Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
brie spune:
alexutza, maryb, va multumesc pt raspunsuri. Eu m-am programat la echo cu specificatia clara "pt masurare translucenta nuchala" si tipa de la receptie a notat.Acum ma gandesc in mintea mea proasta, daca ajung acolo si imi spune ca de fapt trebuia sa anunt pt morfologie???? La ora 10 cand sunt programata este dna. Alma Georgescu.Daca nu vrea sa-mi faca sau poate nu e specializata pt asa ceva....raman pana la 13 cu tine si stau acolo pana ma primeste dna Mirela Popa.SUNT NEBUNA, NU???
Eu ma gandeam sa nu-mi mai fac bitestul, daca imi fac triplu test la 16 saptamani, voi ce ziceti?
Brie
11+
alexutza_26 spune:
Spiridusule...cum??esti ploiesteanca??? si cat are strumful cel mic????...eee, si gata...daca m-am suparat mi-a trecut asa fac eu...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
maryb spune:
brie, eu o sa fac cum imi spune dr mea. Mi-a zis sa-mi fac bitest o sa-l fac, daca o sa-mi zica sa fac si TT o sa-l fac si pe ala pentru linistea mea. diana21 a fost la alma georgescu si poate intra si te ajuta cu un raspuns, dar din cate mi-a zis i-a placut de ea.
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
spiridusul spune:
toricelli
quote:
O colega ne povestea ieri depre parastasul mamei iar eu cu niste cit roata carului salivam mai , salivam , mai aveam putin si imi curgeau balele : varza calita , papanasi , coliva . Biata femeie era foarte marcata de eveniment iar mie imi venea sa o iau de mana sa mergem sa imi dea si mie cite o portie. Ma uuiitaam la ea lung pina si-a dat seama ea ca eu de fapt nu-i sorb povestirea din priviri ci mancarurile descrise.

quote:
Scuze tuturor fetelor necajite ca nu raspund sau nu intreb...recunosc ca poate sunt un pic "nesi" dar la mine scleroza-n floare...am ajuns sa ma asez la masa si sa uit de ce sunt acolo... Asa ca in afara de Mav, Spiridusa, Maryb si Mari_K (pe care inca le incurc de moooor)...Alinush(care nu am mai prea vazut-o)...sa moara antena de bulgari daca nu e o vraiste totala la mine in cap si sunt confuzata. Asa ca daca nu raspund pe loc (asta cand pot) si va uit pe vreuna, miiiiila si pomana, nu aruncati cu oua stricate, ca-s si eu o biata greierica
isabela

cu tine si toriceli, mi-am facut portia de ras... amu plec la dintzar linistita.... ca am cetit frumos tot capitolul, si am raspuns la lumi.
ps. sa nu asteptati prea des de la mine compuneri d-astea.... azi a plouat d-aia am shezut calare pe calculator.
va pup.
brie spune:
Pana la urma nu strica sa-l fac,asa ma gandesc. Offff cate probleme si cate ganduri imi fac de cateva zile,nush de ce! Dar sper sa-mi treaca, de fapt de abia astept sa ajung la 22 sap sa stiu ca e totul ok si sa stau linistita ![]()
O astept si pe diana21 sa intre pe forum poate imi spune ea ceva de dna Georgescu Alma.Oare ce-o face?Daca nu.... poate o prind maine pe mess.
Brie
11+
maryb spune:
pe mine ma cam mananca sanii....cred ca de la sutien, nu stiu ce sa zic si parca sfarcurile s-au mai inchis la culoare. La voi cele de 11-12s cum este ???
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monicabo spune:
Tocmai ce am tras un piu de somn, ca a dormit si bebe
...
Merci pt urari, spiridusul, ramo, brie, si tuturor celorlalte care mi-ati mai scris.
Spiridusul, cat are acum bebe 1? Noi am vrut diferenta mica de varsta intre copii, si ne-am hotarat sa-l facem mai repede pe al doilea, pana sa se termine primul cic....asa mai prelungesc un pic sederea cu copiii, si pe urma gata, ma reapuc de munca fara intreruperi (mi-era nu stiu cum sa reincep munca, s-o reintrerup in scirt timp). Om vedea, trebuie sa ne descurcam, s-au mai descurcat si altii inainte noastra 
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
brie spune:
[quote]Originally posted by maryb
pe mine ma cam mananca sanii....cred ca de la sutien, nu stiu ce sa zic si parca sfarcurile s-au mai inchis la culoare. La voi cele de 11-12s cum este ???
[b]maryb
11+[/
Maryb, nu e de la sutien,asa patesc si am patit si la prima sarcina.Inclusiv a inceput sa ma manance si pe mine burta, harjai la ea toata ziua de zici ca am raie.
Brie
11+
mav spune:
mary, e normal sa se inchida la culoare!
in plus, am citit ca de la 12 sapt. ar cam trebui sa incepem sa "pregatim" sanii pt alaptat.. mai ales cele care n-au sfarcurile iesite in afara (din fericire, la mine nu e cazul, am sfarcurile tocmai bune pt alaptat
stiu eu)... o sa va scriu recomandarile din cartea mea, cand o sa pot...
hai sa vedeti ceva socant (cel putin pt mine)... www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">aci e burtoiul meu, despre care ziceam ca a explodat dupa ce-am mancat! cel putin in poza de azi arata asa cum aveam burta cu seb la 5-6 luni... de obicei nu-i chiar asa mare...
da sa vedeti si voi ca nu ma plangeam degeaba...
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alexutza_26 spune:
Fetele mor de ras cu mancatul sanilor, cu harjaitul burtilor...apropo' cu ce creme/lotiuni va dati pe burtici, sani, si alte zone??ca deja ar cam trebui sa avem grija de burtici, dej aincepe pielea sa se intindaaaa 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!