Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Miky-ea spune:
Buna,fetelor!
Sunt noua pe acest forum si va salut pe toate...
Am inceput un nou drum cu emotii dar si optimism..
maryb spune:
vaaaaaiiiiiiii toriceli, ce m-am mai distrat de cele povestite de tine....esti mortala cum asociezi tu culorile cu mancarurile 

maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
spiridusul spune:
multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaa, LA MUUUULTI AAAANI!
HERA sa traiasca si
Ginye sa traiasca.
La multi ani fetelor.
Sa aveti o zi senina si plina de bucurii.
MAv multumim pt listuta cu aniversarile 
diana 21 asa este cu vitaminele si medicii.... eu am luat abia din luna a sasea , la sarcina trceuta, moment in care am inceput sa ma fac , virgula, cat purcica. pana atunci luasem vreo 4 kg..... au urmat altele douazeci si ceva
dandusa, io nu vreau reteta de briosa, vreau direct briosele... pe unde zici ca stai? sa trimit un curier?
von helen, fiecare ecografie a fost pt mine ca o intalnire. imi batea inima, moama moama....
mey. otiliav, maryb ce-i aia omega 3?
brie, asa este cu mijl de trasp. in comun. nimeni nu iti cedeaza locul, ba te mai tezesti si cu cate un cot in burta..... urmeaza apoi epopeea slalomului cu carutul printre gropi si masinile parcate pe trotuare
maryb,
si eu.nuuu. nu am rabdare. mai scriu o fraza, mai strang niste rufe... io-te asa.
isabela, poate te pricepi. cam pe cand ar fi de bun simtz sa imi anunt angajatorul (sunt in cic acum) de bb2?
ginye, mie tocmai mi-a zis dr de fam, sa mai raresc tzezuiala pana mai creste samburica. maine merg la alt ginecolog, si fac lista de ????? te anunt ce-mi zice
laurasv, cu inghetata, doar sa ai grija, sa nu racesti... in rest ai liber
Brave girl, si eu ma duc azi la stomatolog.ne luam de manutza?... de ce ai fetitza tendinte sinucigase??? uite nite 
ca sa treaca
toriceli, habar nu am avut de treana cu oul crung din inghetata, buna infotmatia.
ramo, irta-ma ca sunt o zapacita... de ce iei tu 4 pastilute de utrogestan?
sunt la pg 5, trimit mesajul, sa nu pice conexiunea
spiridusul spune:
maryb, ffff frumoase bluzitele.
je grigo, la mine burtica e rest de la prima sarcina.... atunci s-a vazut abia pe la 6 luni, pt ca eram o slabanoaga(am plecat de la 43-45 de kg)
anes, multzam de gandurile bune...aseara iar o pata mica maronie.....
mamiselli,
pt seful tau.
otiliav, bine ca ne-ai lamurit cu norvegienii.... sa nu ma mai simt rau ca numai romanii sunt nepoliticosi.
trimit si msg asta, miroase cineva uraaaaaat ....
brie spune:
Am avut ceva treaba pana acum si n-am mai putut intra, am mai citit din urma cateva pagini pt ca ati scriiiiiisssss......ceva
alexutza, am ras cu faza cu "leganatul" copilului.![]()
toriceli, m-am prapadit de ras, deja imi si imaginam fatza aleia, posomorata si trista cum vb ea asa de pomana, si fatza ta asa cu ochii mari si inghitind in sec (cu toate ca nu va cunosc).Deci am zis ca lesin!!!!
mav, doamne eu daca eram in locul tau cu atatea 
pana acum cred ca muream, iti jur!
monica, bine ai venit printre noi si iti doresc sarcina usoara si la termen.
Brie
11+
maryb spune:
spiridusule, omega 3 sunt niste capsule cu ulei de somon care sunt foarte bune pentru colesterol. Eu am probleme cu colesterolul si de aia iau, mai am o folie si apoi ajung la dr si intreb daca sa mai iau sau nu.
maryb
11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
Maryb , Mav rideti voi da* va astept eu la cotitura cu cite o ciudatenie a la sarcina ! Nush* de ce dar am impresia ca astea nu sunt singurele ciudatenii pe care le poate genera aceasta perioada. Ma bucur ca v-am descretit fruntea.
Cum spunea monicabo e citeodata o pofta nebuna . N-are , daca stai sa te ghindesti , nici o explicatie cit de cit logica. Deci pofta e nebuna , noi suntem perfect sanatoase
!
Spiridush , eu am in program 6 utrogestan - intravaginal . Cite doua gelule dimineata , la prinz si seara. Si am scapat ca prin urechile acului de pregnyl injectabil ca pe la 7 saptamani doca nu era deloc multumita de forma sacului ovular - sper sa fi retinut bine si despre forma astuia sa fi fost vorba. So, patru nu mi se pare mult.
Alinuscha daca nu ne spui ce mai faci
intru peste tine la sept./oct ! Sper sa fie totul ok. Oricum voi intra la fetele de la sept. cot. sa vad ce mai face Delphinas , asa ca implicit te voi spiona.
Toriceli
12+
brie spune:
stie cineva daca masurarea translucentei nuchale se face doar la un echo de morfo-fetala? sau se poate masura si la un echo 3D?
mary si diana, voi acum cand mergeti la 12 sapt pt echo va faceti si bitestul? unde se efectueaza,doar la spital sau si aici la Unirii? iar interpretarea rezultatelor impreuna cu cel mai recent echo ti-o face gineco sau geneticianul?
eu am mai citit despre toate astea, dar vreau sa aflu si parerea voastra.
intrebarile sunt de fapt pt toate fetele, dar le-am trecut pe ele pt ca stiu ca ele merg la aceeasi spital cu mine, la Medlife.
Brie
11+
toriceli spune:
quote:
Originally posted by brie
Am avut ceva treaba pana acum si n-am mai putut intra, am mai citit din urma cateva pagini pt ca ati scriiiiiisssss......ceva
alexutza, am ras cu faza cu "leganatul" copilului.
toriceli, m-am prapadit de ras, deja imi si imaginam fatza aleia, posomorata si trista cum vb ea asa de pomana, si fatza ta asa cu ochii mari si inghitind in sec (cu toate ca nu va cunosc).Deci am zis ca lesin!!!!
mav, doamne eu daca eram in locul tau cu atateapana acum cred ca muream, iti jur!
monica, bine ai venit printre noi si iti doresc sarcina usoara si la termen.
Brie11+
Cam asa , cam asa ca in desenele aminate cu Pluto !

Problema e ca acum trebuie sa fac varza calita ca simt ca mi se stringe stomacul si mi se incretesc burtile daca nu manic varza calita . Nu vreau neaparat carne in ea - daca e totusi ratza nu refuz, ci doar un castron maareee de varza acra calita cu mamaliga si cu nistea ceapa sparta in pumn si data cu sare.

Mor , mi s-a umplut brusc gura cu apa. Dau zor sa imi mai termin din lucrari ca altfel e jale si iar plec de la scarbici la 18. 1

Toriceli
12+

!!!!!!!!! Saru-mana pt pofta de.... ras!!!