Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Maria_K spune:
Maryb eu stiam de rh. de grupa acum aud prima data ca ar conta. eu am O1, sotul nu stie (lesina cand vede ace
)
eu am o greata continua. daca la inceput (acum o sapt si ceva) era doar dimi, apoi a aparut si dupa-masa, acum isi faca de cap toata ziua!!!! 
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
oceanborn spune:
Biaz29 imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti se intampla, iti doresc din tot sufletul sa fie totul in regula!!!!!
(Si eu am trecut printr-o sperietura, am avut o problema saptamana trec cu o scurgere maro deschis,am fugit la urgenta, unde auzind care e pb mea m-au bagat inaintea tututror pentru a-mi completa repede o trimitere la sectia de obs-gin, mi-au pus la dispozitie liftul de urgenta, iar ajungand in fata cabinetului, asistenta stia deja ca urmeaza sa vin, am intrat cu prioritate, cu toate ca erau cateva gravidute care erau la coada , dar care erau acolo pentru consult, banuiesc.Oricum am ramas cu o impresie buna despre modul in care au reactionat..eu am scapat de acea scurgere,care nu era abundenta dar care m-a speriat , luand tratamentul si stand mult in pat, linistita)
Schimba medicul, tinand cont ca la tine era vorba de sangerare,cred ca ar fi trebuit sa reactioneze diferit, cu toate ca e sarcina mica!
Hera,ginye La multi ani, sanatate multa, greturi putine si o sarcina cat mai usoara va doresc!!!
7+
Hera25 spune:
Multumesc dragele mele pt urari si sa ne vedem la toamna toate cu bebeii.
Ginye iti urez si eu La Multi Ani! sa fii sanatoasa si tu si bebe si multa fericire si tot ce-ti doresti.
Biaz ai grija de tine, sa nu faci nici un efort, stai cumintica in pat si sa ai incredere ca Dumnzeu te va ajuta si vei depasi acest moment.Noi ne rugam pt tine.
Va pup fetele si aveti grija de voi.
9+
leeloo5979 spune:
Multi ani traiasca...multi ani traiasca...LA MULTI ANI! Taratatataaaa...
Multi ani traiasca...multi ani traiasca...LA MULTI ANI! Taratatataaaa...Cine sa traiasca, cine sa traiasca...LA MULTI ANI!...Taratatataaaaaa...Hera si Ginye sa traiasca...ele sa traiasca...

Sa fiti sanatoase, cu o sarcina cat mai usoara, sa nasteti la termeni minunile asteptate si sa ne fiti alaturi pe parcursul odiseei ce ne leaga!
Multi pupici
Leeloo
8 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
Ramo2007 spune:
Biaz, stai linistita in pat si nu te mai stresa.Din pacate mai sunt si medici din astia, anul trecut am cunoscut unul la fel...
Ramo
5+
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
Ramo esti o fericita ca poti manca , sincer si mie mi-ar placea sa pot manca niste slaninutza de casa cu ceapa verde sau rosie...imi place mult,mai ales de cand sunt departe de casa...dar acum doar gandul la ele imi intoarce stomacul pe dos ...din pacate
7+
BraveGirl spune:
Neatza!
Hera si Ginye!!! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Biaz-sper sa te ajute Dumnezeu sa treci si peste hopul asta.
Eu nu prea am reusit sa dorm si acum sunt zombi.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
dandusa spune:

La multiiii aniii.Hera,Ginye
santate,impliniri,bbei sanatosi si papaciosi

Ramo,
si mie mi-a recomandat dr Paracetamol in caz de urgente...,dureri de cap/dinti...,sper sa nu mai ai probleme...
Biaz,
groaznica situatia prin care ai trecut...,imi pare f rau...![]()
stai cumintica in pat,ne gandim la tine sa fie bine
Lorena,
ai scapat de raceala?,cum mai esti?
Alinushca,
ce mai faci?,totul ok?
se pare ca am scapat de greturi...,am vreo 3 zile de cand vaaaag se mai simte ceva...,dar nici nu se compara cu ce a fost...,deci sant "curata"
ceea ce va doresc si voua...
Mamica stralucitoare
11+
+ Crinuta 1 Nov 2006
diana21 spune:
Biaz, imi pare foarte rau de ce ti se intampla, of, Doamne! Eu zic sa stai linistita in pat, ia-ti un medical si nu te mai da jos din pat o perioada decat pt. strictul necesar si ai toate sansele ca lucrurile sa reintre in normal. Ia Utrigestanul, insa de antibiotic, eu zic sa nu iei nimic fara analize. Acel doctor mie nu mi-a placut, nu se face asa ceva!!! Cum sa dai antibiotic dupa ureche, fara antibiograma??? Si daca nu ai nici o infectie? sau daca ai, de unde stie el ce antibiotic e potrivit pt. acel microb??? Hai, stai linistita si ai incredere in bebe!!! O sa fie totul bine!
Ginye si Hera, La multi ani!!!

...............
Ma duc asa citesc din urma cele sapte pagini!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
mav spune:
Biaz, bine-nteles ca dr nu s-a purtat corespunzator cu tine!
M-am infuriat citind ce-ai patit! Fetelor, dragelor, daca se intampla sa aveti sangerari, va rog din suflet, nu acceptati consult ginecologic in prima faza!!!! Insistati sa vi se faca echo! ...Eu sunt patita...![]()
Biaz, trebuie sa stai numai in pat zilele astea (ia-ti concediu medical, ca nu-i de gluma!)! NU ai voie niciun fel de efort si te rog sa te straduiesti sa gandesti pozitiv! Sa nu plangi cat e ziua de lunga, ca-ti faci singura rau! Auzi, bb e bine, sa ai incredere ca va trece incercarea asta si o sa-l strangi pe bb sanatos in brate!!!!
Eu ma rog pt voi!
Spiridus, ma bucur ca ne-ai dat vesti bune! Doamne ajuta!
Si te rog frumos, scrie-ne inca o data datele pentru listuta, sa va trecem si pe voi acolo!
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Mav, am aflat cu multa bucurie ca esti graviduta din nou si am intrat repede sa-ti urez sarcina usoara-usoara!!!!
Sa dea Dumnezeu sa-ti vezi implinit visul si in octombrie sa-ti strangi puiutul in brate!!!multi tie si lui sebi !!!
Am citit putin din ceea ce ati scris si mi-am amintit cu emotie momentele petrecute la aceasta odisee la gravidute de ianuarie -februarie 2008.... Mi-e dor acum de burtica mea dar ma uit la "ocupanta" burticii (eleni)care doarme linistita in patut si-mi trece dorul...
Fetelor, sa aveti toate sarcini usoare, o odisee plina numai de vesti bune si nasteri la fel de scurte ca a mea (30 de minute de travaliu)!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Laura
, multumesc frumos! Nu ma asteptam! Mi-a spus Moni sa intru pe la zuzele mele dragi, ca ati vorbit despre mine, n-am avut timp, dar promit ca o sa-mi fac! Multa sanatate si voua!
11+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)