Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

mav la o salata de care ai pomenit eram si eu.

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eu o sa trag pe dreapta. Vorbim mai tarziu. Pupici pe burtici!

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

neata gagici,
mey, io ma declar nesimtita subiectului.
nu reusesc sa tin pasul cu voi, neam!
citesc mai mult in diagonala, si de raspuns...... nu mai reusesc.
acum ma lupt sa fac o ciorba pt Ale. stau cu masca pe fatza, pt ca nu suport mirosul de carne fiarta (si nu are nicio legatura cu sarcina)

atat am tinut minte:
biaz, nu te lasa, cauta alt medic.
eu tocmai ce caut un dr de rezerva, pt ca in caz de urgenta sa pot sa il iau pe omuletz in carca si sa fug la medic
am descoperit un ginecolog care tine fisa, iti scrie in carnetelul gravidei, te trimite la analize, e la mine in cartier...... da' n-are ecograf, na! poi e drept asa?
mah, revin, da' ma duc sa vb cu buda oleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Mav mi-ai facut o pofta cu salata.... de fac balta sub mine

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mamaaaaa....ati mai scris cateva pagini de cand nu am mai intrat eu....eu sunt varza, am muncit pana acum, iar cand am fost sa mananc mai aveam putin si adormeam in timp ce mestecam, abia mai mestecam. Dupa ce nu am dormit noaptea trecuta acum am picat, gata.......si mai am de stat pana la 5 jumate....of of of....

alexuta26, mai mai mai, nu te mai supara si tu ca toate trecem prin chestia asta la un moment dat, si eu am patit sa nu mai scriu vreo 3 zile si doar o fata intrebase de mine chiar cu cateva minute inainte sa scriu si eu. Asa ca...noi sa fim sanatoase si bebelusii nostri.

alexa, pai daca nu mai scrii de saptamani intregi....ochii care nu se vad se uita, stii si tu vorba aia. Hai zi-ne, te-au mai lasat greturile sau tot asa rau o duci ?

toriceli, hai ca m-ai facut sa rad, auzi la ea, ii vine sa manance bluzitele cu care il invelesc eu pe bebe al meu ca sa-i fie cald si bine ...eu cred ca iti era foame rau.......sper ca intre timp i-ai dat de mancare lui bebe al tau.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

pe mine una m-a apucat un somn de cateva zile...de zici ca am tras rudotel pe nas cu lingurita. efectiv nu imi pot ascunde sau masca vreun cascat, zici ca are vointa proprie, totul pluteste in jurul meu, including me...peste tot vad patuturi cu plapumici ca-n desenul ala animat, in care soricelu voia sa il vada pe mos craciun si se incapatana sa nu adorama, dar pe unde se aseza, cum se intorcea, tot patul il vedea.asa si eu...piiiiiiiiiiiiiiiiiicde somn, nu ma asteptam sa apara somnolenta acum, asta e, naspa la serviciu, in rest sper sa supravietuiesc.

Pupici la toate burticile

Leeloo
8 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ginye, pofta buna!

MariaK...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Leeloo - asa m-a apucat si pe mine la prima sarcina, a fost singurul simptom...acum ar fi chiar naspa daca m-ar lua cu somn, ca mai am un nazdravan care ma alearga!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Maryb , iti dai seama in ce hal am ajuns de imi vine idei culinare de la articole vestimentare ! Dar zau culorile imi aduceau aminte de halvita aia bat de cind eram copii , de cirese , de capsuni , de tort din ala multicolor din mai multe straturi de budinca..... si cu toping de zmeura varsat din belsug. Si te asigur ca si acum am aceeasi impresie daca revad bluzitele , iar acum am bagat serios la ghiozdanel.
Ei..iti dai seama , delirez profund. Culmea ,nu am avut nici un fel de pofte pina acum . Cel putin nu mai rau decit inainte de a ramine gravida.Eram o pofticioasa dintotdeauna , insa in primele 12 saptamini nu am observat absolut nici o modificare . Dar acum , nu stiu cum , mi se intimpla din ce in ce mai frecvent sa asociez lucrurile , care in mod obisnuit nu au nimic de-a face cu mancarea , cu diverse alimente.
Cred ca nu numai schimbari hormonale au loc prin corpul meu ci si alte tipuride schimbari , prin creier. Spun eu incercind sa imi creez iluzia ca e absolut normal sa vezi haine si sa salivezi . A......si sa nu uit : mi s-au schimbat si alte gusturi. Rosu nu era una dintre culorile mele preferate . Dar acum mai ca imi vine sa imi pun si pampoane rosii.
O colega ne povestea ieri depre parastasul mamei iar eu cu niste cit roata carului salivam mai , salivam , mai aveam putin si imi curgeau balele : varza calita , papanasi , coliva . Biata femeie era foarte marcata de eveniment iar mie imi venea sa o iau de mana sa mergem sa imi dea si mie cite o portie. Ma uuiitaam la ea lung pina si-a dat seama ea ca eu de fapt nu-i sorb povestirea din priviri ci mancarurile descrise.
Ma rog , suna penibil dar exact asta simteam. Ea , ca si restul colegelor care o ascultau , si-a dat seama si s-a oprit . Pe cuvint nu am vrut sa fiu insensibila dar e ceva mai presus de vointa mea. As manca si pietre daca sunt frumos ornate. E ceva cu mine zilele astea!
Cred ca din cauza efortului pe care-l fac la servici - de a recupera lucrarile restante , mi-a crescut si necesarul de energie si implicit necesarul de hrana. Sper sa fie asta , ca daca nu e am incurcat-o !

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu am diverse pofte acum, in periada sarcinii. La prima sarcina nu prea am avut. Greturi nu pot sa zic ca am, sau nu majore, ma mai confrunt cu lipsa poftei de mancare. Insa din cand in cand ma apuca o pofta nebuna de cate ceva...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput