Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
Gabrielo, bine ai revenit! Cum merge masina?
Nici noi nu avem inca nici un dinte... da' nu ne facem probleme..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mai (bik)mario, pe unde esti mai duamna... chiar asa sa nu apari mataluta macar o clipa, doua? Sper ca sunteti bine!
=====================
carpatina spune:
Gata, ma duc si eu la ale mele.... M-am trezit pe la 4:30 sa hranesc puiul de om... si-apoi am venit aici, am crezut ca gasesc o cafea de la adimercedes.. sau de la devylla... da' cred ca azi e greva si-am uitat eu . Unde sunteti mai fetelor?
=====================
mandarinutza spune:
Carpatina, uite o .Buna dimineata!
Am admirat montajul cu Eliza frumusica de Gabitz . Felicitari fratiorului pentru reusita la concursul de dans.
Si am admirat-o si pe iepurica Miru, care rontaia fericita o lingura de lemn. Si am vazut si pozele cu Miru printre lalele, dulce de tot
Ma duc ca se bazaiwe iepurica mea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by prisi
buna seara
am aparut si eu , de citit am tot citit azi , da nu am reusit sa scriu, mereu intervenea cineva (ghici cine?)
azi Miru cred ca s-a defectat, a papat mult si cu pofta in comparatie cu celelalte zile , a papat un iaurt cu caise pe la 11, legumele cu carnita pe la 2 jumatate, pe la 5 niste cereale, iar pe la 8 banana cu iaurt plus tzitzi dimineata la pranz si seara, sunt bucuroasa ca a ppat si ea in sfarsit cu pofta, adica a deschis singura gurita de fiecare data fara scalambaieli
si de 2 nopti doarme mai bine, sper sa o tina, cred ca se trezea de foame
Adi felicitari pentru intrarea in clubul rozatorilor
Prisi, multumim.
Pai asa "defectare" sa se tot intample... Va tin pumnii sa se "sature" ca sa nu se mai trezeasca noaptea.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Maruntziko, multumim. Vazut poza voastra, tare faina. Dar de la botez cand vedem???
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Gata, ma duc si eu la ale mele.... M-am trezit pe la 4:30 sa hranesc puiul de om... si-apoi am venit aici, am crezut ca gasesc o cafea de la adimercedes.. sau de la devylla... da' cred ca azi e greva si-am uitat eu . Unde sunteti mai fetelor?
=====================
Carpatina, sorry, mai "duamna", dar mi s-a terminat azi laptele si nu am avut cu ce face flat white. Si sunt chianuna rau. Dar uite ca ne-a salvat Mandarinuta .
Lisa
devylla spune:
Sorry si de la mine...Again cu durrea de cap...nu mi-a ajuns cafeaua racita...M-am trezit tarziu si n-am apucat sa mai intru...si nici la job n-am avut timp de stat.
Va pup...ca iar am ceva harti de rezolvat.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
tomasa spune:
Hop si eu cu o si cu chef de forumeala.
Noutatile despre Maria sunt ca papa usor diversificat si ca, desi am inceput cu legumele care ii placeau, dupa ce a dat de gustul "dulciurilor" a inceput sa se strambe la ele si sa le refuze. Pana una-alta tot sanul e baza la ea si mi-e ca va ramane asa inca muuult timp. In rest ne-am adaptat in noua casa si caut gradi pt. Tudor. Parca as vrea sa-linscriu la Oxford asa e de complicat sa gasesti o gardinita de stat prin centru, care sa ti-l primeasca.
Hai ca arunc acum un ochi cam somnoros in urma sa vad despre ce s-a mai vb in acest capitol.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)