Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

aoleuuu, TORICELI, vezi sa nu faci vreo gafa, DelfinaS a pierdut sarcina, din pacate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Brie -translucenta nucala si pliul nucal se masoara la echo morfo-fetala, din cate stiu eu....poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile...desi ma indoiesc sa se vada sau sa stea cineva sa masoare chestia asta la un simplu echo 3D...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

spiridusule, ca te-am prins acum, te rog, da-ne date tale, sa te bagam la panoul de onoare, asa cum trebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Iubita mea Spiridusa,

Angajatorul e bine sa-l anunti cat mai din vreme, ca sa te pazesti de eventuale neplaceri. Acum tu stii cel mai bine in ce "ape te scalzi" cu el. Cel mai indicat e sa primesti si o scrisorica de la medic, prin care sa se ateste ca esti insarcinata si in cate saptamani.

Apoi, cu acea "scrisorica", mai faci tu una cu "Subsemnata....angajata a............va aduc la cunostiinta ca in urma controalelor de specialitate s-a constatat ca sunt insarcinata in ...saptamani.
Anexez pentru certificarea scrisoarea medicala."

Pupici si multa bafta!

PS. Scuze tuturor fetelor necajite ca nu raspund sau nu intreb...recunosc ca poate sunt un pic "nesi" dar la mine scleroza-n floare...am ajuns sa ma asez la masa si sa uit de ce sunt acolo... Asa ca in afara de Mav, Spiridusa, Maryb si Mari_K (pe care inca le incurc de moooor)...Alinush(care nu am mai prea vazut-o)...sa moara antena de bulgari daca nu e o vraiste totala la mine in cap si sunt confuzata. Asa ca daca nu raspund pe loc (asta cand pot) si va uit pe vreuna, miiiiila si pomana, nu aruncati cu oua stricate, ca-s si eu o biata greierica!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

toriceliiiiiii.......numai la mancare te gandesti ????? mi-a placut rau faza cu ceapa sparta in pumn si data cu sare....e clar, tu mori de foame in fiecare ora

brie, translucenta nucala se masoara la un eco normal, eu asa stiu.
iar dr mi-a zis ca pe 21 aprilie fac eco + bitest. Deci in aceeasi zi imi va lua si sange dupa ce fac ecografia, iar interpretarea ti-o dau cand ridici rezultatele. Pe site nu o sa-ti apara decat rezultatele, nu si interpretarea. Apoi probabil ca te duci la gineco al tau si o sa-ti zica si el ca e totul ok. Oricum cred ca din interpretare o sa intelegem si noi ca e ok. (nu vreau sa folosesc fraza daca e ok sau nu....va fi ok....)

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Spiridusule multumesc pentru urari!Astept sa vii cu vesti si raspunsuri de la gineca ta.

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu am luat un no-spa acum ca ma cam durea burtica...maine ar fi ziua in care imi venea CM-ul daca nu eram gravi si probabil de aia....ca asa am inteles ca te doare in acea zi....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by mav

aoleuuu, TORICELI, vezi sa nu faci vreo gafa, DelfinaS a pierdut sarcina, din pacate....

Offf...mi s-a rupt sufletu* in doua cind mi-ai spus. Si tare imi vine sa bat pe cineva , sa-l rup in bucati pe cel vinovat. Nu e drept , nu e drept , nu e drept. O sa o spun si o sa o mai spun de o mie de ori.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

alexutza ploiesteanca de-a mea..... si io votez cu tzexuiala , face bine la psihic
offf, vrajitoare, multa sanatate, sa ia grija de tine..... nu ma pricep la chisturi , .... te imbratisez
ramo eu stiu ca paracetamolul simplu e ok (paracetamol sinus sa NU iei)... eu aveam un stres, sa nu fac febra, si umblam cu paracetamolul in geanta
Biaz , inca odata, medicul ala e un nesimtit. Haideti fetelor, veniti cu recomandari, sa ii gasim fetei un medic bun, de incredere
maryb eu traiesc cu biscuitii lu' fi-miu si fructe. atat. altceva nu pot manca... cu incompatibilitatea de grupa, nu stiu nimic. sorry
julia... te rog eu mult, poate editez mesajul... ai dat quote la ditamai listoiul.. e un buton cu o coala si un pix.
oceanborn, vroiam sa te intreb la ce spital tea-u tratat asa, abia dupa aceea am vazut ca esti depaaarte, in Italy.
mav, sunt oleaca de paranoia cu datele mele.... o sa iti dau un pm pe tema asta
monicabo, uite aici mama curajoasa. promit sa nu mai am vreo frica pt ca bb2 vine asa repede la mine
leloo, si pe mine ma mai doare burtik.. ia no-spa, poate mai trece.. uite si brie are
alexuta, pupici, aidi mey, nu te supara.io va zic de acum.. stau prost cu memoria, si cu retinutul numelor. spar sa nu fac vreo gafe monumentala
alexa... fatah ce tzitzi maari ai
kita, incearca sa pui o felie de lamaie in apa.. zic si eu, poate merge asa
ramo, te halesc, taaaci. vreau si io slanina
diana de ce fusesi lea fata?
alexutza. io-te ma simt cu musca pe caciula... ca nu am intrebat ni'ka, dar, pe cuvant, cu teroristu' mic (acum se urca pe scaun, de pe scaun pe masa, si apoi tipa sa il iau de acolo....) e greu sa respund, sa tin cont cine a mai scris..., uneori, am zile in care nu apuc nici sa mananc. daca e frumos afara, o zbughesc la aer.
...
mai am vreo 3 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am revenit, am dormit 3 ore, oare diseara la 22 tot o sa pic lata?
Monica, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si putere sa te descurci cu cei 2 beblini!
Spiridusule, anul trecut am pierdut o sarcina si medicul meu de acum a decis ca e mai bine sa iau utrogestan acum, la inceput.

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput