Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Elenuca, La MULTI ANI iubito, sa fii fericita si sa ai un bb minunat!!!!!!!
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
elenuca spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Este ziua Elenucai? Ca la listuta nu apare, cred ca mi-a scapat.
Daca da, la multi ani dragutza noastra, sa fii fericita si sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios si o nastere usoara!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
multumesc frumos Gabitza, esti o dragutza.

fetele v-am povestit ca in ziua in care m-am nascut eu acum cativa anisori...
Elenuca
32 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizucahttp://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
simonacip spune:
Fetele care ma vedeti mai slaba decat sunt (mihaser, Andreeap, Elenuca), va pup si va multumesc
...face bine la psihic..
Andree 27, eu fac o musaca azi, am copt cartofii si acum merg s-o termin...
apoi ma aranjez un pic, ma spal pe cap si ma epilez pe picioare
Alysh, mi-ar placea sa reusiti cumva sa veniti toatele, poate va grupati si veniti impreuna cumva...nici nu stiu ce sa zic, intelegem insa daca nu vei reusi sa ajungi, ne vom gindi si la tine, si la Inais, si la Gabitzam, toate fetele care vor sa vina dar nu au cum...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Iaca m-am intors de la dr si nu am vesti prea...roz. Adica o parte sunt tot roz....cum ca e fetita, ca e ok si neastamparata......insa colul meu ridica probleme........e foarte moale si foarte scurt...desi inchis inca. Nu va spun ca mi se facuse rau la eco, imi venea sa
, m-a intors dr pe toate partile, nici bebelina nu statea locului. La control pe masa ma luasera niste dureri de incepusem sa ma gandesc la Getuta cand incepuse sa sangereze dupa control......deja ma vedeam intr-o balta de sange cand aveam sa ma ridic.Prin urmare.....recomandarea e urmatoarea: 3 saptamani la pat cu picioarele in sus....risc de nastere prematura.
Asa ca fetele, cu parere de rau...dar ratez si aceasta intalnire...mi-e teama sa nu fac rau bebelinei, parca n-as vrea sa o vad stand la incubator. De teama ca m-apuca nasterea mai devreme mi-am cumparat si trusa epidurala.......am zis sa fiu eu sigura, ca daca m-a durut la un banal control.....nu vreau sa ma gandesc la nastere cum o fi. Deci Cleo, sterge-ma de pe lista ca nu vreau sa incurc.
Simonacip, pai esti chiar slaba....doar un balon ai in fata si atat(asta il avem toate). Sa ma vezi pe mine.......am deja 84kg, sunt si mica de statura...
Iar tu Andreap, fii serioasa....nici tu nu esti grasa, doar te-am vazut la BabyExpo. Ca sa nu mai pun la socoteala ca daca poti inca sa conduci.....eu de vreo luna am lasat-o balta....din cauza burtii nu mai ajung ca lumea la pedale. Multumesc de intentia de a ma lua si pe mine cu masina la intalneala, insa, din motivele enumerate mai sus.....nu pot veni.Voi fi cu gandul la voi. Sotul a fost si el la eco si deja a facut planuri cum sa mute calculatorul langa pat...ca sa nu ma desparta de voi....sau mai bine....ca sa se asigure ca voi sta la pat.
simonacip spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Buna fetelor!
Iaca m-am intors de la dr si nu am vesti prea...roz. Adica o parte sunt tot roz....cum ca e fetita, ca e ok si neastamparata......insa colul meu ridica probleme........e foarte moale si foarte scurt...desi inchis inca. Nu va spun ca mi se facuse rau la eco, imi venea sa, m-a intors dr pe toate partile, nici bebelina nu statea locului. La control pe masa ma luasera niste dureri de incepusem sa ma gandesc la Getuta cand incepuse sa sangereze dupa control......deja ma vedeam intr-o balta de sange cand aveam sa ma ridic.Prin urmare.....recomandarea e urmatoarea: 3 saptamani la pat cu picioarele in sus....risc de nastere prematura.
Asa ca fetele, cu parere de rau...dar ratez si aceasta intalnire...mi-e teama sa nu fac rau bebelinei, parca n-as vrea sa o vad stand la incubator. De teama ca m-apuca nasterea mai devreme mi-am cumparat si trusa epidurala.......am zis sa fiu eu sigura, ca daca m-a durut la un banal control.....nu vreau sa ma gandesc la nastere cum o fi. Deci Cleo, sterge-ma de pe lista ca nu vreau sa incurc.
Simonacip, pai esti chiar slaba....doar un balon ai in fata si atat(asta il avem toate). Sa ma vezi pe mine.......am deja 84kg, sunt si mica de statura...
Iar tu Andreap, fii serioasa....nici tu nu esti grasa, doar te-am vazut la BabyExpo. Ca sa nu mai pun la socoteala ca daca poti inca sa conduci.....eu de vreo luna am lasat-o balta....din cauza burtii nu mai ajung ca lumea la pedale. Multumesc de intentia de a ma lua si pe mine cu masina la intalneala, insa, din motivele enumerate mai sus.....nu pot veni.Voi fi cu gandul la voi. Sotul a fost si el la eco si deja a facut planuri cum sa mute calculatorul langa pat...ca sa nu ma desparta de voi....sau mai bine....ca sa se asigure ca voi sta la pat.
Mi_bebelina, stai cumintica ca asta e mai important, hai ca am trecut si eu prin asta, dar ai sa vezi, dc esti cuminte bebelina va sta cit trebuie in burtica...De vazut ne mai vedem noi si cu bblusii...

David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
elenuca spune:
quote:
Originally posted by inaisElenuca sa ai nastere usoara si recuperare la fel si fetitza pe care vi-o doriti...sanatoasa, cuminte si mancacioasa!
Referitor la intalnire, as vrea sa vin dar ma indoiesc ca ma mobilizez pana in Dr Taberei la ora respectiva cu masina. Daca era o zi de week-end era altceva, dar in timpul saptamanii chiar imi este peste mana. Imi pare rau insa sa faceti poze si sa ne aratati si noua burtici de mamici fericite!
Simonacip si alina_anto frumoase mamici si burtici acolo! Rochitzele Sarei m-au dat gata, iar caruciorul lui Matei arata super...cred ca am mai spus-o!
Bine ai venit Ramona80 sa ai o nastere usoara in conditiile pe care ti le doresti tu si un bebe sanatos!
Eu am avut o noapte cam nedormita...si vremea asta ma omoara! Vad ca majoritatea v-ati cam oprit cu lucrul prin sapt. 32-34. Eu chiar sunt deplasata daca vreau sa merg pana in sapt. 36?
Getutza hai ca-ti spun eu ce stiu despre acest dop...il putem pierde cu pana la 7 zile inainte de declansarea nasterii. Il putem pierde pe tot sau mici bucatele pe parcurs fara sa ne dam seama neaparat. Tot de la curs citire!
Va pup!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
multumesc frumos Inais
. Auzi, dar tu de ce vrei sa lucrezi pana in sapt 36? Stii ce bine e acasa? stai cat vrei in pat, te odihnesti, dormi cand vrei si ca vrei, asculti muzik. Ai grija sa nu exagerezi cu munca , cu stresul ca se supara bebita.Elenuca
AMR 8 Saptamani !!!
elenuca spune:
quote:.
Originally posted by mihaser
Salve!
Elenucaiote ce te pupai fix de ziua ta! Mai na sa-ti ajunga!
Esti nascuta in aceeasi zi cu nasica mea! Sa ai sarcina usoara, nastere la fel si bb Lizuca sanatoasa.
Auzi trimite si la Timi un desert prin curiero!
Ramona bine ai venit printre noi! Si pe mine ma ingrozeste sederea in spital...Daca as fi stiut ungureste m-as fi incumetat sa nasc la unguri.
Getutza...bagam majorestele sau cum e?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Mihaser , ai intuit tu ceva cu pupicul ala... sarna pentru urari si referitor la desert spune-mi ce preferi inghetata asortata, tiramisu, salata de fructe? si vine fata personal
sper ca nu ti-am facut pofta?
Elenuca
AMR 8 Saptamani !!!
mi_bebelina spune:
La multi ani Elenuca, sa fii fericita, sa ai un bebe sanatos si papacios, refacere rapida si tot ce iti mai doresti tu!
inais spune:
Simona cel mai rau imi pare ca nu mai apuc sa te vad cu burtik! Asta era cam ultima sansa! ![]()
Da' aia e...
Cu jobul...ca sa raspund...e vorba de niste socoteli. Vreau sa imi iau intai concediul de odihna, sa nasc si abia apoi sa intru in cele 126 de zile cu 85%.
Pe de alta parte, voi vedea cum ma simt, cum si cat rezist si daca nu se mai poate voi spune stop si aia e! Nu mi-e jena si rusine de nimeni. Nu am tras de mine si daca am simtit ca o fac, am spus stop imediat!
Mi_bebelina stai cumintzica acolo! E bine ca ai depistat chestiunea cu colul la timp si inca nu s-a deschis! O sa fie ok.
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
elenuca spune:
mi bebelina draga, nu trebuie sa te sperii, important e sa stai cumintica in pat si o sa vezi ca o sa fie bine, uite ia exemplu de la Simonelu' care a fost ascultatoare si a trecut de perioada critica. O sa fie bine, o sa vezi ! ia un
de incurajare.
Simonacip
[floare], abia astept sa ne vedem joi desi sunt convinsa ca o sa am un deja vu hi hi hi,Laura stie de ce ![]()
nu stiu cum o sa va deosebesc ca sunteti frumoase amandoua, poate dupa burticutze 
Elenuca
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Elenuca sa ai nastere usoara si recuperare la fel si fetitza pe care vi-o doriti...sanatoasa, cuminte si mancacioasa!