Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
babyname spune:
vin si eu la intalnire....deci sa ma treceti pe lista.
Andreea, Simona sunteti niste gravidute superbe...va prieste sarcina.
ramona bina ai venit!
Mi-bebelina stai cumintica in pat ca o sa fie bine.
Elenuca, LA MULTI ANI!!!
sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos.
iulia 34s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 5 SAPTAMANI
gabitzam spune:
Dana M. de acord cu toate comentariile pentru lista de spital.
A luat cineva pina acum trusa de epidurala in Bucuresti? De unde? Sa stiu sa-l trimit pe Costi la sigur sa cumpere.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
diana_d spune:
Buna burtici si mamici,
Am facut o pauza de la forum fiind plecata din localitate
dar si pt ca nu am fost f bine fizic si psihic
(contractii dureroase de neoprit, o scurta internare si perfuzii cu Gynipral, discreta depresie din cauza lipsei tatalui...).
Spuneti-mi va rog, voi stiti ceva de discutarea in parlament zilele astea despre legea mamelor
conform careia vom avea dreptul de a alege 85% din salar sau 800 Ron
iar concediul de maternitate se prelungeste la 3 ani?
Credeti ca vom avea sanse sa prindem potentiala majorare??
Eu mi-as dori enorm sa apuc votarea acestei legi.
Ce stiti?
Diana 33+
cleo78 spune:
Lista actualizata: Hard rock cafe, 17 aprilie, ora 18.
andreap+ Mariuca
Simonacip
Reallaura
cleo
dana M
Magnetism
monik16
elenuca
Alysh ?????
babyname
leeloo? nimik?
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by diana_d
Buna burtici si mamici,
Am facut o pauza de la forum fiind plecata din localitate
dar si pt ca nu am fost f bine fizic si psihic
(contractii dureroase de neoprit, o scurta internare si perfuzii cu Gynipral, discreta depresie din cauza lipsei tatalui...).
Spuneti-mi va rog, voi stiti ceva de discutarea in parlament zilele astea despre legea mamelor
conform careia vom avea dreptul de a alege 85% din salar sau 800 Ron
iar concediul de maternitate se prelungeste la 3 ani?
Credeti ca vom avea sanse sa prindem potentiala majorare??
Eu mi-as dori enorm sa apuc votarea acestei legi.
Ce stiti?
Diana 33+
buna diana, si welcome beck. Uite un
de la noi, si un zambet cald si senin!Despre lege...nu stim nik. A fo o tentativa acu cateva luni, cred ca in toamna, respinsa, in care imi pusesem mari sperante. Acum, cum o fi cu modificarile astea..nu stiu, am zis ca asta e, si m-am resemnat si decis sa nu stai prea mult acasa. Vom gasi noi o solutie, nu? suntem mamici fantastice!!
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
simonacip spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Dana M. de acord cu toate comentariile pentru lista de spital.
A luat cineva pina acum trusa de epidurala in Bucuresti? De unde? Sa stiu sa-l trimit pe Costi la sigur sa cumpere.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Gabitzam, am luat-o de la farmacia din holul spitalului Municipal, intrarea dinspre chei..In jur de 100 de ron parca a fost
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Hai ca mai e putin si se face seara pana am reusit eu sa citesc din urma si sa conspectez, si asta doar la ce s-a scris de ieri pana acum. Mama-mama, ce rapide suntem!
elenuca draga, 

LA MULTI ANI din toata inima si sa ai parte numai de bucurii, sanatate, noroc, nastere usoara si o fetita asa cum ti-o doresti tu!
Andree27, s-ar putea ca durerile sa vina de la intinderea sinfizei (ligamentele bazinului), semn ca de, corpul se pregateste pt. nastere, bazinul trebuie sa se lateasca pt. a-l ajuta pe bebe sa iasa... Pana la urma, ce e cu serul asta fiziologic, la ce ajuta? Aici nici nu se pune problema de asa ceva...
alina anto ce burtica scumpica ai! A mea e de pe acum mai mare ca a ta, nu stiu ca ma fac peste vreo luna... Si ce potrivita poza cu laptop-ul!! Pe pariu ca pe monitor era pagina de la odisee ![]()
Lilly79, fetelor, nu va mai ingrijorati cu greutatea, de acum bebeii cresc vertiginos, se pregatesc masiv de nastere!
fecian,
si ma bucur tare mult ca ai mai aparut si tu!! Sa stii ca si eu am simtit o simpatie si o afinitate intre noi (nu stiu, o fi si numele
ca totusi Felicia e un nume inca foarte rar), cert este ca si eu m-as bucura sa ne cunoastem personal candva in viitorul apropiat; abia mi se vor mai diminua prejudecatile fata de Raci
. Auzi, ai incercat, cand stai pe scaun, sa stai cand rezemata, cand foarte aproape de margine si sa desparti picioarele cat poti, impingand burtica in fata? Am inteles ca e bine si pt. spate, si pt. bazin, te mai relaxeaza putin... Ti-am vazut si tie burtica, tare dulcica si tot mititica mi se pare, in comparatie cu a mea. In rest, sa ai cat mai putin stres in ultima saptamana de lucru si apoi sa ne vizitezi mai des, ca incep nasterile ca lumea si ne trebuie oameni pentru galerie
Dordia,
bine ca ai revenit! Sper ca ti-ai mai revenit putin si ca totul e bine! Tinem pumnii stransi tare-tare si asteptam vesti bune!!
