Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
Originally posted by toriceli

VonHelen , stresul unei ecografii , greutatea lui cred ca sunt chestiuni care depind de la persoana la persoana. Sunt gravidute mai detasate pt. care e mai putin stresant un examen eco. sau gravidute mai stresate pentru care o eco e un veritabil prag psihologic.

ma gandeam eu ca asa va fi!!!
cum a zis si Dandusa, deci la fiecare ecografie vor fi mari emotii....sper sa reusesc sa trec cu bine peste ele..cred ca o sa intru tremurand in cabinet!
data trecuta am fost asa de emotionata ca nu stiam cum sa o sterg mai repede de acolo ca sa-l sun pe sotul meu si sa-i dau vestea cea buna! sper sa fie de bine si de data asta!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am uitat sa va spun ca sambata am fost la baby expo....o porcarie....ma asteptam sa fie mai mare si sa ai de unde alege, dar erau cateva carucioare si cateva patuturi....adica mai nimic. in schimb m-am ales eu cu 2 bluzite de graviduta, primele mele hainute de graviduta.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Diana eu deja iau fier pentru ca mi-a gasit o carenta mare. Deci iau si elevit si fier. Probabil ca voi repeta analizele si daca fierul iese ok nu o sa mai iau. O sa continui decat cu elevit.

Dandanusa multumesc pentru gandurile tale.

VonHelen si eu sunt stresata de cate ori tb sa ma duc la doctor, la echo. Imi fac tot felul de scenarii.O sa fie bine. Tinem pumnii.

Maryb

Leeloo tocmai m-am trezit si [size=4]te-am visat. Eram la nunta mea si tu m-ai sunat sa ma intrebi de sanatate. Nu stiu de unde aveai nr meu de tel. Ciudat vis, dar cu toata proasta mea dispozitie, a reusit sa-mi smulga un zambet.

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

VonHelen , cred si astea fac parte din *farmecul* sarcinii ! Mult curaj. Si acum la 12 saptamani ghifai pina ajung pe masa docului si transpir de vreo 50 de ori. Cu toate asigurarile ei ca e totul bine , data viitoare scenariul se repeta.
Deci tine-te tare , cit poti tu !
Maryb , cit as fi vrut si eu sa ajung la Baby Expo ! Dar daca spui ca nu e ceva super .....m-am mai calmat. Sa porti sanatoasa hainutele si sa fie cu noroc !
Mi-am comandat citeva camasi online dar nu prea sunt incintata , deci pina la urma tot ma paste un drum la Bucuresti daca nu acum cel putin pe mijlocul trimestrului 2 .

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Maryb- sa le porti sanatoasa!!!

Eu cu hainele mai astept sa vina sezonul cald, ca sa-mi iau ceva fain, desi mai am din sarcina trecuta care tot vara m-a prins burtoasa!

Cat priveste vitaminele in timpul sarcinii - de ce sunt necesare???din simplul motiv ca prin placenta nu trec toate vitaminele si sarurile 100% , adik degeaba mananci tu o tona de fructe, sucuri naturale, mai mult sau mai putin, la bebe nu ajunge chiar o tona. Si mie la prima sarcina mi-au iesit absolut toate analizele ok, chiar valori mari la Ca, si cu toate astea am luat Elevitul din sapt 8 si Bio-Marine-ul din sapt 20/22..dupa echo 4D. E drept ca poate si de aici m-am ingrasat mai mult, nu zic cate kg am luat ca sa nu se sperie mamicile aflate la prima sarcina, dar cunosc persoane care au luat tot aceleasi vitamine ca mine si nu au luat mai mult de 12-15 kg...deci depinde de organismul fiecareia, dar eu zic,,,ca in sarcina primeaza sanatatea fatului si dezvoltarea lui, decat aspectul tau de viitoare mamica. Parerea mea!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ginye, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar o sa treaca totul.Inteleg ca va este greu tocmai acum, dar orice sut in fund e un pas inainte
mav, cu multa placere, ma bucur atunci cand pot ajuta pe cineva chiar si cu un sfat sau o idee.Da, cum sa nu! Ti-am zis doar ca depinde de timp.Oricum te anunt inainte cu 2 zile inainte sa ajung in Cta sa nu-ti incurc programul.
diana21, habar nu am ce sa-ti spun cum ar fi mai bine la capitoul VITAMINE.Eu la prima sarcina am luat Prenatale din trimestrul II si am continuat cu ele pana dupa sarcina si pe perioada alaptarii.Acum de ex, medicul nu mi-a dat nimic in afara de acid folic, spunandu-mi ca analizele imi sunt fff bune si ca nu are rost sa ma umflu aiurea cu vitamine din prima saptamana.Vor urma si ele probabil din a doua jumatate, iar mai mult ca sigur din luna a 5-a trebuie sa iau fier.Chiar daca nu-mi va spune medicul (cu toate ca nu cred), am sa iau singura.Fierul e cel mai important din luna a 5a cand se formeaza si se definitiveaza maduva spinarii.E o mare problema care duce din cate stiu si eu la leucemie.

Brie 11 +

Mergi la inceput

toricelli, cred ca ai dreptate.Atata timp cat ai o alimentatie corecta, foarte variata, sanatoasa fara sa bagam in noi numai tampenii si porcarii, nici eu nu vad rostul imbuibatului cu vitamine.
maryb, nu am fost suparata nicio clipa, am fost doar trista si v-am spus exact ce am simtit. Am programare la ora 10 dimineata, daca se intarzie mult cu programarile, cine stie....poate ne vedem .Nu trebuie sa iti faci griji exagerate, nici tu si nici mav, nu este un pericol asa cum e la noi cele cu Rh (-) si considerate ca sarcini cu risc mare.In schimb trebuie sa-ti faci si tu niste investigatii referitoare la compatibilitatile voastre de sange.Sa porti sanatoasa hainele!

Brie 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

fetele, va zic doar ca sunt bine.
s-au oprit scurgerile ciudate
iau duphaston si utrogestan
merge fffff. prost conexiunea de internet si imi ia o ora sa scriu un mesaj.traiasca upc-ul
eu citesc, dar scriu greu.
astept reactie la vaccin la puiul mic, asa ca voi fi probabil prinsa cu termometrul.off....
a durat 30 de min sa scriu

Mergi la inceput

Isabela, chiar vroiam sa va povestesc ce mi s-a intamplat acum cand am luat fetita de la gradinita.Dar tocmai ai deschis tu subiectul putin mai sus.Am avut probleme cu masina si am fost nevoita sa merg pe jos.M-am urcat in metrou, eram cu copilul de mana, cu ghiozdanelul, cu inca o sacosa, si cu cornul neterminat al ei, ca un magar incarcat aratam.Cert e ca NIMENI nu s-a sinchisit sa se ridice.Toti pustanii de liceu erau preocupati cu telef mobile, iar barbatii cu cititul presei.Un alt domn care statea in picioare langa mine s-a uitat la mine, la copil , la burta mea, la cei care stateau jos......si a oftat.
Da, sunt convinsa ca din cauza asta noi suntem unde ne este locul.ne meritam pe buna dreptate acest loc.Mentalitatea noastra din pacate este alta, si una extrem de proasta.
Eram saptamana trecuta in Grecia pe strada la soacra-mea si mergeam asa alene, ma apropiam de casa.Nu eram pe trotuar, ca era plin de motociclete parcate, eram chiar pe strada cu fata de mana.In spatele nostru mergea o masina ca melcul incet dupa noi, eu nu am auzit motorul si nu m-am sinchisit sa ma dau la o parte.Dupa ceva timp am vazut intr-o vitrina ca in spate am masina, m-am intors, mi-am cerut scuze, iar soferul cand a mai si vazut ca sunt insarcinata si-a cerut el scuze si m-a intrebat daca m-am speriat cumva..........
Asta e !!!!Ma credeti ca imi este jena sa-i spun sotului meu ce am patit azi,dar s-a obisnuit si el cu mitocania din tara noastra.

SORRRYYY ca am vb in afara subiectului nostru, dar chiar ma enervasem rau si acum m-am racorit.

Brie 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

spiridusule, ma bucur ca ai revenit
cred ca trebuie sa ai rabdare de fier sa stai o jumate de ora ca sa poti trimite un mesaj....
sper sa treaca cu bine puiutul tau peste reactiile vaccinului si ma bucur ca tu si bebe din burtica sunteti bine.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput