Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Bubu, zici ca-i usor cu bibe..Pai tocmai asta (ma) intrebam, oare de ce copiii care papa bibe nu sug tot timpul???
A, si mi-am amintit brusc ca Iuliei la spital i-au dat intr-o vreme suzeta si o scuipa de nu se vedea ![]()
Asa e
, o trec pe Gecko, dar acum ma...duc la Iulia ca plange
-de foame, nu degeaba!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Naty, eu zic ca laptele praf e super hranitor si consistent, bebe se satura mult mai bine de la el. In schimb la san, e mai apos la inceput, poate il apuca somnul si nu papa din ala mai gras, mai consistent. Dupa juma de ora se trezeste si urla de foame si tot asa. La bibe stii cat mananca, la san nu prea iti dai seama...De aici si intrebarile cu o fi bun laptele meu, s-o satura cu el...Suzetica poate nu vrea acum, poate vrea mai tarziu, cand ii dau dintisorii si o s-o calmeze...cum o sa vrea micuta...
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Asa e mai fetelor, dar de multe ori nu se potriveste la al doilea bebe ce-ai folosit la primul!!! Rebecca nu vrea suzeta sub nici-o forma, desi zilnic incerc in diverse momente ale zilei. Are o gramada de suzete, dar imediat scuipa si se stramba si daca insist incepe sa planga. Nu o suporta pur si simplu. Si mai grav e ca nu suporta nici tetina de la biberon, am incercat sa-i dau putin ceai intre mese cu bibe si scuipa tetina una, doua.
In schimb, nu o iau in pat cu mine sa doarma . Noaptea fac eu ture la patutul ei, o linistesc, eventual o iau in brate, o plimb, dar apoi tot in patutul ei ajunge.
Elara, ma bucur ca e totul bine cu inimioara bebelinei.
Bubu, si eu o mai las pe Rebe sa planga cate 5 minute, dar ea oricum nu se opreste singura din plans. E cu totul altfel decat Razvanel, ea e mult mai nervoasa si apoi cand se enerveaza si plange, greu o mai calmez. La mine, cel putin nu merge nimic din ce-am folosit la baiat.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Clau, sunt convinsa ca al doilea bebe e diferit de primul! Nu ma speria, pliz! Ca eu o sa fac ce-am invatat!
Lasa, curaj mamicutelor, ca o sa se faca ei mari!
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
lasa Bubule ca tu o sa ai tot baiat, poate iese la fel!Si apoi, Razvanel de Clau e o comoara la casa omului...
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
ufff...de cand m-am prins ca nu mai vrea la 3 ci la 4 ore, papa fata mea super bine, ptiu sa nu-i fie de deochi!
si mi se pare o maaare diferenta intre 3 si 4 ore, parca am timp de f multe!
Naty
mamica
Iulia mea
clauclau spune:
Bubule, nu vreau , Doamne fereste, sa te sperii! La tine, fiind tot baietel, o sa fie la fel de cuminte ca Vladut. Si o sa sti exact ce sa-i faci sa fie un baietel cuminte, nu te speria! 

Naty, 
, Razva chiar ca e minune la casa mea, dar Rebecca compenseaza tot! ![]()
. Azi a plans si ea cam mult si doarme putin si o luam de la capat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mstela spune:
Hai kya!!!HAI CU PRINTESA SANZIANA!!

Raportez o noapte spectaculoasa
:pufa mea s-a trezit din 1,5 ore in 1,5 ore fix dupa ceas,la papa.Si chiar manca..Zici ca era programata.M-a terminat
..Nu stiu ce o fi fost cu ea,nu i=o mai ajunge lapticul?Pana acum rezista 3-4 ore.Mi-a rupt sfarcurile in 2.Trec acum la remediul Oanei cu sfarcurile.Vad ca si Mufa al Lunyei e la fel,of..Sa incercam cu suzi,totusi?of,dar nu as vrea..Vad ca s-a discutat mult pe tema asta...
Merci Oana de raspunsuri.
cuscra.Taticii vor fi langa focul no.2 cu berile in maini.Iar bebeii isi vor face de cap.Haha..
HAI Sovi!
Mamma mia,Naty,ce curaj pe voi sa planuiti excursii mari..Iulia e de acord?![]()
HIHI..bine ai revenit mami Cory..
Multzam tare.Aceleasi urari si tie,mami,si chiar mai multe!
Am vazut iedutz scump de Varuna!
ELARA,si mie imi albeste vf sfarcului.Si cred ca si din cauza asta persista durerea mare de sfarcuri.Nu stiu de ce suge asa dezordonat,ca mamelonul il tine tot in gura,nu doar sfarcul..Asa cum spui tu,patesc si eu..Cu degetelul ii scot sfarcul fortat cand vad ca doar flencane,altfel ar flencani 2 ore..La fel ca tine patesc si eu..![]()
Bubu,bine gandit vis-a-vis de bebei,chiar dc e greu.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ursuleata spune:
vreau ceva bunnn
Alina
38+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 3 zile!!!
natynic spune:
In caz ca nu v-ati saturat de noi, am mai pus pozici
Naty
mamica
Iulia mea