Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bine ai venit, Monica! Sarcina frumoasa si nastere usoara!
Cum te descurci si cu noua sarcina si cu bebe asa mic? Sa-ti dea DD sanatate, putere si multa rabdare!!!
Stii ca trebuie sa ne dai datele pentru listuta, da?

Toriceli, nu eu, ci Mary era cu bluzitele, iar ne incurci! Vezi ca are pozele la semnatura. Pe mine n-a avut cine sa ma pozeze pana acum, dar las ca o sa pun poze peste doua sapt, de la botez, ca o sa fiu nasica!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumesc frumos pt primire
Datele:
DN: 05.12.1978
UM: 31 ianuarie 2008
DPN: 6 nov 2008 cf ultimului ciclu
ecografic, sarcina era un pic mai mica, cam cu vreo 5-6 zile (dupa nastere nici nu am avut ciclu foarte regulat, ca inainte), insa sarcina era ok. Mai merg o data si saptamana aceasta. La precedentul control am fost acum 2 saptamani, unde mi s-a dat ca DPN un interval 6-12 nov 2008

Daca credeti ca va mai pot ajuta cu vreun sfat/ideea, ceva, avand in vedere ca am trecut de curand printr-o sarcina, cu placere. Atata cat ma pricep si eu (adica mai mult din experienta, ca nu am pregatire medicala)

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Deocamdata, slava Domnului ma descurc. Sunt un pic obosita de la sarcina, ca asa e in trim 1, dar ma odihnesc cand mai doarme si bebe, si slava Domnului ca doarme noaptea. In rest, ma ajuta sotul, in weekend si serile, si parintii nostri in masura in care pot (sa ne mai faca de mancare, sa mai stea cate 1-2-3 ore cu copilul), mai mergem pe la tara, unde au trait bunicii mei, acum ca e cald, sta bebe mult la aer, si la fel, mai pot si eu sa ma intind un pic, cand sunt mai obosita.
In rest, sper sa ne descurcam si dupa nastere, or sa fie cateva luni mai grele, de fapt cam primul an al lui bebe 2...vom vedea.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Bine ai venit Monicabo!

Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebelin frumos si sanatoas! Sa-ti traiasca si pupiutzul existent deja, sa se faca mare,mare si sanatoas si norocos!

Te asteptam, in limita timpului tau, pe aici, sa ne dai sfaturi si sa ne impartasesti din prima ta experienta!

Pupici mamica fericita ce esti!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Vad ca de mine nimeni nu intreaba, nimeni nu zice nik, desi am raspuns cu drag la toate fetele...asta e

Pana la urma de ce sa vb cu toata lumea???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Alexutza cred ca e ceva cu numele asta ca nici pe mine
nu ma baga in seama nimeni...bine...poate ptr ca nici nu
prea scriu...mai mult citesc ce scrieti...dar si asa..ce?...
nu ma vedeti ca citesc???!!!....ce?...eu nu sunt gravida cu
greturi, depresii, vomitive, isterisme cronice ???A????

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Noi suntem bine, am vazut si eu vineri fulguletul, la fix 6 saptamani implinite, si avea 120batai pe minut; dr. nu i=a placut caci a zis ca ar fi trebuit in jur de 170;
In rest am inceput sa am (] si stari de voma zilnic, asa ca un nod in gat; PROBLEMA MEA ESTE CA NU POT SA BEAU APA (CACI O DAU AFARA )si mor de sete; daca nu beau imi este catusi de cat suportabil; Am aceleasi tipuri de senzatii de rau ca si la Andrei (nu suport mirosul de detergent, mirosul de la casa scarilor, si de la ventilatie masina) Azi dimineata am condus cu o punga in maina cu care tineam volanul si cu cealalta eram pe schimbator;

Monica Bo sincer te felicit, caci or sa iti creasca copilasii impreuna;

Si sa stiti ca si eu am insomnii noaptea cam de pe la un 1.30-2 pana la un 4

Kitacu fulgulet +6S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

monica, esti pe listuta noastra! (ca tot eram in pauza de masa)

alexutza, te rog nu incepe iar discutia asta, ca abia s-a mai luminat si la noi atmosfera... si n-am chef sa ma umplu iar de nervi!
pai cele mai multe dintre noi suntem la munca, si asa cam tragem chiulu' ca sa intram pe aici... ce-ar fi sa intram 72 de gravide zilnic si sa intrebam de fiecare in parte?! ai patit ceva? spune-ne!
hai, fruntea sus!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Hera la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebel frumos, sanatos si destept.

Ramo, Maria K, Toriceli, Mamiseli, Maryb, Oceanborn, Hera, Leeloo, BraveGirl, Dandusa, Diana, I_fotache, Brie (sper ca n-am uitat pe nimeni) multumesc pentru urari.

Biaz imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o astfel de experienta. Normal ca doctorul s-a purtat mizerabil, dar nu trebuie sa te mai gandesti prea mult la atitudinea lui, pentru ca-ti faci singura rau. Gandeste-te ca trebuie sa fii optimista, sa te relaxezi, sa stai intinsa fara sa faci efort si totul va fi bine. Schimba-ti medicul.Te pup si ai grija de tine! Tine-ne la curent cu starea ta.

Julia, Monicabo bun venit la odisee, o sarcina usoara si sa ne auzim cu bine in toamna cand ne vom tine bebeii in brate!

Leeloo si eu am zile cand ma doare burta foarte rau. Dar iau no-spa si ma lasa durerea. Am inteles ca sunt normale durerile, pana la o anumita intensitate.

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Alexutze-lor!!!! nu fiti suparate!

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album