Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
tomasa spune:
Am uitat sa scriu ca Maria nu are inca dinti si nici nu par sa apara curand desi se vede ca o supara gingiile si tot roade tot ce prinde.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
prisi spune:
buna dimi,
dau si eu cafea de care vreti cu si fara cofeina, cu sau fara apte, avem si ceai
eu am dormit bine, Miru a papat pe la 1 si pe la 4 jumate si a dormit pana la 7 jumate, pai asa parca mai merge, acum e in patut la ea se joaca singura
azi sunt la ultima zi din dieta si se pare ca saptamana asta nu am mai dat decat 1 kg , da tot e bine, poate mai dau si dupa ce o termin
Mandarinuza
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Carpatina am trimis pe mailul comun , la tine cum merge cura disociata, eu am tinut-o acum vreo 2 ani 2 saptamani si am dat 5 kile jos, ma bate gandul sa o ince iar cand incep serviciul
Tomasa bine ai venit pe la noi, ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca v-ati acomodat in noua locatie, micutei Maria si finutului Tudor
sa treci mai des pe la noi
Devylla pt o mamica chinuita, dar nu poti sa iei nimik pt durere? e groaznik sa te doara capul , of, of
poze
prisi spune:
eu il astept pe socrul meu sa vina sa-mi varuiasca holul, ca l-am facut praf cu caruciorul si sa-mi termin si eu curatenia de primavara, mai raman geamurile, da nu am ce sa le fac pana nu sta ploaia asta , of ce vreme nasoala
diseara daca vine tati in timp util acasa , ma duc sa ma vad cu fostii colegi de facultate, abia astept, la ultima intalneala nu am fost ca era cu burta mare si era f cald si stateam la umbra
poze
prisi spune:
azi avem in meniu la prima masa, branzica , banana si para , sa vedem daca vrea fata sa serveasca... iar pt pranz avem ficatel pentru prima data , voi in ce il puneti , eu ma gandeam sa ii fierb un cartof cu dovleac si morcov ,poate-mi dati vreo reteta mai buna
poze
prisi spune:
iar am ramas singura pe aici , ma duc la bubulina , mai intru mai tarziu sa vad cum stau cu timpul
pupici si o zi buna
poze
Pinacolada spune:
Mandarinutza-ce mai faceti? antonia ?mai a aparut vreun dintisor?
noi suntem la faza gingiiiiiii!!!
prisi- succes la zugraveala...mare curaj!
bai cevreme naspa!!!tocmai buna de plimbari:)))
devylla spune:
quote:Pai ma cam doare in fiecare zi...nu vreau sa exagerez cu medicamentele...
Originally posted by prisi
Devylla pt o mamica chinuita, dar nu poti sa iei nimik pt durere? e groaznik sa te doara capul , of, of
poze
am nevoie de-un masaaaajjjjj:D
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
tomasa spune:
Prisi, merci . Eu ficat lui Tudor i-am dat dupa 1 an, cica ar fi principalul organ de detoxifiere al animalului si de-aia nu este recomandat de unii medici. Altii il recomanda pt. continutul bogat in fier, eu am ales totusi sa-l aman pt. dupa 1 an, dar i-a placut mult, l-a acceptat f bine imediat ce i l-am oferit. In combinatia aleasa de tine cred ca este gustos. Sau cu cartof si morcov poate ar mai merge.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)