Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Ursule...clatite?...
Stela, eu pun pariu ca e de acord cu umblatul, la cat ii place de mult si cu caruciorul si cu masina
-geme de placere, nu alta! Si sa o vezi cum rade cu toata fata cand mergem pe piatra cubica, de eu ma tem sa nu rup carutul; ei ii place de parca s-ar da in montaigne-russe! Si plus ca e Varsatoare, pe asa ceva nu tii in casa prea mult ca nu merge! Este, Luny? Adriuta? 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:

Naty, imi vine sa-i pap falcutele , ptiu ptiu si ce rotunjoara e!!!!
si...tare bine e la tati pe piept.....
Asa ai mare dreptate cu iesitul afara la Varsatori..
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la 
natynic spune:
Asa e, ca si tu esti de-a noastra, Ali,
, stiam dar nu te-am mai mentionat ca...credeam ca nasti! ![]()
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:
Naty vroiam sa te intreb de mai demult....esti supi pe mine??? ca eu parca asa simt.Stiu ca trebuia sa te ajut la cap dar nu prea am avut timp, mai mult a stat Bianca la laptop pe urma seara sotul si eu printre picaturi, plus ca trebuia sa fiu la spital in fiecare dim si cand veneam( pe la 13) eram franta de oboseala.
Asa ca te rog iarta-ma stiu ca ti-e greu si cu bebe si cu cap. Ma ierti?

_
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la 
natynic spune:
Ali, Varsatoare paranoica! Asa ne omoara pe noi responsabilitatea...Ce, crezi ca eu nu m-am simtit prost cand te tot lasam eu pe tine balta sa faci capitolele? Stai linistita draga mea, vezi-ti de barza ta, cum sa fiu supi?!
Naty
mamica
Iulia mea
Ali_bia spune:
Tot dadeam refresh....si cand colo mi-ai raspuns, mi-ai luat parca o piatra de pe inima serios vb, nu stiu de ce dar ma simteam in plus, chiar sunt paranoica, inseamna ca pot sa-ti cer nr de mobil pt orice eventualitate??
Un PM ceva?
saru'mana 

_
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la 
natynic spune:
Suna-ma si da-mi vesti bune 
Naty
mamica
Iulia mea
numeioana spune:
Ce faceti, fetelor??!!
Naty, ti-am vazut fetita grasunica!!Pare-mi-se ca seamana cu David al meu![]()
Ce-aveti, mamici, impotriva suzetei?? Atata timp cat il linisteste pe bebe si il si impiedica sa-si suga degetul/pumnul de ce sa nu i-o dati? Bineinteles, daca o accepta... Va e frica sa nu devina dependent de ea? Si ce, credeti ca nu mai puteti sa i-o luati? Da' ati mai vazut pe undeva oameni mari cu suzeta in gura?!![]()
Sa stiti ca lui David de la ora 21 (de la baita) pana la ora 6 nu are nevoie de ea... Doar ziua i-o mai dau pt ca nu vrea sau nu poate sa adoarma dupa ce a papat.
Hai Kya!! Hai cu Sanziana!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Ce faceti, fetelor??!!
Naty, ti-am vazut fetita grasunica!!Pare-mi-se ca seamana cu David al meu
Si ce, credeti ca nu mai puteti sa i-o luati? Da' ati mai vazut pe undeva oameni mari cu suzeta in gura?!
Ioana, stii ca si mie mi se pare ca seamana?

nu, n-am vazut oameni mari cu suzeta! Dincolo de orice argumente f pertinente...chiar fara sa vreau sa supar pe cineva...mi se pare EXTREM de neigienica Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
clauclau spune:
Ia uitati, mamici de fetite, ce tinute de botez am gasit aici, sunt superbe :
http://www.hainutebotez.ro/shop-online/tinute-de-botez.html
Naty, foarte frumoase pozele cu Iulia. Ce-a mai crescut micuta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!