DanaM,
si imi pare rau ca nu te-am vazut mai des pe aici, altfel te "imortalizam" si pe tine in versuri ![]()
simonacip, si tu azi-noapte ca mine ieri noapte, popandau de pe la ora 3, of, of, of... Dar am recuperat noaptea asta, am dormit (putin chinuit catre dimineata, dar totusi cat de cat ok) de pe la 22:00 pana pe la 8, cu mici intreruperi... si mai ales fara vise de groaza! Si stii ceva? Ia nu te mai lauda atata ce grasana esti, ca eu mi-as dori sa fiu acum cum esti tu, tu esti o supla, mama draga!! Eu m-am umflat ca un cozonac la cuptor, zau...
Uitati aici cat de imensa s-a facut burta mea:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MissParker/photo#5189420292274122834
Spuneti si voi (dar sincer!!), a mai avut vreuna din voi asa un burtoi la 30 de saptamani? Eu zic ca nu. 
Flavia, uite cum m-ai facut tu sa plang azi cu linkul ala, cat de frumoasa si emotionanta a fost prezentarea si ce scumpi bebeii din poze! Of, Doamne... Esti o draguta 
Ylari, stai in patut si menajeaza-te, o carte buna, o muzica, ceva... Of, greu e cand astepti sa treaca timpul cat mai repede. N-am inceput inca sa scriu la povestea nasterii, inca fac ciorne mentale
, dar si eu am citit cateva si m-au impresionat toate. Cel mai mult mi-a placut povestea scrisa de Olguta12 despre nasterea Galushkutei ei, l-am pus si pe Bogdan s-o citeasca si l-a dat gata. Daca as reusi s-o fac si eu pe a mea macar pe jumate la fel de amuzanta si frumos scrisa, as fi multumita... Dar sa vedem daca oi avea si cu ce, daca se vor intampla chestii demne de relatat. Poate (vrabia malai viseaza) ma duc acolo si in 4 ore ma vad cu bebe in brate. Ei, ce n-as da eu sa fie asa!
acina , sper ca te simti bine si te pregatesti sufleteste pentru marea intalnire subacvatica 
Alysh , bebica se pregateste incet-incet, de-aia s-a lasat burtica, lasa ca e bine asa!
Ramona80, bine ai venit in cercul nostru! Sper sa rezolvi cumva cu o clinica noua. Si eu, desi in Germania, stiu ce inseamna sa fii nemultumita de sistemul medical si mai ales in sarcina, cand si-asa suntem speriate si am avea nevoie de o ingrijire exemplara. Bafta multa!
inais, eu in locul tau m-as potoli cu munca mai devreme si mi-as lua concediu. Serios, menajeaza-te, ca urmeaza luni grele cu bebe mic, cu nopti nedormite, cu stres si mai mult decat avem acum!!
mi_bebelina, atunci l-ai auzit pe nenea doctoru': picioarele sus si odihna nelimitata!! Da' tu crezi ca eu fac altceva acasa? Mai vin la PC, apoi imediat la TV, pe canapea, cu picioarele pe masa, e pozitia mea preferata :-) Hai, bafta, o sa vezi ca va fi bine!! Colul se mai poate lungi daca te menajezi ca lumea, asa a fost si la Alysh parca, nu? Bine ca e inchis!
Getutza, m-am mai uitat si eu la pozele tale, sunt atat de frumoase! Cel putin alea la 20 de ani... Doamne!! Cata nostalgie! Iar povestea ta ma face mereu sa retraiesc clipele frumoase de cand sunt si eu cu Bogdan. La mine fericirea a venit mult mai tarziu, dar bine ca a venit, nu? Si noi suntem doi fericiti, ne-am gasit in adevaratul sens al cuvantului si ii multumesc zilnic ingerului meu pazitor ca mi-a fost dat sa traiesc asa ceva. Mi se incalzeste inima cand Bogdan pune mana pe burtica, bebe David incepe sa se miste, iar Bogdan il linisteste: "Da, puiut, tati e aici, da, ingerasul lui tata, tati e langa tine si langa mami si are grija de voi, hai ca mai e putin si ne intalnim si ne tinem in brate cu totii!"
Cleo, la voi s-a facut deja asa cald de dormea pisica cracanata inainte de tuns?
La noi nici primavara nu a venit ca lumea, neica, abia de sunt 13° afara, dar ploua zilnic, e o vreme de kko.
MsBB, noi nu te-am uitat, asa ca fa-ti timp si mai vino pe la noi 
socrate, buna si completa lista ta. Ia-ti carte de citit, ca nu poate, ci sigur va fi nevoie :-)) ia una politista, sa te tina in priza si sa nu simti contractiile
hehehe, ce bine-ar fi... Si lasa tampoanele, ca n-or sa-ti ajunga!! Du-te cu vata si-ti pui "clatite in chiloti" (asa le zicea pe vremea cand eram eu studenta) ![]()
leeloo, tinem pumnii azi sa fie totul ok la control!
DanaH, io cu tine si cu fecian tot ma intalnesc odata, nu scapati voi asa usor!! Vin io la Maastricht cu bebele pe la toamna! Ce dragut ca te-ai vazut cu buburuzii, ea n-a mai intrat de multisor, bine ca am aflat si noi ca totul e ok cu ea si cu bebele. Transmite-i multe salutari, pupici de la noi si sa ne mai viziteze cu impresiile de calatorie, neaparat! In rest, stai linistita, ca mai multa lene ca mine nu are nimeni!
Cred ca de-aia m-am si facut cat o balena! Eu de cand sunt in concediu imi programez cate o singura "actiune" pe zi: intr-o zi gatesc, in alta zi spal (adica doar adun rufele si le bag in masina la subsol, de intins le intinde Mutti, ca eu nu mai pot sta in picioare mai mult de 5-10 minute), in alta zi merg la doctor, in alta zi ma spal pe cap, in alta zi merg la cursul de pregatire pt. nastere, in alta zi ma intalnesc cu o prietena, in alta zi vorbesc la telefon cu o prietena (una care stiu ca ma tine peste o ora) si tot asa...
Dana M, saru'mana mult de tot pentru comentariile la lista! Mi-au folosit si mie multe idei! 
Diana d, bine ai revenit!
si iti dorim ca toate problemele sa se fi rezolvat cu bine!
pentru toate fetele care se vor intalni joi, sa faceti iar poze si sa le puneti pe contul comun, da? Si pofta buna la salate 
Fetelor, am inceput sa compilez capitolele odiseii noastre (inceputa pe vremea cand eu cu Bogdan inca exersam
). Ma gandeam sa fac un document cu toate postarile pana la prima nastere, iar al doilea document dupa ce a nascut Ina, dar abia am compilat 10 capitole si au iesit peste o mie de pagini si n-o sa am timp sa le formatez altfel (sa micsorez fonturile etc.), asa ca am sa fac documente separate pt. fiecare 10 capitole. Sper sa fie loc pe mail sa le pot incarca pe toate
Pupicei
la toate gravidutele!!!
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
socrate spune:
Notat si vata (am cumparat dar renuntasem la idee)
Si am pus si compresele sterile.
La manusi de spalat ma gandeam la mine, ca daca nu pot face dus macar la subrat sa ma spal asa un pic sa ma mai improspatez. Nici nu cred ca e o idee buna sa fac dus acolo. Stiu ca se pot contacta infectii.
Mi-e asa de oroare de spital de nu mai pot.

Stiu ca nu am incotro dar tot mi-e groaza. Sunt paranoica clar, dar orisicat.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by MissParker
alina anto ce burtica scumpica ai! A mea e de pe acum mai mare ca a ta, nu stiu ca ma fac peste vreo luna... Si ce potrivita poza cu laptop-ul!! Pe pariu ca pe monitor era pagina de la odisee
Bineinteles ca atunci cand mi s-a facut poza eu eram concentrata la discutiile de la odisee!!! Sincer!! Eu seara nu intru decat pentru a vorbi cu voi!
Uitati aici cat de imensa s-a facut burta mea:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MissParker/photo#5189420292274122834
Spuneti si voi (dar sincer!!), a mai avut vreuna din voi asa un burtoi la 30 de saptamani? Eu zic ca nu.
Esti o graviduta normala, nu mi se pare deloc sa ai o burta asa mare cum zici tu....Dar, in fine, fiecare se vede o mica balenutza...iar pe celelalte le vedem miss.. Nu-i asa, Miss Parker?Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by socrate
Notat si vata (am cumparat dar renuntasem la idee)
Si am pus si compresele sterile.
La manusi de spalat ma gandeam la mine, ca daca nu pot face dus macar la subrat sa ma spal asa un pic sa ma mai improspatez. Nici nu cred ca e o idee buna sa fac dus acolo. Stiu ca se pot contacta infectii.
Mi-e asa de oroare de spital de nu mai pot.
Stiu ca nu am incotro dar tot mi-e groaza. Sunt paranoica clar, dar orisicat.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
vecino, oricum sunt riscuri, zic sa nu te mai gandesti- ca paranoia o ia razna; oricum in 2-3 zile te fugareste din spital acasa- nu le place sa ne vada
Eu mi-am luat si shervetele demachiante, sa ma mai 'refresh' uiesc. Deshi nu inlocuiesc dushurile.
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt