Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 4
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
ca sa vedeti ce prompta e diaspora din Germania!
Ce mai faci mami de Eliza? Are fata cercelusi acum, ori ai mai amanat momentul? Daca ai scri deja despre asta, iertare, dar am sarit cateva capitole cand cu botezul si musafirii.
Ma bucur ca va e bine in noul apartament si ca e gata cel vechi de predat.
Multumesc si pt explicatia pt papanash.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Pinacolada spune:
Roxana- succes maine la ex\!!!!!!
ebine ca e ok cat de cat bona....dar inteleg ca ai oarecare dubii....
papanash spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
ca sa vedeti ce prompta e diaspora din Germania!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg
de papanasha Eliza (06.09.07)
va pup, chiar prompte sunteti !
eu n-am folosit niciodata paprika, o sa caut la market, mercic !
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Marunzika spune:
La noi e o vreme urata...
Ne retragem si noi, puppi doarme desi e ora de laptic, dar o las in pace ca iar mi-a marait/tipat/plans azi fara motiv.
Chiar a fost azi liniste la noi in gasca, se pare ca treburiele si bebeii ne ocupa din ce in ce mai mult timp.
Va pe toate si pe toti bebeii!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
papanash, Marunzika, paprika verde/rosu/galben nu e ardei gras ? Ca eu la asta m-am gandit, insa acum, cand papanash a scris ca n-a folosit niciodata, ma gandesc ca n-o fi vorba despre asta
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
papanash spune:
Melania, nu e cazul de scuze, si eu mai uit sa mai raspund, nu e cazul sa ne suparam din atata lucru.
Acum stiu despre ce ziceai, am vazut la discovery un documentar despre cum se fabrica imaginea, e misto ideea de cadou, din pacate nu cred ca mai am timp sa ajung pe-acolo, sunt dependenta de tati cand e vorba de plecat mai departe de casa, iar sambata plecam asa ca....ramane pe data viitoare.
la capitolul lovituri iar suntem fruntasi: are o vanataie in genunchiul stang so una in obraz, a cazut pe o jucarie
nu prea plange cand se loveste, mai mult ma sperii eu.
gata , va pup, aveti grija de voi si de comorile voastre !
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by luy
papanash, Marunzika, paprika verde/rosu/galben nu e ardei gras ? Ca eu la asta m-am gandit, insa acum, cand papanash a scris ca n-a folosit niciodata, ma gandesc ca n-o fi vorba despre asta
Ba da, e ardeiul gras!
Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
quote:
Originally posted by Marunzikaquote:
Originally posted by luy
Ba da, e ardeiul gras!
Yannisa Milena
24.08.2007
aoleu, la noi ii zice boia ! am in casa iute si dulce, nu stiam ca e pe culori.
acu plec, pe cuvant !
Sabina spune:
quote:
Originally posted by papanash
Sabina, bravo lui Gheo, da' noi nu am ramas la stadiul ala, avansam !
In mijlocul mochetei de joaca are un bax de apa minerala ( ca se ducea pe balcon sau hol dupa el si am preferat sa-l aduc in camera) pe care sta cocotat ( adica in picioare) si isi ridica diverse jucarii pe el si chiraie si vorbeste pe limba lui si-si mai da drumul la maini, mai cade-n fundulet cateodata, dar important e ca are o vointa sa stea in picioare ca nu stiu cum sa-l mai momesc sa stea si el in fundulet..... Pe spate ce sa zic, numai cand doarme, la inceput, ca dupa aia se rasuceste si doarme pe burta , cateodata in genunchi si cu funduletul in sus !
Acum despre tv. eu il las la tv, are desene preferate ( la bebe tv), interactioneaza cu personajele, gangureste la ele, are ca si preferat un iepuras care topaie si atunci cand apare incepe sa rada cu gura pana la urechi si topaie si el. Acum sa nu credeti ca-l las toata ziua, sau ca el sta numai cu ochii-n ecran, nu, el se joaca si cand apare ceva ( ii mai place un greieras care canta la vioara si la chitara) se ridica si se uita ,lalaie si el si se bucura.
Eu cred ca orice interdictie creeaza dorinta
Eu n-as putea sa traiesc fata tv, adica n-as muri, dar ar fi mai trist. Evolutia mea ca persoana se datoreaza si informatiei, care informatie vine in mare masura pe canalele mass-media.
Exact asa face si gheorghe, exact exact! Numai ca el se ridica pe lazile transparente cu jucarii ale micutei artiste
Acum a inceput sa mearga si in picioare prin patut.
Eu nu-l prea las pe jos in toata casa pt ca nu am niciun fel de covoare, apartamentul nostru necesita mari renovari, nici parchet n-am ,e jaleee....linoleum
la munte insa o sa=l las peste tot...si sa vezi distractie:)))
la TV, ai pus punctul pe I, eu una datorez toate nenorocirile din evolutia personala TV-ului si internetului, la mine sunt pur si simplu vicii.
Eu foloasele nu mi le-am tras decat din carti si oamenii de valoare din jur. ceea ce se intampla in lume ma intereseaza, dar nu ma ajuta deloc sa evoluez. probabil ca firea de compozitor e una care necesita izolare...
Si ma mai gandesc la toti oamenii de arta/stiinta etc. Care traiesc f f f bine fara tveu, ca n-au timp de el
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo