-incet, de-aia s-a lasat burtica, lasa ca e bine asa!

Ramona80, bine ai venit in cercul nostru! Sper sa rezolvi cumva cu o clinica noua. Si eu, desi in Germania, stiu ce inseamna sa fii nemultumita de sistemul medical si mai ales in sarcina, cand si-asa suntem speriate si am avea nevoie de o ingrijire exemplara. Bafta multa!

inais, eu in locul tau m-as potoli cu munca mai devreme si mi-as lua concediu. Serios, menajeaza-te, ca urmeaza luni grele cu bebe mic, cu nopti nedormite, cu stres si mai mult decat avem acum!!

mi_bebelina, atunci l-ai auzit pe nenea doctoru': picioarele sus si odihna nelimitata!! Da' tu crezi ca eu fac altceva acasa? Mai vin la PC, apoi imediat la TV, pe canapea, cu picioarele pe masa, e pozitia mea preferata :-) Hai, bafta, o sa vezi ca va fi bine!! Colul se mai poate lungi daca te menajezi ca lumea, asa a fost si la Alysh parca, nu? Bine ca e inchis!

Getutza, m-am mai uitat si eu la pozele tale, sunt atat de frumoase! Cel putin alea la 20 de ani... Doamne!! Cata nostalgie! Iar povestea ta ma face mereu sa retraiesc clipele frumoase de cand sunt si eu cu Bogdan. La mine fericirea a venit mult mai tarziu, dar bine ca a venit, nu? Si noi suntem doi fericiti, ne-am gasit in adevaratul sens al cuvantului si ii multumesc zilnic ingerului meu pazitor ca mi-a fost dat sa traiesc asa ceva. Mi se incalzeste inima cand Bogdan pune mana pe burtica, bebe David incepe sa se miste, iar Bogdan il linisteste: "Da, puiut, tati e aici, da, ingerasul lui tata, tati e langa tine si langa mami si are grija de voi, hai ca mai e putin si ne intalnim si ne tinem in brate cu totii!"

Cleo, la voi s-a facut deja asa cald de dormea pisica cracanata inainte de tuns? La noi nici primavara nu a venit ca lumea, neica, abia de sunt 13° afara, dar ploua zilnic, e o vreme de kko.

MsBB, noi nu te-am uitat, asa ca fa-ti timp si mai vino pe la noi

socrate, buna si completa lista ta. Ia-ti carte de citit, ca nu poate, ci sigur va fi nevoie :-)) ia una politista, sa te tina in priza si sa nu simti contractiile hehehe, ce bine-ar fi... Si lasa tampoanele, ca n-or sa-ti ajunga!! Du-te cu vata si-ti pui "clatite in chiloti" (asa le zicea pe vremea cand eram eu studenta)

leeloo, tinem pumnii azi sa fie totul ok la control!

DanaH, io cu tine si cu fecian tot ma intalnesc odata, nu scapati voi asa usor!! Vin io la Maastricht cu bebele pe la toamna! Ce dragut ca te-ai vazut cu buburuzii, ea n-a mai intrat de multisor, bine ca am aflat si noi ca totul e ok cu ea si cu bebele. Transmite-i multe salutari, pupici de la noi si sa ne mai viziteze cu impresiile de calatorie, neaparat! In rest, stai linistita, ca mai multa lene ca mine nu are nimeni! Cred ca de-aia m-am si facut cat o balena! Eu de cand sunt in concediu imi programez cate o singura "actiune" pe zi: intr-o zi gatesc, in alta zi spal (adica doar adun rufele si le bag in masina la subsol, de intins le intinde Mutti, ca eu nu mai pot sta in picioare mai mult de 5-10 minute), in alta zi merg la doctor, in alta zi ma spal pe cap, in alta zi merg la cursul de pregatire pt. nastere, in alta zi ma intalnesc cu o prietena, in alta zi vorbesc la telefon cu o prietena (una care stiu ca ma tine peste o ora) si tot asa...

Dana M, saru'mana mult de tot pentru comentariile la lista! Mi-au folosit si mie multe idei!

Diana d, bine ai revenit! si iti dorim ca toate problemele sa se fi rezolvat cu bine!

pentru toate fetele care se vor intalni joi, sa faceti iar poze si sa le puneti pe contul comun, da? Si pofta buna la salate

Fetelor, am inceput sa compilez capitolele odiseii noastre (inceputa pe vremea cand eu cu Bogdan inca exersam ). Ma gandeam sa fac un document cu toate postarile pana la prima nastere, iar al doilea document dupa ce a nascut Ina, dar abia am compilat 10 capitole si au iesit peste o mie de pagini si n-o sa am timp sa le formatez altfel (sa micsorez fonturile etc.), asa ca am sa fac documente separate pt. fiecare 10 capitole. Sper sa fie loc pe mail sa le pot incarca pe toate

Pupicei la toate gravidutele!!!

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Serul e pt curatatul ochisorilor si a urechiutelor!!!!Daca vrei iti trimit eu de aici daca nu gasesti acolo!

Diana si MsBB bine ati revenit!!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Ah era sa uit!
Parca cam asa era burtik mea prin sapt 31-32 Miss. Eu am o burta cat toate zilele ( sau cel putin asa ma vad eu!). De fapt cred ca toata lumea are impresia ca e burta mare pt ca ma intreaba cat a mai ramas, cateva zile nu? Trebuie sa recunosc ca ideea imi da fiori hihihi. Mor de nerabdare sa o tin in brate pe bebelina mea dar nu asa repede.
Mai rau e cu buricul. S-a inegrit rau de tot si arde! Doctorita a zis ca se va reface dar eu stiu? Parca e asa de negru si in jur .

Ce mai fac vecinele mele? Sper ca voi sunteti ceva mai active ca mine...dar recuperez!!!

Adriana 35+ , Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Getutza, m-am mai uitat si eu la pozele tale, sunt atat de frumoase! Cel putin alea la 20 de ani... Doamne!! Cata nostalgie! Iar povestea ta ma face mereu sa retraiesc clipele frumoase de cand sunt si eu cu Bogdan. La mine fericirea a venit mult mai tarziu, dar bine ca a venit, nu? Si noi suntem doi fericiti, ne-am gasit in adevaratul sens al cuvantului si ii multumesc zilnic ingerului meu pazitor ca mi-a fost dat sa traiesc asa ceva. Mi se incalzeste inima cand Bogdan pune mana pe burtica, bebe David incepe sa se miste, iar Bogdan il linisteste: "Da, puiut, tati e aici, da, ingerasul lui tata, tati e langa tine si langa mami si are grija de voi, hai ca mai e putin si ne intalnim si ne tinem in brate cu totii!"

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Eu cred ca tot ce are un gram iubire e frumos !! Asa e si cristi, si nici nu pot s spun in cuvinte ce sentimente ma cuprind.... eu de cand sunt visez la o familie, si un sot pe care sal iubesc enorm, si la clipa cand sotul meu va tine puiucul nostru in brate, e cea mai frumoasa imagine pt mine, deabea astept sa o vad cu ochii nu doar cu imaginatia mintii !!!

Ah, am venbit de la control, colul sa inmuiat, a zis ca burtica sa lasat, eu dureri am parca tot timpul, asa nu foarte accentuate, parca imi cresc oasele ... inca nu e vremea... vom vedea... soacramea deja ma suna zilnic, si tot ma inmtreaba, nimic ? si mai inainte ma sunat si ma intrebat, cea zis doctorul, cate zile mai am ??? de unde sa stie doctorul exact ??? ma facut sa rad, parca ea nu stie lucrurile astea, dar stiu ca si ea deabea asteapta !

Va pup, poate mai stau peaci, poate nu, nu am chef de nimic si la cntrol ma durut atat de rau !!! toata mam scremut acolo pe masa !

===============

Geta 39+1 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 6 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by socrate

Notat si vata (am cumparat dar renuntasem la idee)
Si am pus si compresele sterile.

La manusi de spalat ma gandeam la mine, ca daca nu pot face dus macar la subrat sa ma spal asa un pic sa ma mai improspatez. Nici nu cred ca e o idee buna sa fac dus acolo. Stiu ca se pot contacta infectii.

Mi-e asa de oroare de spital de nu mai pot.
Stiu ca nu am incotro dar tot mi-e groaza. Sunt paranoica clar, dar orisicat.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+

vecino, oricum sunt riscuri, zic sa nu te mai gandesti- ca paranoia o ia razna; oricum in 2-3 zile te fugareste din spital acasa- nu le place sa ne vada .
Eu mi-am luat si shervetele demachiante, sa ma mai 'refresh' uiesc. Deshi nu inlocuiesc dushurile.

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Cleo, buna ideea cu servtelele demachiante... Sunt mai practice decat sa ne caram cu sticlele de demachiant si lotiune tonica dupa noi... Am sa-mi cumpar si eu .

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Andree pt primire! Ma simt ca un elev dupa 2 saptamani de vacanta. Numa' ca asa vacanta.... ...dar usor, usor o scoatem noi la capat. Pana de Paste vreau sa fie toate puse la punct.
Inteleg ca esti acasa? ai scapat de munca? Cum e acasa?

Adriana 35+ , Andra

Mergi la inceput

Getutza, am scris si mai devreme intr-un mesaj , ma gandesc ca poate n-ai vazut, ca ma asteptam sa fii in brate cu ingerasul tau iubit. Oricum , mult a fost, putin mai e nu? Iti tin pumni si sper sa fie usor, rapid si ingerasul vostru sa fie sanatos si fericit, sa va faca si pe tine si pe Cristi cei mai mandrii parinti din lume.
Asa de rau dor controalele acum? Am auzit ca ultimele controale sunt fff dureroase si parca ultima data cand am fost la control ma asteptam si eu sa ma doara.

Adriana 35+ , Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, cred ca burta mea tot cam asa arata, o sa o trag in poza dupamiaza!

Am uitat sa-ti zic cum se poate salva mai usor un capitol!!! Te duci acolo sus pe pagina unde scrie "versiune pentru imprimanta" si iti deschide tot capitolul pe o singura pagina! Daca esti in Mozilla te duci in meniu si dai "save page as...", si vezi sa ai la format "web page, html only". Cred ca si in Internet Explorer este la fel. Asa o sa ai un document pentru fiecare capitol.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Getutza, imi pare rau ca te-a duraut la control... Mai ai putin si ...gata...

Apropo de dureri.. Stiti ca se recomanda sa nu renunti la in perioada arcinii,nici macar in ultimele saptamani... Voi cum va descurcati?? Ca eu am renuntat de vreo 3 sapt....Si nu ca n-as avea chef..nuuu! am un chef nebun..., dar abia suport sa ma atinga apa in zona X..., daramite... am devenit foarte foarte sensibila.. Ma gandesc cu groaza si la urmatorul control...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput