Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Apar si eu tarash grapish. Stefan ma solicita foarte mult si am si o gramada de treaba. De pe 12 pana pe la 4 am umblat pe la Auchan (da, am fost si eu in cele din urma acolo ), pe la banca, la spalatorie cu masina. Pe seara ne-am dus pana la Mr Bricolaje sa vedem modele de gresie si faianta, ne-au dat aia afara din magazin la ora 9 cand s-a inchis.
Gabitz, vazut montaj cu micuta printesa. E o dulce . Felicitari dansatorului, astept filmuletz.
Rox, bafta la examen.
Piciule, senchiu de aprecieri. Stii ce e mai haios? Ma vede mereu ca misc schimbatorul de viteze si a incercat si el, dar eram atenta sa nu pice in bot si nu l-am pozat. Se intinsese cu manuta pana la schimbator si incerca sa il impinga . Am vazut pozele cu ursuletul in plin proces de diversificare, mult succes in continuare.
Bebeka, pufuleti???? Felicitari pt kg date jos. Am scazut si eu sub greutatea de inainte de sarcina, dar nu se duce burta , trebuie sa fac ceva in privinta asta.
Maria, iar tragi chiulul?
Am vazut in seara asta ca a aparut un coltisor la unul din dintisorii de sus, vad ca ii ies intr-o luna dinti cat pentru doua.
Alehiam, Diwana pe unde sunteti?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Luy, nici eu nu ii dau mandarina. Am incercat sa ii dau o data, dar s-a suprapus cu aparitia bubitzelor asa ca l-am suspendat. Si suspendat a ramas, vreau sa il invat sa bea apa. Se pare ca ii place sa bea din canita Hipp pe care am primit-o la Baby Expo. Apropo de Baby Expo, borcanelele care le-am primit expira in septembrie abia.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
prisi spune:
buna seara
am aparut si eu , de citit am tot citit azi , da nu am reusit sa scriu, mereu intervenea cineva (ghici cine?)
azi Miru cred ca s-a defectat, a papat mult si cu pofta in comparatie cu celelalte zile , a papat un iaurt cu caise pe la 11, legumele cu carnita pe la 2 jumatate, pe la 5 niste cereale, iar pe la 8 banana cu iaurt plus tzitzi dimineata la pranz si seara, sunt bucuroasa ca a ppat si ea in sfarsit cu pofta, adica a deschis singura gurita de fiecare data fara scalambaieli
si de 2 nopti doarme mai bine, sper sa o tina, cred ca se trezea de foame
am vazut filmuletul gingasei Eliza, e dulce tare, iar in rochia mov.., felicitari si pentru Stefan pt locul I, dansurile de societate sunt preferatele mele
Adi felicitari pentru intrarea in clubul rozatorilor
Bebeka feicitari pt Kg in minus si noi iesim in Moghioros de obicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
azi am fost in Cora pe la pranz sa-i cumpar de papa lui Miru si m-am intalnit cu Mad (Alehiam) si scumpelul Robert cel adormit , ne-am conversat putin , a fost placut, a ramas ca ne vedem la intalneala cand se hotaraste
Roxule multa bafta maine la examen, tinem pumnii pe la 4
poze
prisi spune:
sa va arat jucaia preferata din ultimele zile a lui Miru, o roade de la un capat la altul vreo ora e linistita
poze
prisi spune:
am citit si ziarele, plec la somn , ca am ramas singura
pupici
poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by papanash
eu n-am folosit niciodata paprika, o sa caut la market, mercic !
Ba io cred c-ai folosit.. numai ca ii zici ardei (gras)..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Am reusit sa ajung si 66 de kg la 1,80 as mai avea 4 kile de dat jos
Offf...cum poa' sa ma inerveze unii oameniiiii!
=====================
carpatina spune:
quote:
Originally posted by prisi
azi Miru cred ca s-a defectat, a papat mult si cu pofta in comparatie cu celelalte zile , a papat un iaurt cu caise pe la 11, legumele cu carnita pe la 2 jumatate, pe la 5 niste cereale, iar pe la 8 banana cu iaurt plus tzitzi dimineata la pranz si seara, sunt bucuroasa ca a ppat si ea in sfarsit cu pofta, adica a deschis singura gurita de fiecare data fara scalambaieli
si de 2 nopti doarme mai bine, sper sa o tina, cred ca se trezea de foame
He he.. sa fie sa o tina.. si mie-mi venea sa fac petrecere prima data cand Ioana a deschis gura sa primeasca mancare...
Auzi, mesajul ala de care-i ziceai Sabinei ca i l-ai trimis.. continea dieta ta? Daca da... mi-l trimiti si mei te rog? Merci
=====================
carpatina spune:
Gabitz... felicitari dansatorului... banuiesc ca s-a bucurat tare.
=====================