Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ramona80 bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!

Elenuca LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate tie si lui bb! O nastere usoara!

Mi_bebelina, multa sanatate si bb sa vina la termen sanatos!

Cleo, dupa ce ca ai dezbracat pisica a mai venit si frigul...saraca, cred ca e stresata rau!

MsBB felicitari pt. finalizarea renovarii si bine ai revenit!!!! Stiu atat de bine ce inseamna asta pt. ca si eu sunt in plin proces... si nici jumatate nu s-a facut... Daca tu ai fost mai harnicuta si te-ai apucat mai devreme...

diana_d
bine ai revenit! Eu nu prea-mi fac sperante ca prindem ceva mai bun...ca sa nu fiu dezamagita...

YLARI eu m-am spovedit de 3 ori in viata mea, primele 2 prin liceu si ultima acum vreo 4 ani inainte de a ma casatori… Sa inteleg ca daca ma duc acum ma impartaseste si pe mine?? Cred ca o sa incerc...N-am tinut post nici o zi de cand sunt gravi...
Daca la atatea ecografii ne-au zis ca avem fetite e clar ca asta avem, nu? Nu de-alta dar in afara de carut care e rosu si eu am luat totul roz...

alina_anto, felicitari pt. cumparaturi! sa le folositi sanatoase! Imi place ideea cu palariile asortate (parca vad 2 printese)!

leeloo, imi pare rau ca nu am apucat ieri sa stam de vorba! Ce ai facut la control? BB e bine? Vii joi la intalnire?

Azi mi-a zis o vanzatoare de la magazin ca probabil nu mai am mult si nasc ca am burta cam jos... Dar eu toata sarcina am avut-o asa si la toate ecografiile bebelina mea a fost cu capul in jos... De-aia probabil nici nu am avut arsuri decat f. rar... si nici la ficati nu mi-a dat...:-))) sper sa fie de bine, ca as suporta orice sa stiu ca ea e bine!!!

Trebuie sa modific la profil saptamana ca am trecut la 33..

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by MissParker

mihaser pe la unul din capitolele trecute s-a discutat despre Weight Watchers, s-au pus si linkuri cu retete, dar trebuie sa le cauti tu, ca mie acum mi-e o lene, de nu-ti pot spune... Sau astepti sa compilez eu toate capitolele si apoi le cauti pe acolo...

mersi...dar tu chiar ai chef sa faci munca de chinez batran cu foramtarea si compilarea? Te admir!
Eu sunt inscrisa si la grupul de suport ptr slabit aici pe forum...sa vezi ce de porcusori o sa primesc dupa ce nasc!!!!

Eu m-am apucat de facut curat prin debara...ce-am gasit...fese ombilicale, fese pansament, comprese sterile, biberoane, gentute de biberoane...o gramada!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Acum am ajuns si eu de la scarbici. Multumesc pentru primire fetelor. Nici nu ma indoiam ca voi avea parte de altceva. Ai dreptate Andree27, pentru 3 zile nu se merita sa dai atatia bani. De acum bebe e mai important. Preturile la voi sunt chiar rezonabile.
Iar acum ma pun la citit ca vad ca de cand am intrat eu ultima oara s-au mai scris vreo 8 pagini.
Gabitzam, culoarea caruciorului va fi albastra. Nu m-am hotarat inca la nume. Cand zic eu un nume nu-i convine taticului, si cand zice el unul nu-mi place mie. Poate voi fi mai inspirata cand va veni si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

toate burticile si bebicii
Vad ca ati scris deja un capitol intr-o zi. Bravo voua burticute harnicute. Eu am terminat ieri cu geamurile si desi am obosit, ma simt destul de bine dupa o noapte de somn bun. Azi am fost la o prietena ce a nascut o fetita acum o luna si surpriza: nu-i mergea liftul. Si bine-nteles ca prietena mea sta la etajul 8. Dar am urcat! Cam intr-o jumate de ora, dar am urcat. Sunt mandra de mine, mai ales ca vad ca nu ma doare nimic. Macar am convins-o sa-mi faca niste poze, ca nu aveam nici una cu burtoi si al meu sot ma tot ducea cu zaharelul, maine, maine. In concluzie mi-am creat si eu album pe contul comun de pe Picassa si daca vreti sa ma vedeti pe mine si cateva din hainutele lui Dragos, priviti aici

simonacip unde esti in poza, ca eu vad doar o burta frumoasa? Vezi balena in link daca vrei!

MissParker intrebai cine mai are burta asa mare: eu, eu, eu. Vezi in link si ai sa te convingi.

mi_bebelina stai cuminte in patut ca stie dr ce stie. Ai sa vezi ca trece repede si totul va fi bine.

Elenuca LA MULTI ANI! si sa fii fericita alaturi de bebele tau frumos ( ca nu are cum sa fie altfel) si de toti cei dragi tie. Inchin un pahar de suc in cinstea ta.

Si sa nu uit de noua mamicuta Ramona bine ai venit printre noi si sa scrii des, da?

32+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Vad ca ati scris deja un capitol intr-o zi. Bravo voua burticute harnicute. Eu am terminat ieri cu geamurile si desi am obosit, ma simt destul de bine dupa o noapte de somn bun. Azi am fost la o prietena ce a nascut o fetita acum o luna si surpriza: nu-i mergea liftul. Si bine-nteles ca prietena mea sta la etajul 8. Dar am urcat! Cam intr-o jumate de ora, dar am urcat. Sunt mandra de mine, mai ales ca vad ca nu ma doare nimic. Macar am convins-o sa-mi faca niste poze, ca nu aveam nici una cu burtoi si al meu sot ma tot ducea cu zaharelul, maine, maine. In concluzie mi-am creat si eu album pe contul comun de pe Picassa si daca vreti sa ma vedeti pe mine si cateva din hainutele lui Dragos, priviti aici

simonacip unde esti in poza, ca eu vad doar o burta frumoasa? Vezi balena in link daca vrei!

MissParker intrebai cine mai are burta asa mare: eu, eu, eu. Vezi in link si ai sa te convingi.

mi_bebelina stai cuminte in patut ca stie dr ce stie. Ai sa vezi ca trece repede si totul va fi bine.

Elenuca LA MULTI ANI! si sa fii fericita alaturi de bebele tau frumos ( ca nu are cum sa fie altfel) si de toti cei dragi tie. Inchin un pahar de suc in cinstea ta.

Si sa nu uit de noua mamicuta Ramona bine ai venit printre noi si sa scrii des, da?

Bravo pt urcatul la etajul 8!Si eu stau la 7 si de mi se strica liftul tot asa va trebui sa fac!!hihihi
Am vazut pozele super hainitele!!!!Si intr-adevar e mare burtica ta!!!Da azi am observat ca si a mea pe zi ce trece tot mai mare devine!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Am vazut poze frumoase!!! Ai o burtica de baiat sanatos si voios!! Imi plac hainutele, mai ales caciulita cu urechiuse!Iar printesa ta este frumoasa foc si iti seamana leit!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Multumim pentru aprecieri Andree27 si alina_anto

Mergi la inceput

Andreutza Pai cum sa nu creasca burtica?? Ca si Eric se dezvolta acolo...Apropo, Sara ii trimite un pupic dulce.., e putin timida...hihihi

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Ramona Ma bucur ca te-ai decis sa ne scrii. Eu sunt foarte legata de numele tau: Ramona, pt ca am 5 prietene cu acest nume!!!! Asa ca sper sa vorbim des si sa ne imprietenim aici, pe forum. Iti doresc sarcina usoara in continuare si un baietel sanatos si mancacios!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Andreutza Pai cum sa nu creasca burtica?? Ca si Eric se dezvolta acolo...Apropo, Sara ii trimite un pupic dulce.., e putin timida...hihihi

Alina 35+ SARA-MARIA

Si Eric la Sara unul dulce!!!!Si o si pt mama si pt fiica!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput