Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Ce mai faci mami de Eliza? Are fata cercelusi acum, ori ai mai amanat momentul? Daca ai scri deja despre asta, iertare, dar am sarit cateva capitole cand cu botezul si musafirii.
Ntz, n-are cercei! Tati a hotarat ca e prea devreme sa chinuim copilu', asa ca mai amanam... pana o gasi mami un ORL prin zona si intra in cabinet sa ii faca programare pt gauri ...
Papanash merge si cu ardei gras romanesc, chiar daca nu-i in 3 culori
Boiaua nu-i praf de ardei uscat si pisat?
Roxana bafta la slujba si mai ales la examen.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg
de papanasha Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
Uitasem, D-na Maruntzescu, felicitari pt botez. Da' ... unde vaz si io pozele?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg
de papanasha Eliza (06.09.07)
Roxana_G spune:
Pinacolada, nu stiu ce or avea amandoi, si-au pus in cap ca sa ma enerveze azi, si asa sunt obosita si cam suparata de altele. Nu stiu ce sa zic de bona, maine vin tarziu, examen e de la 16 la 18 si pana ajung....Asa ca va sta cu amandoi si nu prea e ok cand sunt amandoi. Dar asta este! baietilor si tie
Luy, eu cred ca a2a sapt e cea mai grea, in prima te mai iau si ei usor insa apoi nu mai ai nici o scuza. Sper sa ma descurc si la examen.
Multumesc.
Papanash, si ai mei tot la bebe tv se uita, Andrei e innebunit in putinul timp in care il mai las, pana si Alex se uita desi nu prea e de varsta ei. Cred ca muzica aceea le place mai mult.
Ramona, multumesc, sper sa fie bine.
Ma simt asa obosita, ma uit ca e abia 7 juma si tare as vrea sa fie macar 9 sa il culc pe Andrei, ca pe Alex o mai pacalesc eu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
gabitz78 spune:
salutare si de la noi.
n-am prea avut timp de net zilele astea.
rox - bafta la munca si la ex!
vaz ca vb de mancare, asa ca eu nu ma bag!pote doar sa mananc nitel!
sambata m-am intalnit, pe fuga ce-i drept, cu duamna teo. ce mare e mihnea!
duminica stef a avut concursul de dans, si a luat locul 1!dansator il face mama!
am facut si eu un montaj, daca aveti timp si chef sa va uitati la gaza mea!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=58d4186507ed345669ec71&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Gabitz- felicitari pt loculI la dans!!!mama, mama ce cuceritor va fi....!
micuta eliza e o frumusica, mai ales in rochita mov...e belea!
Roxana-da , asa e e greu inceputul la job, dar intri tu in ritm!
luy spune:
gabitz, tare frumos montajul, imi place si melodia ( cum se numeste ? ) si mai ales gaza ta cocheta
Felicitari dansatorului, cred ca ar merita si el un montaj, ce zici ? Sa ne convingem ca nu te lauzi degeaba
Am auzit ca ai slabit si esti beton, si am inteles ca de la cura cu balauri ti se trage
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Si eu m-am intalnit sambata la Babyexpo cu betty si printzul Mario care mi-a zambit cuceritor . Betty s-a tuns, mi-a placut tare mult cum ii sta parul, trebuie sa-mi gasesc timp ( adica si mie, dar mai ales sotului ) sa merg si eu la coafor... Aaaa, sa va mai zic ca l-a cucerit pe tati de Maria, ca i-a zis ca seamana tare mult cu printesa lui ( iar cu asta l-a atins in punctul sensibil ).
Piciulika spune:
Sabina, multzumim! Nu stiu insa daca ne lasa in pass cu poza zambareatza?!
Eu cred in chestia cu elimination communication (stiam de ea) – si citeam ca nu e obligatoriu full-version (adica sa fii etern cu ochii pe el; potzi fi si mamai cu job); cred ca societatzile „dezvoltate“ s-au obisnuit sa priveasca bebeul mult prea detasat, comod, de aici inventia pampersilor. Vedetzi ca tot ce e „ancestral“ si natural: masajul bb, alaptatul, atentia la pisi/kk, wrap-ul, pana la urma sunt cele mai sanatoase si dau o comunicare mai buna mami-copil.
Papanash, multzumim. Sa vedem ce o sa iasa: orice ar fi, copii au farmec. M-as vedea si mama de 2 baietzei, desigura ca o printesa ar fi dulce… Sanatos, asta imi doresc sa fie, atat.
Pa Maria nu am apucat s-o pup cum imi doream. La pupacit cu tine! Si ti-am admirat fondanta roza – duuuulceeee…! Minunata si fericita familie! (chiar, ce a mai fost cu Alex pana la urma: olimpiada sau Franta? Am pierdut faza.)
Marunzika, puppi cum mai e? Suna bine supa ta de branza! Abia astept s-o incerc! (Nicic mie cu branza de vaci de aici din comertz nu mi-a iesit nici un papanash!)
Erina, multzumim!
Ramonaiani, inca o data: felicitari pentru felicitare! Dulce de tot!
Luy, multzumim. Noi cred ca la anul pe vremea asta ne punem pe incercari – si eu taaare mi-as dori o noua odisee cu tine! Si o fetitza din „increnagatura“ („sau specia“?) Gene-lungi! Si Urmy parca zicea ceva…
Sim, sa folositzi sanatosi turbo-carutzul! Si tzi-am vazut „soferul“ – calca pe urmele (pardon, pedalele!) lui mami! Si ce tron rosu are – super-trooper! - mancatorul de banana! Asta da baiat mare!
Bee, asa e si la noi. Aerobic face la san, dar e asa incantat si vesel… cum zici: asta am vrut, asta avem! Dar e greu cu doi dupa cum vad.
Celia, multzumim!
Slipperul, nu, nu supravetzuim fara tine… ! Nu ne lasaaaaa….! Si al meu butoneaza la laptop, peste mine, singura realizare nefiind o postare, ci imi soate butoane din tastatura, asa, parca ar avea pensete in loc de degete.
Daca Vladutz „s-a zvarcolit ca un balaur“ noaptea aia, al meu m-a sorbit ca Haplea – din 2 in 2 ore… Asa ca Prisi, Myral, Cecilia, clubul e mare!
Izabeluta, esti o mami-angajata-eroina! Eu dupa o luna m-am cerut pe banca de rezerve pana in iulie. Aman cat pot… Stiu ca-i greu, dar tu esti tare brava! Bravo! Cum tzi-a iesit workshopu de debut?
SiBv sa va traiasca noii locatari – ce frumos!
Bravo Danielle pentru vestile bune. Si lauda-l, lauda-l, ca taticul asa se mobilizeaza sa mai stea cu frumoasa! Sa stapanesti sanatoasa si voioasa masinutza!
Urmy, ce expresiv e frumosul tau!
Rox, spor la servici si sa-tzi faca placere; si sa fie pruncii cumintzi, ca sa stai linistita acolo! Si bafta la examen – mai, ai intrat in focuri!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Fetelor, multumesc tuturor! Inchid ca a venit si al meu. Noapte buna si o zi super maine!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Piciulika draga, sa stii ca ursuletzul tau s-a vorbit cu Maria si a invatat-o si pe ea sa-mi scoata tastele de la laptop. Chiar ma intrebam cine o fi invatat-o
M-am tot tinut sa-ti spun ca mi-a placut poezia pe care a primit-o ursuletzul cu ocazia debutului intr-ale morcovilor