Acusi mamici de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by inaisElenuca sa ai nastere usoara si recuperare la fel si fetitza pe care vi-o doriti...sanatoasa, cuminte si mancacioasa!
Referitor la intalnire, as vrea sa vin dar ma indoiesc ca ma mobilizez pana in Dr Taberei la ora respectiva cu masina. Daca era o zi de week-end era altceva, dar in timpul saptamanii chiar imi este peste mana. Imi pare rau insa sa faceti poze si sa ne aratati si noua burtici de mamici fericite!
Simonacip si alina_anto frumoase mamici si burtici acolo! Rochitzele Sarei m-au dat gata, iar caruciorul lui Matei arata super...cred ca am mai spus-o!
Bine ai venit Ramona80 sa ai o nastere usoara in conditiile pe care ti le doresti tu si un bebe sanatos!
Eu am avut o noapte cam nedormita...si vremea asta ma omoara! Vad ca majoritatea v-ati cam oprit cu lucrul prin sapt. 32-34. Eu chiar sunt deplasata daca vreau sa merg pana in sapt. 36?
Getutza hai ca-ti spun eu ce stiu despre acest dop...il putem pierde cu pana la 7 zile inainte de declansarea nasterii. Il putem pierde pe tot sau mici bucatele pe parcurs fara sa ne dam seama neaparat. Tot de la curs citire!
Va pup!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
inais , o sa vezi cum te simti, si vei merge la munca cat poti tu. Si io tot asha am vrut, oana in sapt 36, dar din pacate 9-10 ore pe scaun m-au doborat. Depinde de om ,sa stii! Daca tu mergi atata timp, ar fi super,pt moralul tau. Tu esti cea care hotarasti cat; cand nu mai poti: suni a 2a zi si minti ca ti s-a facut rau, te-ai dus la medic si te-a sechestrat la pat urmatoarea sapt.
ramona80 , welcome. Scrie repede 8 mesaje. Poti sa le scrii si cu 3 litere..., 8 sa fie, sa scapi de moderare.
mi_bebelina , atunci ramai cuminte acasa. Si simonacip a trecut prin asta, si dupa 2-3 sapt - ai vzut ce vioaie e?
pt fetele din sect 4..poate organizam ceva pe weekend..in zona. Nu ca ash sti unde. Dar repede pana nu nasc
getutza , ai fo la dr? ce ti-a zis?
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
Getutza81 spune:
Miha, nu stiu eu ce sa zic, nu cred ca e cazul inca...
Mi_bebelina, stai cumintica in pat, ca ma gandesc ca ti se rupe sufletul sa iti vezi ingerasul in incubator fara sa poti sa ajuti cu ceva , trebuie sa fie groaznic !
Deci dopul putea sa se duca deja.... hm, si eu de unde as putea stii ? ce nasol e cand nu stii la ce sa te astepti !
Si parca ma apuca nostalgia dupa burtica ! o sami fie dor de ea ! chiar daca o sa il am pe bebe in braate, o sami fie tare dor si de burtica,si la tati la fel, chiar aseara a spus ca si lui o sai fie dor de burtica lui, ca e cea mi sexy burtica din lume ! e un dulce tati asta al nostru !
Tot nu reusesc sal conving ca o sa am nevoie de el in sala, sa fie langa mine, sal vedem pe bebica amandoi deodata, si a spus ca dc lesina atunci tre sa fiu eu langa el, dar el trebuie doar sa se uite la mine, nu la ce se intampla, numai cand nil arata pe bebe sal vedem amandoi deodata, sa fim intotdeauna amandoi acolo pt el... om vedea dc isi va gasi puterea sa stea cu mine, eu tare as vrea..
===============
Geta
39+1
Bogdan Silviu iubitoare de 
AMR: 6 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Getutza81 spune:
Cleo,, inca nu, am programare l ora 2.30, vedem atunci ce o fi, am emotii, daca sa asezat bebe cum trebuie, daca colul e pregatit.. ?? va tin la curent, pana atunci cred ca pun de o prajiturica...
===============
Geta
39+1
eu si cristi
Nunta de Vis !
dordia2000 spune:
Elenuca...la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o nastere usoara si mult laptc pt bb mic.
Fetelor...incerc sa imi fac si eu un cont de poze....si sa pun cateva cu mine basoldina!!!
Diana
37+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Lorich spune:
Ramona80 bine ai venit in grupul nostru, sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Elenuca La multi ani draguto si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !!!!
Mi_bebelina cum zicea si Simonica stai linistita in patuc si totul o sa fie bine;
Getuta ce dragut tati asta al vostru ; dar eu cred ca in momentul in care vei simti la pieptul tau minunea mult asteptata vei uita de burtica si cat de frumoasa a fost si perioada asta cu bebe miscaret in ea ; abia astept vestile 
Cleo tu nika?
Lori
32+
asteptand un bebe Robert
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Si parca ma apuca nostalgia dupa burtica ! o sami fie dor de ea ! chiar daca o sa il am pe bebe in braate, o sami fie tare dor si de burtica,si la tati la fel, chiar aseara a spus ca si lui o sai fie dor de burtica lui, ca e cea mi sexy burtica din lume ! e un dulce tati asta al nostru !
Tot nu reusesc sal conving ca o sa am nevoie de el in sala, sa fie langa mine, sal vedem pe bebica amandoi deodata, si a spus ca dc lesina atunci tre sa fiu eu langa el, dar el trebuie doar sa se uite la mine, nu la ce se intampla, numai cand nil arata pe bebe sal vedem amandoi deodata, sa fim intotdeauna amandoi acolo pt el... om vedea dc isi va gasi puterea sa stea cu mine, eu tare as vrea..
Getutza draga, de fiecare data cand citesc ce scrii sau iti vad pozele ma intorc in timp si am o senzatie placuta asa, ca-n anii de liceu, sau ca atunci cand am vazut prima oara la cinema Declaratie de Dragoste si Liceenii ! Nu rade, pe vremea lu` Ceasca au facut furori, toti visam asa ceva, mai ales ca multi nu eram inca la liceu sau abia intrasem, toti speram sa traim o dragoste asa, ca-n filme
, sau asa ......ca-n povestile tale frumoase ! Sotul tau e un norocos, sa-i spui asta din partea mea, si nu doar pentru ca esti un copil frumos, ci si pentru felul in care-l iubesti !Na ca m-am emotionat !
Dana M.
36+
si Raluca (6 ani si 2 luni)
cleo78 spune:
Lista actualizata: Hard rock cafe, 17 aprilie, ora 18.
andreap+ Mariuca
Simonacip
Reallaura
cleo
dana M
Magnetism
monik16
Lorich
elenuca
Alysh ?????
Socrate? leeloo? Ylari (cu 41 ajungi repede...) nimik?
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
socrate spune:
Elenuca 
si un
bebe sa fie sanatos si papacios.
Cleo mersi de intrebare insa cum ziceam tanti dr ne-a zis ca putem avea surprize nedorite si prea devreme dupa parerea mea si sa stau super cuminte. Asa ca orizontala din pacate mi-ar fi facut placere sa va cunosc si sa stam de vorba si fata in fata, dar tati a zis ca nu facem nici o concesie. Pana si de ziua lui adica de Florii o sa stam acasa si o sa comandam ceva.
Prevad ca nu ma va incanta urmatoarea perioada, dar vreau sa il mai tin pe bebe in burtica, ca totusi e prea devreme.
Apropo de somn, m-am trezit la 11:30 azi. Deci e clar ca nu am limite cu somnul. Am dormit si azi noapte deci nu am nici o scuza.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Ramona80 bine ai venit in grupul nostru, sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Mi_bebelina cum zicea si Simonica stai linistita in patuc si totul o sa fie bine;
Getuta ce dragut tati asta al vostru ; dar eu cred ca in momentul in care vei simti la pieptul tau minunea mult asteptata vei uita de burtica si cat de frumoasa a fost si perioada asta cu bebe miscaret in ea ; abia astept vestile
Cleo tu nika?
Lori32+
asteptand un bebe Robert

===============
Geta
39+1
eu si cristi
Nunta de Vis !
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Cleo tu nika?
Lori32+
asteptand un bebe Robert
io vreau salata cu somon!! Si vineri cred ca merg la doftor...sa ne videm la ochi. Sau la ce o vrea el
Pana atunci...gradinaresc ghivecele, calc o camehsa pt tati, mai spal o rufa, s-or usca ele in balcon, si rad de biata pisica care ii ie rushine asha dezbracata, si nici nu stie cum sa se asheze sa nu o deranjeze la piele. Nu e obisnuita...avea o blana care ii dubla volumul, si dormea cracanata de cald ce ii era.
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt

lui mami si a lui tati