Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Alexa.1983 spune:
quote:
Originally posted by kita
Noi suntem bine, am vazut si eu vineri fulguletul, la fix 6 saptamani implinite, si avea 120batai pe minut; dr. nu i=a placut caci a zis ca ar fi trebuit in jur de 170;
In rest am inceput sa am (] si stari de voma zilnic, asa ca un nod in gat; PROBLEMA MEA ESTE CA NU POT SA BEAU APA (CACI O DAU AFARA )si mor de sete; daca nu beau imi este catusi de cat suportabil; Am aceleasi tipuri de senzatii de rau ca si la Andrei (nu suport mirosul de detergent, mirosul de la casa scarilor, si de la ventilatie masina) Azi dimineata am condus cu o punga in maina cu care tineam volanul si cu cealalta eram pe schimbator;
Monica Bo sincer te felicit, caci or sa iti creasca copilasii impreuna;
Si sa stiti ca si eu am insomnii noaptea cam de pe la un 1.30-2 pana la un 4
Kitacu fulgulet +6S si Andrei (10.02.2005)
La 7 sapt si 6 zile bebe avea 158 de batai/minut....aia cu 170 mi se pare exagerat....stai linistita

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami......Primele episoade!!!...

LAURA
9+
monicabo spune:
i_fotache, merci frumos ![]()
Alexuta26, tu ai mai scris la "dr tutunaru"? Mi-e cunoscut nicknameul tau. Si eu am mai scris pe acolo...
In legatura cu raspunsurile, cred ca din lipsa de timp, lumea mai citeste pe diagonala, si nu retine toate intrebarile...
Si eu am mai patit chestii din astea...
V-au dat medicii sa faceti pomelnicul de analize? Ca mie mi-au mancat urechile sarcina trecuta (care altminteri nu a fost o sarcina grea sau cu probleme), mi-a iesit prost o analiza la cmv, am schimbat medicul prin sapt 12-13 (prima doctorita imi indicase intreruperea sarcinii..noroc ca nu am ascultat-o si am mai "sapat"
)
Acum am rafacut parte din analize, doar cele la care nu aveam iminitate+analizele de medic de familie.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
alexutza_26 spune:
Monica - da, am mai scris acolo, ca doar cu el am nascut!
Mav - nu vreau sa te enervez...stai linistita, doar era o remarca...de, tropaie hormoneii cred..
Alexa - poate o fi ceva cu numele nostru???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ginye55 spune:
Kita felicitari pentru fulgulet!
ginye
10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
mav spune:
Alexutza, ia uite, ti-a raspuns MariK! Tu ai intrebat de ea? Ca era cam suparici dupa ultima echo...
Si nici de alinushca n-a intrebat nimeni, desi ea e "cea mai mare" dintre noi si ieri a fost la echo...
Va rog eu, nu mai tineti asa socoteala si spuneti ce aveti de spus, iar daca intrebati si nu primiti raspuns, mai reveniti cu intrebarea!!!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
kita, eu te inteleg foarte bine, la fel am patit si eu... sigur sunt deshidratata, s-ar putea sa fi facut si infectie urinara... mi-e o sete de mooor, dar nu pot sa beau apa... ca o vars imediat... cred ca nici cate un litru pe zi nu intra, desi fac eforturi... beau gurite mici-mici...
si la setea mea....
sincer, nu stiu ce-i de facut...?!
11+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Alexutza, EU am vorbit cu tine! Dar uite, de doua zile ma chinui sa raspund la ce se scrie, de azi dimineata ma chinui sa-i zic lui Maryb ca bluzitele de Burtica sunt superbe...si nu apuc!!!
Alexa1983, tu vii rar si, cand vii, ori scoti limba, ori te ascunzi dupa canapea, ori ne arati funduletzul...sau tzitzele! Pai??? E frumos asa
? Glumesc, daaaaa? Sa nu te prind ca te superi si tu!
Of, hormonii astia...si mie mi se pare ca nu sunt destul de Zana acasa, ca la munca nu sunt tratata asa cum ar trebui, adica exact ca o Printesa, ca...Iar copilul mi-a spus ieri ca sunt "lea". Na, poftim!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
Maria_K spune:
sar in apararea Alexutzei! cu mine a vb de dimi pe mess 
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
toriceli spune:
quote:
Originally posted by mav
Bine ai venit, Monica! Sarcina frumoasa si nastere usoara!
Cum te descurci si cu noua sarcina si cu bebe asa mic? Sa-ti dea DD sanatate, putere si multa rabdare!!!
Stii ca trebuie sa ne dai datele pentru listuta, da?
Toriceli, nu eu, ci Mary era cu bluzitele, iar ne incurci!Vezi ca are pozele la semnatura. Pe mine n-a avut cine sa ma pozeze pana acum, dar las ca o sa pun poze peste doua sapt, de la botez, ca o sa fiu nasica!
11+
Oooopss !
Multumesc pentru raspuns.Toriceli
12+
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
sar in apararea Alexutzei! cu mine a vb de dimi pe mess
Maria, mamica6
bebitzul nostru
My Album
Trebuia sa scrii cu litere mai mari sa vada si Mav - oricum nu am nik cu nimeni, dar macar cele de care am intrebat si pe care le-am asteptat sa se reintoarca, puteau sa imi intoarca si ele moneda,nu?...atata tot...dar gata ca ce-i mult strica,nu-i asa??
Impacare, impacare!!!!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!