Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna dimineata,

Si la mine e o zi destul de aglomerata, dar am apucat sa citesc , mai pe dunga ce e drept...mesajele voastre.

Biaz29din pacate medicii cu pre mult renume, isi iau lumea in cap si nasul la purtare si au impresia ca sunt zei! Schimba-l, incearca in alta parte! In rest...suntem alaturi de tine, iar cand va fi sa vina barza (la livrare) sa-ti aduca un frumos si sanatoas, iar tu mamico sa fi cea mai radioasa si fericita mamica!

Hera si Ginye La multi ani mamicutelor, sa aveti parte de o mare de impliniri, un munte de sanatate si un infinit de iubire si intelegere, alaturi de micutzii vostri !

Maryb...super dragute bluzitele, sa le porti cu placere si frumusica si burticutza!

Va pupik pe toate dragele mele, sper sa nu va suparati pe cele pe care le-am sarit, dar va iubesc pe toate,numai ca ma inghesuie timpu si sefa-mea!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Isabela... si pe la tine ploua, fulgera si tuna...? Si la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Am luat o pauza ca-mi licaresc ochii . Probabil din cauza nesomnului de azi noapte . Am obervat ca pe multe dintre noi a refuzut mos Ene sa ne viziteze.
Mah , am mai observat ca s-au postat niste bluzite !
Mav , rog, rog , spune-mi pe la ce pagina , nu am apucat sa citesc decit in fuga dialogurile anterioare si n-as vreau sa iau paginile din nou la barcait. Am probleme f mari la capitoul camasi , bluze gasesc sau daca nu le adaptez , pantaloni pot sa imi iau din oras si sa-i dau la modificat , dar la capitolul camasi e durere 1

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

quote:
Originally posted by mav

Isabela... si pe la tine ploua, fulgera si tuna...? Si la mine...

Daaaaaimi e frig, somn, am treba, am nervi, am sefa...si am o colega pe care o urasc! De ce nu am si eu norocul fostei colege care a nascut in martie? Ea in primele 3 luni a facut nani in firma de a ruptfara sa stie minunea de sefa-mea!

Pupici si o zi buna!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ma primiti si pe mine aici?
Nu dati cu rosii...vom mai avea un bebe
Sunt cam in 10 sapt...
Nu am timp sa scriu f des, insa va mai citesc (alaturi de clubul scutecelor, unde ne incadram noi)

Sarcini usoare si bebei sanatosi

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Hera, Ginye LA MULTI ANI !!!!! Va doresc din suflet sa fiti sanatoase, iubite, implinite, nasteri usoare si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.

Brie 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

bine ai venit monicabo !!!!!!

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

monicabo, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un al doilea bebe sanatos si mancacios. Pentru listuta trebuie sa ne dai datele DN, UM si DPN.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

ma cam doare burta jos...am inteles ca in perioada asta e normal pentru ca uterul isi mareste volumul pregatindu-se sa fie o casuta cat mai primitoare si mai incapatoare pentru bebe. rectific, nu e durere, mai mult o jena...cine a mai avut asa ceva?

Leeloo
8 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

biaz, iubita imi pare rau prin ce ai trecut.Daca ala era medicul tau, schimba-l.La cum s-a comportat cu tine ai dat FFFFF MUUULLTT.Stai linistita in pat, nu plange pt ca lacrimile nu vor schimba situatia cu nimic.....poate chiar in mai rau pt ca stresezi si bebelusul.Eu sunt convinsa ca in final va fi totul bine si ca bebe va lupta mult sa ramana acolo.
mav, tinem pumnii pt analize cu toate ca nu trebuie sa te sperii prea tare ti-am mai zis.Si felicitari pt faptul ca vei boteza.
maryb, nici tu nu trebuie sa te sperii prea tare.Da, un icter prelungit fata de alti copii, iar in cazuri mai grave poate duce chiar la anemia bebelusului intrauterin.Am vb mai multe despre asta si cu otiliav in capitolul trecut.

Eu de vreo 3 zile am dureri de burtica, durerile sunt asa...unele mai vagi altele mai intepatoare si mai dureroase, dar care nu tin prea mult.Ma mai lasa iar ma mai ia, si culmea este ca ma doare exact pe laterale, cand in stanga cand in dreapta.

Brie 11+

Mergi la inceput