Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
diana21 spune:
quote:
Noi suntem bine, am vazut si eu vineri fulguletul, la fix 6 saptamani implinite, si avea 120batai pe minut; dr. nu i=a placut caci a zis ca ar fi trebuit in jur de 170;
Si eu am avut aceeasi pb. La sase sapt. bebe avea 108 bpm! |Si e normal, saptamana viitoare va avea mai multe. Fetele, Mav parca, mi-au pus un tabel aici cu nr de batai pe min. in functie de sapt. in care esti. dar nu mai stiu la ce capitol, poate era bine sa punem si asta pe prima pagina. Oricum, la opt sapt. bebe meu urcase de la 108, la 167 bpm. E bine!
Cine vrea sa vb cu mine pe mess, sa-mi dea un pm sa-i dau Id-ul meu. Cat sunt la munca, stau logata non-stop!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+ Dialoguri strumfesti
alexutza_26 spune:
Diana -

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
mav spune:
diana, tabelul are link pe listuta, numai stiu exact, mi se pare ca la explicatii masuratori ecograf?!
alexutza, hai mai fata, ca nici eu n-am vrut sa te supar! si eu am vb cu unele fete pe mess azi si n-am mai raspuns pe forum!
o sa va obisnuiti cu mine... nu mi-e teama sa spun ce gandesc, atunci cand stiu ca am dreptate!![]()
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
toriceli spune:
Maryb m-au imbolnavit bluzitele ! Nuanta de rosu mi se pare bestiala. Yam, yam parca imi vine sa o maninc.
Ori mi-o fi mie foame.![]()
Toriceli
12+
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Maryb m-au imbolnavit bluzitele ! Nuanta de rosu mi se pare bestiala. Yam, yam parca imi vine sa o maninc.Ori mi-o fi mie foame.
Toriceli12+
Eu cred ca ii e foame lui bebita - da sa pape copilului si apoi du-te fuga la shopping!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina PRINTZUL
monicabo spune:
Eu mi-am luat ceva haine de gravida la prima sarcina, de pe la cocor in general...dar scumpe, nene... 1 mil pereche de pantaloni, vreo 5-6 sute de mii o bluzita..
Acum pt sarcina asta am, s-ar putea sa-mi mai trebuiasca ceva o bluza sau pulover mai gros pt toamna (depinde cum va fi vremea), ca la prima sarcina nascand vara, am avut bluzite subtiri...Pantaloni sper sa nu-mi mai trebuiasca
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
toriceli spune:
alexutza_26 , ce idei bune ai , relaxante ,benefice psihicului...hiii, hii...Da* cred ca la cit am de lucru pe 18 plec la servici. Si asa am cam sarit calul cu mesajele. 
Toriceli
12+
mav spune:
am halit o salata (rosii+castraveti+marar+salata+branza+ou fiert) si dintr-o data am o burta ca pt 5 luni....
efectiv parca a explodat.... si apa tot nu pot sa beau...
11+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alexutza_26 spune:
Mav - sa-ti fie de bine!!Lasa ca e sanatoasa!!...eu nu am pofta de mancare, nu am greturi, beau apa in mod normal, nu am efectiv niciun simptom care sa ma duca cu gandul la sarcina....dar zic eu ca inca nu e timpul trecut!!!
Atata doar ma rog sa ma mai tina starea asta de bine inca o luna, ca pe 7 iunie cununam si sa nu am cine stie ce greturi atunci!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
mav spune:
alexutza, iti doresc sa rezisti o zi si-o noapte intreaga! sigur va fi foarte obositor....
eu efectiv pic (de cand sunt gravida), mi se rupe filmu' cel tarziu pe la ora 22... da' chiar nu mai poti sa discuti nimic cu mine dupa ora aia!
la sfarsitul lui iunie o sa aiba sotul meu intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii si avand in vedere ca am fost impreuna si la banchetul de acu' 10 ani, nici nu ma gandesc sa lipsim... o sa fie frumos sa ne revedem cu totii dupa atata vreme. chestia e ca nu pot sa-mi imaginez cum o sa rezist eu?!
11+