Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Incerc sa scriu, dar e cam greu, pentru ca sunt la serviciu. Andree27, si eu am dureri in partea stanga la inghinal, si citeam undeva ca ar fi din cauza greutatii, ligamentele sunt suprasolicitate. Mie mi se intampla numai cand stau pe scaun, adica atunci cand sunt la serviciu. Daca stau intinsa e mai bine. Despre clinica privata poti sa-mi dai un raspuns? please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

ELENUCA, LA MULTI ANI! NASTERE USOARA, BEBE SANATOS TUN!!! SA FITI FERICITI!

Am uitat sa va zic fetelor: de ieri mi s-a cam lasat buritca

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Ramona80

Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica, care va urmareste de mult (DPN-ul meu este 6 iunie), dar care din lipsa de timp, nu a reusit pana acum sa ia legatura cu voi.

Ramona, bine ca ti-ai facut curaj si timp sa ne scrii. Hai, mai spune-ne cate ceva, ca sa faci 10 mesaje si sa scapi de moderare. Te trec si pe listuta, sa stii! Nu ne-ai zis culoarea caruciorului
Andreea27 este in Cluj, cred ca str. Dostoievski de care zicea este acolo. Tu cred ca mai degraba ai vrea la Bucuresti undeva.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

'Neata
Scriu repede,asa de 'buna-dimineata',apoi icnerc sa citesc acte ceva
Simona,ma enervezi..in afara de burta esti slaba moarta!Vrei s avezi balena?vino al intalnire cu mine..caruciorul se lasa pe spate cam de tot..adica mai ramane ridicat fff putin.Tu ai mai luat ceva de pus in el(cosulet,landou)?
Intreba cineva:nu stau in Dr.Taberei,ci pe 13 Septembrie,deci aproape,mai ales ca vin cu masina
Aseara am fost la o prietena ce naste vineri....am emotii eu ptr.ea(face cezariana),parca nasc..
Ne mai auzim
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Da, deci e ca al meu carutul...Eu o sa pun o paturica ceva, ca sa fie la nivel, dar nu iau altceva, ca altfel luam landou din prima, dar nu mi se pare necesar sincer...
Pai ne vedem la intilnire joi, nu?? EU ma compar cu sarcina lui david si-mi dau seama ca-s mai mare si ma simt mai naspa, asta e de fapt tragedia...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Este ziua Elenucai? Ca la listuta nu apare, cred ca mi-a scapat.
Daca da, la multi ani dragutza noastra, sa fii fericita si sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios si o nastere usoara!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by Alysh

ELENUCA, LA MULTI ANI! NASTERE USOARA, BEBE SANATOS TUN!!! SA FITI FERICITI!

Am uitat sa va zic fetelor: de ieri mi s-a cam lasat buritca

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Multumesc frumos Alysh, sa dea Doamne Doamne la toate fetele nastere usoara si bebei de nota 10.

Referitor la burticutza, probabil s-a intors cu capul in jos, asta e semnul, se lasa burtica.;avantajul pentru mamica e ca poate sa respire mai bine, nu-i mai apasa bebele. Cand ai urmatoarea eco?

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Multumesc fetelor de galerie ! pe toate ! Dar ce ma fac dc bebe nu vrea sa vina decat dupa termen ???

Ma intreba cineva mai inainte cu mult, nu mai stiu cine... dc am pierdut dopul gelatinos ? ei, habar nu am, nu cred, dar nici nu stiu cum ar arata ! Si ar fi normal cu asa mult timp inainte ? adica ala nu se pierde la fel ca apa, inainte de nastere ?

Fetele care au mai nascut, cand nu ti se rupe apa si incep contractiile, si ajungi la spital si hotaresc aia acolo sa iti rupa ei membranele, e dureros ? sau ce fac ei de fapt ? doar din curiozitate ca ma gandesc ca in durerile alea, doar taieturile si mainile lor nu o sa le mai simt...

===============

Geta 39+1 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 6 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ramona, eu sunt din Cluj.Clinica de care spuneam tot aici este!Chiar ieri am trecut pe acolo si arata fff bine ca am si intrat inauntru.Pretul la o nastere normala este 950 euro+175 euro epidurala,iar pt cezariana este 1350 euro!Sincer iti spun ca si pe mine ma inspaimanta spitalele de stat si personalul de acolo,dar dupa parerea mea nu merita pt 3 zile sa dai atatia bani!Sau sa iei credit si sa platesti inca vreo 5 ani pt 3 zile!MAi bine ii iei ce mai ai nevoie la copil!Eu asa ma gandesc ca acuma 3 zile nu voi muri!
Cat despre preturile din Bucuresti habar nu am ,dar ma gadesc ca sunt mult mai piperate,daca tin eu bine bine cred ca Monik stie mai bine!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Elenuca sa ai nastere usoara si recuperare la fel si fetitza pe care vi-o doriti...sanatoasa, cuminte si mancacioasa!

Referitor la intalnire, as vrea sa vin dar ma indoiesc ca ma mobilizez pana in Dr Taberei la ora respectiva cu masina. Daca era o zi de week-end era altceva, dar in timpul saptamanii chiar imi este peste mana. Imi pare rau insa sa faceti poze si sa ne aratati si noua burtici de mamici fericite!

Simonacip si alina_anto frumoase mamici si burtici acolo! Rochitzele Sarei m-au dat gata, iar caruciorul lui Matei arata super...cred ca am mai spus-o!

Bine ai venit Ramona80 sa ai o nastere usoara in conditiile pe care ti le doresti tu si un bebe sanatos!

Eu am avut o noapte cam nedormita...si vremea asta ma omoara! Vad ca majoritatea v-ati cam oprit cu lucrul prin sapt. 32-34. Eu chiar sunt deplasata daca vreau sa merg pana in sapt. 36?

Getutza hai ca-ti spun eu ce stiu despre acest dop...il putem pierde cu pana la 7 zile inainte de declansarea nasterii. Il putem pierde pe tot sau mici bucatele pe parcurs fara sa ne dam seama neaparat. Tot de la curs citire!

Va pup!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Elenuca iote ce te pupai fix de ziua ta! Mai na sa-ti ajunga! Esti nascuta in aceeasi zi cu nasica mea! Sa ai sarcina usoara, nastere la fel si bb Lizuca sanatoasa.
Auzi trimite si la Timi un desert prin curiero!

Ramona bine ai venit printre noi! Si pe mine ma ingrozeste sederea in spital...Daca as fi stiut ungureste m-as fi incumetat sa nasc la unguri.

Getutza...bagam majorestele sau cum e?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput