Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Si acum ca tot imi sarbatoresc junioratul, dau o bere pentru fiecare, care vrea mai multe sa zica :

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am inceput deja serviciul, multumesc foarte mult de sustinere. Nu am reusit sa stau fix 6 ore, dar nici mult peste. Am fost chiar foarte ocupata, dimineata sortat de mailuri si citit, apoi chiar foarte mult de munca, o contestatie urgenta. Asa ca nici nu am mai deschis forum si am plecat pe la 4 val vartej. Copiii mei sunt cam bazaiti azi, cred ca ma sanctioneaza. Dar sunt ok, a fost o zi chiar placuta, mi-a fost util si sa gandesc si sa fac ceva efectiv. Mi-a prins bine la bibilica. In rest nu ma intrebati ce au facut astia, ce au mancat, ca habar nu am. Andrei cica a fost cuminte dar de cand am venit eu plange, iar Alex e cu cearcane, ceea ce inseamna ca iar nu a dormit la gradi. Cam asta. Pupici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cu bona sunt ok, sper sa fie bine. Ma impac, nu e vorba de excelent, dar e ok. Nu imi place gandul ca il las cu un strain, dar contez pe faptul ca el e cuminte si nu o scoate din tzatzani ca sa imi fac griji ca se poarta rau cu el. Altfel se descurca. Azi nici nu am sunat acasa, apropos ca intreba Papanash de cate ori sun.

Maine nu stiu cat timp am sa intru de la birou, ca e colega mea plecata la Constanta si raman numai eu pe baricade cu treaba toata, mai am si de citit pentru examen, si de la 4 la examen.

Cam asta. Va pup.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sabina, bravo lui Gheo, da' noi nu am ramas la stadiul ala, avansam !
In mijlocul mochetei de joaca are un bax de apa minerala ( ca se ducea pe balcon sau hol dupa el si am preferat sa-l aduc in camera) pe care sta cocotat ( adica in picioare) si isi ridica diverse jucarii pe el si chiraie si vorbeste pe limba lui si-si mai da drumul la maini, mai cade-n fundulet cateodata, dar important e ca are o vointa sa stea in picioare ca nu stiu cum sa-l mai momesc sa stea si el in fundulet..... Pe spate ce sa zic, numai cand doarme, la inceput, ca dupa aia se rasuceste si doarme pe burta , cateodata in genunchi si cu funduletul in sus !

Acum despre tv. eu il las la tv, are desene preferate ( la bebe tv), interactioneaza cu personajele, gangureste la ele, are ca si preferat un iepuras care topaie si atunci cand apare incepe sa rada cu gura pana la urechi si topaie si el. Acum sa nu credeti ca-l las toata ziua, sau ca el sta numai cu ochii-n ecran, nu, el se joaca si cand apare ceva ( ii mai place un greieras care canta la vioara si la chitara) se ridica si se uita ,lalaie si el si se bucura.
Eu cred ca orice interdictie creeaza dorinta
Eu n-as putea sa traiesc fata tv, adica n-as muri, dar ar fi mai trist. Evolutia mea ca persoana se datoreaza si informatiei, care informatie vine in mare masura pe canalele mass-media.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- deci alex va fi maraita din cauza de lipsa somn, iar andrei....de ce o plange?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pinacolada

Mai dar ce naiba au dat borcanele la promotie aproape expirate?
e vorba de copii!!!!sunt incredibili......ca si tara in care traim!!!!
ca sa nu mai vorbesc de preturi care sunt mai scumpe decat in magazin, mi-a zis un amic care lucreaza in bransa de jucarii pt pitici...deci nu numai ca nu le dau mai ieftin, ci maresc si preturile!!!!
inteleg ca rox incepe serviciul?????parca ieri discutam despre herghelegiu si ne plangeam de greturi:))))
eu inca mai stau cu zapacitii astia, cred ca prin august, septembrie incep si eu!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

pai au platit gros la chiria pt. spatiu si fac economie la produse, le dau pe alea aproape expirate.....
Si eu am luat Pampers mai scump ca in magazin, dar am primit 'cadou' un pachet cu servetele asa ca am iesit tot pe-acolo....Humana era mai scumpa ca-n magazin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by papanash
Marunzica, m-ai pus in mare dilema, de unde iau eu paprika in 3 culori ? Si ce e crem fresh ?Nici nu stiam ca exista asa varietate, cred ca mai dureaza pana fac eu supa aia. am salvat reteta, mercic !

[om cu 2 degetele ridicate] te lamuresc io, te lamuresc io !
Grasimea din lapte e valorificata la maximum. Asadar, exista:
- smantana de batut - aia lichida, din care iese frisca
- creme fresh - smantana normala, cum avem si noi in RO
- smantana acra -
- si schmad - o smantana proaspata, dar mai groasa nitel.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by papanash
Marunzica, m-ai pus in mare dilema, de unde iau eu paprika in 3 culori ? Si ce e crem fresh ?Nici nu stiam ca exista asa varietate, cred ca mai dureaza pana fac eu supa aia. am salvat reteta, mercic !

Paprika gasesti sigur de import. Galben, rosu si verde sa dea fata la supa ;)
Crem Fresh e un fel de smantana, sigur se gaseste la supermarketuri. Mai greu e prima data s-o faci, apoi iti dai seama ce usoara e reteta si ce rapida si gustoasa pe deasupra ( na ca mi-au murit laudatorii ;))

Reteta am luat-o de la cineva din Olanda, insa nu stiu exact de unde provine!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

ca sa vedeti ce prompta e diaspora din Germania!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, ma bucur ca a fost bine la serviciu. Daca a trecut prima zi... de-acum nu are cum sa fie mai rau
Bafta multa la examen maine ! Noi tinem pumnii ! Sa iei nota mare ( ca de luat stim sigur ca-l iei )
Cecilia, bravo, profita de buni la maxim, odihneste-te si tu, sa-ti revii ! Hai, te asteptam pe joi, asa, cu alt tonus !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput